Ferie på Tåsinge og Langeland

Disse to vidunderlige 'sydhavsøer', der siden 1963 begge har været 'landfaste' med Fyn via broerne til Svendborg, er de største af øerne i Det sydfynske Øhav. Vi tilbyder sommerhusudlejning af et bredt udvalg af sommerhuse på Langeland og Tåsinge, der danner fantastiske rammer omkring en perfekt ø-ferie. Her kan hele familien nyde fællesskab, flot natur, fine strande, hyggelige småbyer og et imponerende landskab sammen.

Ferie Langeland - Tåsinge

Oplevelser på Tåsinge og Langeland

Langeland bærer sit navn med rette. Bo i et af vores sommerhuse på Langeland og oplev den 52 km lange ø, der har et overraskende varieret landskab med hyggelige småbyer, smukke landsbykirker, imponerende slotte og et bølgende morænelandskab med flotte udsigtspunkter. Langelands sommerhuse ligger spredt over hele øen, typisk tæt ved de mange fine badestrande. Fra jeres sommerhus er der kun kort afstand til de hyggelige småbyer i området og 'hovedstaden' Rudkøbing inviterer til en charmerende ose- og shoppetur i de gamle, velbevarede gader. Fra bakketoppene er der en fantastisk flot udsigt over øhavet til de andre øer, f.eks. Strynø og Ærø, og med færgerne fra Rudkøbing kan man besøge disse enestående miljøer. Skal I besøge Langelandsfestivalen, er det en optimal mulighed at leje sommerhus tæt på festivalpladsen. Så har I alt inden for rækkevide både komfort og en skøn festival-oplevelse. På Tåsinge er Valdemar slot et oplagt udflugtsmål, men også Landet Kirkegård, hvor kæresteparret Elvira Madigan og Sixten Sparre ligger begravet, kan besøges.

Somemrhus Spodsbjerg

Om NOVASOL Feriehusudlejning 

NOVASOL mere end 40 års erfaring med sommerhusudlejning på Langeland og Tåsinge, vi leverer den perfekte service til de mange gæster i vore sommerhuse. Uanset om du søger et stort eller et mindre sommerhus, et sommerhus med særligt udstyr eller et sommerhus tæt på badestrand, kan du trygt henvende dig til vor salgsafdeling. Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige sommerhus til dig og din familie. Og husk, vi er førende i sommerhusudlejning og alle vore sommerhuse er kvalitetsgodkendt af vore inspektører for at sikre jer et ubekymret ophold i jeres sommerhus på Langeland eller Tåsinge. Rigtig god sommerhus-ferie. NOVASOL er den rigtige partner for sommerhusudlejning i hele Danmark. Hos NOVASOL kan du leje store sommerhuse, sommerhuse tæt på stranden og sommerhuse med egen pool. Lej sommerhuse i Danmark, der er helt sikkert et, der passer præcis til jer.