Feriehuse og ferieboliger på Langeland

Langeland er en skøn feriedestination for hele familien, med feriehuse til både sommerferie og til de koldere måneder. Langeland er beliggende midt i Danmark, som en af landets grønneste øer og med smuk havudsigt. Derfor tilbyder området mulighed for rendyrket ferieafslapning af højeste kaliber. I har også mulighed for at leje cykler eller en båd, hvis en tur på vandet lokker. I området finder I også flere små specialbutikker, hvor I kan købe en unik souvenir med hjem.

Feriehus Langeland

Feriebolig på Langeland

Sommerhusudlejning i Danmark giver mulighed for at opleve de mange dejlige og forskellige områder, som vores lille land byder på. NOVASOL har naturligvis også fået øje på charmen på Langeland. Derfor har vi også mange forskellige typer af alsidige feriehuse på Langeland på vores liste. Uanset om I søger et lækkert luksus sommerhus eller et hyggeligt klassisk dansk sommerhus, så kan I finde det hos NOVASOL. Drømmer I om egen indendørs pool, sauna eller lignende, hvad enten planerne for jeres ferie omhandler, kan det lade sig gøre med et feriehus på Langeland. 

Feriehuse i Spodsbjerg

Selve Spodsbjerg by er en lille og fredelig lille by, med alt det I har brug for, når I lejer sommerhus i Danmark. I byen finder I en lille købmand med ekstra lange åbningstider og friskbagt brød hver morgen, en hyggelig restaurant, cykel- og bådudlejning og en række specialforretninger. Lejer I feriehus i Spodsbjerg er I lige ved Langelands eneste østvendte havn, med hele 180 liggepladser er der altid masser af aktivitet på havnen og altid noget at opleve. Når ferien holdes på Langeland er det helt oplagt enten selv at medbringe et par cykler eller leje dem, for den lange ø oplevelse allerbedst fra cyklen eller på gode gåture.

Feriehuse i Ristinge

Vælger I at leje en feriebolig i Ristinge har I alle forudsætninger for en god ferie. Selve Ristinge er en landsby og et fiskerleje præget af gamle hvide gårde. Havnen er primært en lille jolle- og fiskerihavn med en hyggelig atmosfære og masser friskfanget fisk. I nærområdet omkring Ristinge vil I finde en masse aktivitetsmuligheder, samt kulturelle og historiske tilbud. Der er også en fantastisk badestrand ved Ristinge, som er en sandstrand med små klitter og til tider små sten. Uanset hvor på Langeland I vælger at leje feriehus, er vi sikre på at I vil få en dejlig ferie.

Ferie Langeland

NOVASOL på Langeland

NOVASOL Feriehusudlejning har arbejdet med sommerhusudlejning i Danmark i mange år og kan tilbyde jer en bred vifte af ferieboliger, til alle typer ferie. Dette gælder både hvis I ønsker at holde ferie i Danmark eller andre steder i Europa. Vælg præcis den type feriebolig der passer til den ferie I drømmer om. Synes I f.eks det kunne være skønt at nyde en kop varm kakao ved den knitrende ild på en efterårsdag, så vælger I blot disse faciliteter i jeres søgning og får lige præcis de sommerhuse som passer til jer. Vi har et NOVASOL servicekontor i Rudkøbing på Langeland og I er meget velkomne til at ringe med eventuelle spørgsmål eller hvis I ønsker hjælp til at finde det rette feriehus til jer.