search

Sommerhus på Møn

NOVASOL har mange sommerhuse i Danmark, der ligger omkrandset af skøn natur, men få steder er så fantastiske som Møn. Møn er først og fremmest unik uspoleret natur i lange baner. Her kan du gå på opdagelse i bjergtagende skove eller langs de lange kyster. I kan også tage til trækplasteret Møns Klint med de hvide kridtklipper, der rejser sig lodret fra det turkisgrønne hav, og er i en klasse for sig. I kan også gå på opdagelse i naturområderne med urskov, overdrev og hedestrækninger der også findes på øen.

Lej sommerhus på Møn med sommerhusudlejning fra NOVASOL

Hvad kan man opleve nær ens sommerhus på Møn?

Møn er rig på kulturminder og oplevelser, samt på kunst og kultur. Der findes flere spændende gallerier og museer. Besøg Thorvang og oplev de gode gamle dage, da farfar var ung. På Liselund venter den romantiske have med et lille slot og små bygninger i alverdens byggestil. Med base i jeres sommerhus på Møn, kan I sagtens opleve, at den nærmeste nabo er en jættehøj. Møn har nemlig en af de største koncentrationer af fortidsminder i Danmark. I stege finder I en af de bedst bevarede byvolde fra middelalderen.

På Møn har man ikke travlt. Sænk skuldrene, tag en dyb indånding i den friske luft og nyd den afslappede atmosfære. I et sommerhus på Møn bestemmer I helt selv tempoet. Besøg de mange små gårdbutikker og kunsthåndværksteder, slap af i solen på stranden, eller tag på en cykeltur i den smukke natur.

Unikke naturoplevelser nær jeres sommerhus på Møn

De vekslende kyster er en udfordring for garvede lystfiskere og sejlere, som især færdes på Møns østkyst langs f.eks. Møns Klint. Netop Møns Klint er en af de seværdigheder som mange feriegæster går efter at opleve, når der holdes ferie på Møn. På Møns Klint venter der jer nemlig en storslået oplevelse. Et 6 km. langt kridtbjerg, rejser sig majestætisk af det turkisblå hav. Snyd ikke jer selv for turen ned af de 496 trin på Danmarks længste trappe. På stranden kan I gå på fossiljagt og nyde den betagende udsigt. Vil I vide mere om dette fantastiske naturfænomen, kan I besøge det spændende geocenter på toppen.

Der er mange måder at opleve Møns klint på. Man kan bl.a. dykke eller snorkle og opleve klinten under havets overflade. Der arrangeres også familiesejlture og kajakture, og på land kan Klinten udforskes på to hjul eller på hesteryg. Både Flora og Fauna er speciel – se f.eks. nogle af de sjældne orkideer, og hvis I er heldige, kan I møde en vandrefalk.

Få unikke naturoplevelser med hjem i bagagen når I lejer et sommerhus på Møn

Sommerhusudlejning på Møn

Sommerhusudlejning på Møn bliver stadig mere populært. Dette skyldes til dels at Danmark er et dejligt sted at holde ferie, og dels er den sommerhusudlejning, som vi leverer hos NOVASOL førsteklasse. Vi tilbyder feriehuse i Danmark, i alle prisklasser og med alle tænkelige faciliteter på Møn. I kan finde et klassisk sommerhus, hvor samværet og hyggen er i centrum, eller et mere luksuriøst sommerhus med f.eks. egen indendørs pool, spa, sauna eller panoramaudsigt over havet. Vi er sikre på at I kan finde et hus på Møn der passer til jeres krav og ønsker for en dejlig ferie. Det bedste ved at holde ferie i et sommerhus er yderligere, at I helt selv kan bestemme dagsordenen og feriens tempo alt efter, hvordan I ønsker ferien skal forløbe.

Glæd jer til en masse aktiviteter og attraktioner, når I holder ferie på Møn

 

Service hos NOVASOL

Hos  NOVASOL Feriehusudlejning vil vi gøre alt hvad vi kan for, at I får den bedste mulige ferie i et sommerhus i Danmark. Derfor har vi sørget for at have servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt.