Book en ferie i et af vores mange sommerhuse i Danmark og oplev f.eks. skønne Møn. Der er aldrig langt til spændende attraktioner på Møn. I kan tage på ture rundt på selve Møn, og holde en pause lige der, hvor der er noget, I synes er spændende. I kan også tage på lidt længere ture til de nærliggende øer og til det sydlige Sjælland, hvor der også er mange gode seværdigheder. Når det er tid til en hviledag, så er sommerhuset på Møn stedet hvor I kan smide jer i sofaen med en god bog eller få lidt sol på kroppen på terrassen. 

Møns Klint

Møns Klint - et must til ferien på Møn 

Møns Klint er den største naturseværdighed på Møn og en af de største i hele Danmark. Det er et 6 kilometer langt kridtbjerg, som følger Møns østkyst og et naturområde i verdensklasse. Hvide klipper rejser sig op ad den blå østersø og skaber en pragtfuld kontrast. På toppen af klippen finder I nogle af Danmarks ældste bøgetræer og får en fantastisk udsigt over de flotte omgivelser. Hvis I er heldige, kan I også se vandrefalken eller finde gamle forsteninger samt rav i vandkanten. Fra vandet til toppen af klinten kan I gå op ad Danmarks længste trappe på 496 trin og se nogle storslåede udsigter på vejen. For kørestolsbrugere og forældre med barnevogn er der også en træbelagt sti, som leder til udsigtspunktet Feruchens Pynt. På toppen af Møns Klint ligger GeoCenter Møns Klint, som fortæller en spændende historie om området og arrangerer en masse begivenheder og aktiviteter for alle aldre.

Ferie på Møn sommerhus

Attraktioner på Møn for hele familien

Fra et af vores sommerhuse på Møn befinder I jer ikke langt fra forlystelsesparken BonBon-land. ” Der er skide skægt i BonBon-Land”, og ”En verden af sjov”, udspringer af og har rødder i BonBons univers.” Der er skide skægt” kommer naturligvis fra de sjove BonBon-dyr, de sjove forlystelser og det faktum, at parken bestræber sig på at gøre jeres dag udfordrende, spændende og ikke mindst sjov! Forlystelsespark er for hele familien, og mange af dens forlystelser dele navn og udseende med det kendte BonBon-slik, så som blæksprutten, mågeklatten eller hundeprutten. I parken finder du mere end 60 sjove og spændende forlystelser.

I Knuthenborg Safaripark kan I opleve dyr fra flere kontinenter, i meget flotte omgivelser, med god plads til dyrene. Kør på safari blandt parkens dyr, bl.a. giraffer, zebraer, tigre, kænguruer, aber og næsehorn. Dette er en fantastisk oplevelse for hele familien! Her ligger der også Limpopoland, som byder på sjov og leg på den store natur- og vandlegeplads. Congo Splash i Limpopoland er Europas højeste, længste og stejleste vandrutsjebane, som også giver en pragtfuld udsigt over savannen. Knuthenborg Safaripark er en garanti på vilde oplevelser for små såvel som store.

Sommerhus leje Møn

Få ferien i hus på Møn 

Er det første gang ferien skal. holdes på Møn, så vil vi hos NOVASOL Feriehusudlejning gerne hjælpe jer med at finde det rigtige sommerhus, som matcher jeres ønsker og behov samt komme med gode ideer til oplevelser i løbet af ferien. Vores salgsafdeling finder hurtigt ledige sommerhuse frem, som I kan kigge på hjemme i sofaen, i ro og mag, inden den endelige beslutning tages. NOVASOL har desuden to lokale kontorer tæt på Møn, nemlig i Marielyst på Falster og Kramnitse på Lolland, hvor de lokalekendte medarbejdere kan svare på mange spørgsmål, også om Møn.