Attraktioner på Møn

Møn er spækket med oplevelser for både store og små. Når I lader et sommerhus på Møn danne rammen om jeres ferie, er I helt tæt på nogle af Danmarks sjoveste attraktioner, vildeste naturoplevelser og mest interessante seværdigheder. Fra jeres sommerhus på Møn er der heller ikke langt til attraktioner som BonBon-Land og Knuthenborg Safaripark. De mange attraktioner på Møn sikre, at der er oplevelse for alle aldre og interesse. 

Attraktioner på Møn for hele familien

Top 5 attraktioner på og nær Møn

  • Møns Klint
  • Dark Sky Park
  • BonBon-Land
  • Knuthenborg Safaripark
  • Gavnø Go Fly

Møns Klint - et must til ferien på Møn 

Møns Klint er en helt unik naturoplevelse i verdensklasse. Det 6 kilometer lange kridtbjerg, følger Møns østkyst og er et af de mest Damarks mest markante naturfænomener. De hvide klipper rejser sig dramatisk over det lysende blå hav og skaber en pragtfuld kontrast. På toppen af klippen finder I nogle af Danmarks ældste bøgetræer og herfra har I en fantastisk udsigt over de betagende omgivelser. Hvis I er heldige, kan I spotte en vandrefalk eller finde gamle fosiler eller rav i vandkanten. Fra toppen af klinten og ned til stranden, kan I gå af Danmarks længste trappe med 496 trin. For kørestolsbrugere og forældre med barnevogn er der også en træbelagt sti, som leder til udsigtspunktet Feruchens Pynt. På toppen af Møns Klint ligger GeoCenter Møns Klint, som fortæller den spændende historie om området og arrangerer en masse events og aktiviteter for både voksne og børn.  

Attraktioner på Møn - Møns Klint

Dark Sky – ferie tæt på mælkevejen 

Tag på en guidet tur i Dark Sky Park og oplev himmelrummet på en helt ny måde. Når mørket sænker sig over Møn, er det nemlig HELT mørkt i Dark Sky Park. Oplev hvordan det lysende himmelrum pludselig kommer meget tættere på. Skærp sanserne i mørket, så I får både nattens lyde og dufte med. En helt unik ferieoplevelse, som I vil huske længe.

”Der er skide skægt i BonBon-Land” 

Fra jeres sommerhus på Møn kommer I let til forlystelsesparken BonBon-land. Når entreen er betalt, kan I prøve de mere end 60 forlystelser lige så mange gange I har lyst til. ” Der er skide skægt” stammer naturligvis fra de sjove BonBon-dyr, de unikke forlystelser og det faktum, at parken arrangerer masser af sjove events for at gøre jeres dag så hyggelig, spændende og sjov som muligt. BonBon-Land er for hele familien, og mange af forlystelserne deler navn og udseende med det kendte BonBon-slik, så som blæksprutten, mågeklatten eller hundeprutten. Når I vælger et sommerhus hos NOVASOL til jeres ferie, får I rabat på entreen til BonBon-Land.

Gavnø – Go Fly

Nær jeres sommerhus på Møn, finder I også en helt anderledes ferieoplevelse – nemlig Gavnø – Go Fly. Få en skøn dag mellem trætoppende på de mange fine trætop-baner. Der findes hele 7 forskellige baner i varierende sværhedsgrad, så selv børn ned til 3 år kan være med. I kan tage jeres egen picnickurv med og nyde frokosten i parken, eller købe forfriskninger på stedet. Når I besøger Gavnø – Go Fly, får I samtidig gratis adgang til Gavnø Slot og den smukke slotspark. Når I har valgt et NOVASOL sommerhus til ferien på Møn, får I rabat på entreen til Gavnø – Go Fly.

Helt vildt i Knuthenborg Safaripark  

En anden stor ferie oplevelse der venter jer tæt på Møn, er Knuthenborg Safaripark. Her kan I opleve dyr fra flere kontinenter  i de smukke omgivelser, hvor der er god plads til dyrene. I kører på safari i egen bil og møder bl.a. giraffer, zebraer, tigre, kænguruer, aber og næsehorn. Udover de mange spændende dyr, er der masser af andre aktiviteter og events i Knuthenborg Safaripark. Her ligger bl.a. også Limpopoland, som byder på sjov og leg på den store natur- og vandlegeplads. Prøv en tur på Congo Splash, som er Europas højeste, længste og stejleste vandrutsjebane.  Et besøg i Knuthenborg Safaripark er vild oplevelser for både store og små. Når I lejer sommerhus på Møn gennem NOVASOL, får I rabat på entreen til Knuthenborg Safaripark.

Attraktioner på Møn - Knuthenborg

Attraktioner på Møn - lidt flere tips 

Besøg den romantiske slotspark på Liselund Slot, eller gå på opdagelse i Thorsvangs sjove samler Museum. Få masser af læring på det kulturhistoriske Museum Empiregården, eller tag en tur forbi Møn Fyr i smukke omgivelser. Er I en børnefamilie, vil en tur til besøgsbondegården helt sikkert være et hit. Her kan I nusse minigrise, klappe en dværgged eller en pony, og komme helt tæt på bondegårdens mange dyr. Skal I holde jeres næste ferie på Møn, kan I altså godt begynde at glæde jer til de mange attrraktioner på Møn - I vil helt sikkert aldrig komme til at mange gode udflugtsmål.  

Få ferien i hus på Møn 

Er det første gang I skal holde ferie på Møn? Hos NOVASOL Feriehusudlejning sidder vores personale klar til at hjælpe jer med at finde det helt rigtige sommerhus. Der findes sommerhuse i alle størrelser og prislejer, så der er helt sikker noget der matcher jeres ønsker og behov. NOVASOL har desuden to lokale kontorer tæt på Møn, nemlig i Marielyst på Falster og Kramnitse på Lolland, hvor de lokalkendte medarbejdere kan svare på jeres spørgsmål, også om Møn. 

Sommerhus på Møn med havudsigt