Attraktioner ved Limfjorden

Alle vores sommerhuse i Danmark ligger tæt på masser af spændende aktiviteter og oplevelser. Sommerhusene omrking Limfjorden er ingen undtagelse. Her får I en mangfoldighed af naturopleveler i form af store hedestrækninger, grønne bøgeskove og ikke mindst nogle fantastiske badestrande, der indbyder til såvel en afslappende som en aktiv ferie. Limfjordens vind- og vandforhold er ideelle til alt fra badning, surfing, dykning, lystsejlads og fiskeri. Er man en vandhund eller naturelsker, bør man kigge sig om efter et sommerhus ved Limfjorden. Der er også spændende udflugtsmål som f.eks. det interessante Stenaldercenter i Ertebølle (åbent april-oktober), der fremstiller stenalderfolket og dets levevis, der er foregængeren til Palæo livstilen som vi kender i dag. I har heller ikke langt til spændende forlystelsesparker og storbyer, hvor der er gode indkøbsmuligheder, alt efter hvor ved Limfjorden I slår jer ned. Glæd jer til en ferie med uendelige oplevelser på de mange attraktioner ved Limfjorden. 

Sommerhus ved Limfjorden

Ferieaktiviteter i det fri ved Limfjorden

Når I har lejet et sommerhus ved Limfjorden, er der plads til mange forskellige friluftsaktiviteter. Selve fjorden kan bruges til både badning, sejlads, surfing og fiskeri. Er det lystfiskeriet der tiltrækker jer, så finder I gode betingelser i området. i kan både fiske i havet fra strandene, en jolle eller en fiskekutter. Der er også mange gode fiskesøer og Put & Take søer, hvor der er rigeligt med fisk. 

Har I børn med på ferien, så er det måske svært at sidde og vente på fangst. Så er det måske bedre med en dejlig gå - eller cykeltur i det afvekslende landskab. I kan tage turene i lige det tempo der passer til jer og holde en pause, når der er behov for det. Golfspillere har også alle muligheder for, at holde golfspillet ved lige i løbet af ferien ved Limfjorden. I kan f.eks. tage en tur til den kendte Himmerland Golf & Country Club i Gatten, som har danet ramme om store golfturneringer. 

Attraktioner for hele familien nær sommerhuset ved Limfjorden

Lejer I et sommerhus ved Limfjorden, er I tæt på Fårup Sommerland. Her er der nok at opleve og prøve, uanset hvor stor man er. Her er store udfordringer til større børn og barnlige sjæle - og små udfordringer til de mindste af vores gæster - så alle er garanteret en skøn dag. Action, fart og spænding i Actionland, gode oplevelser til alle vandhunde i Aquaparken og masser af andre oplevelser og attraktioner er i vente i Fårup Sommerland. Som gæster hos NOVASOL kan I få rabat på entréen til LEGOLAND og Fårup Sommerland, når I lejer sommerhus i Nordvestjylland.

  • I Aalborg Zoo står I ansigt til ansigt med eksotiske truede dyrearter. Her kommer I helt tæt på ca. 138 arter, svarende til ca. 1.300 spændende dyr fra hele verden. Mød bl.a. elefanter, løver, aber, bjørne, leoparder, tigre og mange, mange flere dyrearter. Aalborg er en af landets største Zoos og er bestemt et besøg værd!
  • Oplev Nordeuropas største akvarium i Hirtshals. Se det kæmpe oceanarium med 4,5 mio. liter vand, hvor I kan udforske stimevis af havdyr og følge dykkeren i dybet, når han fodrer fiskene. I vil ikke løbe tør for oplevelser på en enkelt dag, da oceanariet omfatter syv detinationer - til vands, til lands og helt nede på bunden af Nordsøen. Oceanariet skifter aktiviteter og tema året rundt, så der er altid noget nyt at se og prøve for hele familien.
  • Kongenshus Mindepark er navnet på et af Danmarks største bevarede hedeområder. Her findes en mindelund med herreds-, sogne- og mindesten for hedens opdyrkere. En vandretur i mindeparken er en anderledes og fascinerende naturoplevelse. Lyngen blomstrer i august og overvælder enhver gæst med farver og sensommerdufte.
  • Jesperhus Feriepark på Mors er Skandinaviens største blomsterpark, som er fyldt med alverdens sommerblomster og kæmpe blomsterfigurer, samt en Zoo og forlystelsespark. Oplev også H.C. Andersens eventyrhave. Midt i parken finder I også en række forlystelser og forestillinger, som de mindre i familien vil elske. Dyrene i parken løber frit og I kan derfor komme helt tæt på og interagere med dyrene. Parken er den perfekte blanding af underholdning og ny viden for alle aldre.
Ferie ved Limfjorden

Indkøbsmuligheder ved sommerhuset 

I de fleste sommerhusområder i Nordjylland finder du lokale dagligvarebutikker, og i de større byer Skive, Nykøbing Mors og Farsø en række større dagligvarekæder. Desuden finder du i Skive og Nykøbing Mors gågader med diverse specialbutikker og i Skive det indendørs indkøbscenter, Søndercentret. Ved Limfjorden er I heller ikke langt fra storbyerne Viborg, Thisted, Holstebro og Aalborg, som kan byde på alt, hvad I kunne tænke jer.

Insidertip til ferien ved Limfjorden

I bør tage færgen og besøge den lille og smukke ø Livø, midt ude i Limfjorden. Livø har en lang og spændende historie hvilket øen også bærer præg af den dag idag. Øen har desuden et rigt dyreliv, med bl.a. sæler. Øen er fredet af hensyn til flora og fauna.