search

Feriehuse i Ristinge

Hvis du drømmer om at leje et feriehus på Langeland, vil området omkring Ristinge uden tvivl kunne opfylde dine feriedrømme. Ristinge ligger syd for Rudkøbing, hvor der er masser af vidunderlige skove, strand og vand til at boltre sig i. Den charmerende lange ø er én stor legeplads for små såvel som store, og det vil du selv komme til at opleve på egen krop, når du lejer dit feriehus i Danmark i Ristinge.

Fra dit sommerhus i Ristinge har du den perfekte base til en dejlig ferie på Langeland-Tåsinge. Selve byen Ristinge er et lille samfund med en kirke og en lille havn, der nok er Langelands hyggeligste. Er du et A-menneske og er stået tidligt op om morgenen, kan du hoppe på cyklen og tage en tur til havnen og købe friske fisk af de lokale fiskere. Bedre frokost eller aftensmad skal du leder længe efter!

Ferie i Danmark

Ferieoplevelser ved havet og i naturen

Prøv at forestil dig følelsen af at vågne op i en af NOVASOLs feriehuse i Ristinge, spise en god morgenmad på terrassen i haven, og så gå ned til en af Danmarks bedste badestrande, hvor man kan føle det fløjlsbløde sand mellem tæerne og læse en god bog i skyggen eller bygge sandslot med sine børn – bedre bliver det altså ikke! Lejer du et sommerhus i Ristinge, vil du også kunne prøve kræfter med mange forskellige typer vandsport. Her kan du dykke, prøve windsurfing eller kitesurfing – der er også gode mulighed for lystfiskeri, hvis det er mere din stil.

Med et af NOVASOLs feriehuse i Ristinge kommer du med garanti til at få en dejlig ferie på Langeland. Hvis du holder af timer tilbragt i naturen, kan du følge en af de mange vandrestier på øen eller tage på en cykeltur med hele familien. Fra dit sommerhus i området kan du også tage en dagstur til øens største by, Rudkøbing, hvor du kan nyde en kop kaffe eller hvad der ellers lyster i havnen, eller slentre gennem bymidten og kigge i butikker.

Feriehuse i Ristinge

NOVASOLs feriehuse i Ristinge

Hos NOVASOL kan du nemt finde et sommerhus her i langelandske Ristinge. NOVASOL udbyder feriehuse i hele Danmark og har mere end 6000 ferieboliger, så du har rigeligt at vælge imellem. Skal det være et luksuriøst feriehus med spa og pool, eller foretrækker du et mere traditionelt sommerhus? Valget er dit.

Hvis du er interesseret i et af vores feriehuse på Langeland, kan du vælge mellem simpelt indrettede huse, charmerende ferielejligheder og eksklusive feriehuse med for eksempel sauna. Når du har fundet dit drømmeferiehus i Ristinge, kan du nemt bestille det online her på vores hjemmeside. Har du spørgsmål til vores ferieboliger eller ønsker hjælp til booking? Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice!

Feriehuse på Langeland og Tåsinge