search

Sommerhuse på Langeland og Tåsinge

Danmark er et yndigt land og byder på et utal af skønne steder, hvor du kan leje sommerhuse. Øerne Langeland og Tåsinge er to af disse steder, som tilbyder fantastisk hyggelig ferie i sommerhus. NOVASOL tilbyder en bred vifte af sommerhuse i Danmark og i særdeleshed på Langeland og Tåsinge. Her kan I se frem til en ferie på øer, som byder på en enestående naturskønhed og mange gode oplevelser for hele familen. 

Badeferie ved børnevenlige strande på Langeland

Udflugtsmuligheder nær sommerhus på Langeland

Langeland er et ferieidyl for jer, der elsker frisk luft, oplevelser og afslapning i et sommerhus. På langeland er der virkelig mulighed for at teste jeres sanser blandt naturen, kulturen og de fantastiske historier øen gemmer på. Når I kører eller cykler rundt på den naturskønne ø, kommer I garanteret forbi eventyrlige slotte og herregårde, som hver især skildrer en fortælling blandt de kulturhistoriske omgivelser. Langeland har et væld af attraktioner for enhver smag såsom Koldkrigsmuseet, souvenariet, oldtidsminder og en lang række andre museer og udstillinger. Langeland er kendt for sin kunst, kultur og musik, da mange udøvende kunstnere kommer hertil. Kommer I hertil i sommerferien, kan I også besøge Langelandsfestivalen, som er spækket med fed musik og oplevelser for alle aldre.

Se Langelands smukke natur på sommerhusferien

Ferieoplevelser i naturen ved sommerhuset på Langeland 

På Langeland kan I nyde synet af smukke vilde heste, på et 110 hektar stort område, på hele den sydlige del af øen. Den store flok på ca. 60 Exmoor ponyer passer sig selv og lever udelukkende af områdets vegetation. En oplevelse som mange nok ikke lige forventer at finde på Langeland! Maleriske scenarier finder I også ved den smukke Dovns Klint, et område hvor også mange forskellige fuglearter holder til. Franke Klint ved Hou er endnu en smuk plet med et lille firkantet fyrtårn. Øen byder også på nogle dejlige strande og rent havvand. En af de mest populære sandsstrande finder I lige ved sommerhusområdet i Ristinge. En tur gennem Troldeskoven eller Tranekær Tullebølle Fritidspark kan bestemt også anbefales og bliver helt sikkert store hits hos børnene.

Gode oplevelser langs kysten på Langeland og Tåsinge 

Med en kystlinie på ca. 140 km er det naturligt at en ferie på Langeland vil blive præget af nærheden til havet. Lejer I et sommerhus om sommeren, så pak håndklæderne, badebukser og tag forbi de dejlige strande ved b.la. Ristinge, Bagenkop og i Rudkøbing. Uanset hvor I befinder jer på øen, er I aldrig langt fra vandet. For dem som elsker lystfiskeri, finder man her rigtige gode muligheder for både kyst - og havfiskeri, og hele året rundt har man gode muligheder for at fange bl.a. torsk og fladfisk. NOVASOLs lystfiskerhuse er perfekte til jer der ønsker selv at fange aftensmaden, for her er der god plads til feriens fangst samt indbygget renseplads.

Tag en fisketur på sommerhusferien på Langeland

Ferie på Tåsinge i et privat sommerhus 

For mange er Tåsinge måske blot en ø man har passeret på vejen fra Fyn til ferien på Langeland. Men tager man sig tid, er Tåsinge meget mere end blot det. Her lever idyllen i bedste velgående forstand og der findes flotte sommerhuse og spændende seværdigheder, der er med til at skabe en mindeværdig ferie. Tåsinge er spækket med små hyggelige landsbymiljøer og herregårdslandskaber blandt flot syddansk natur. Tåsinge er en afslappet ferieø, hvor der også er gode muligheder for at leje sommerhuse.

Idyl og drama på Tåsinge

Udover den lille ø er der spredt små idylliske landsbyer, så man nærmest følger sig hensat til fordums tid. På en gåtur igennem Troense kommer I forbi talrige smukke bindingsværkshuse fra 1700-tallet og lige i nærheden finder I Valdemar Slot. Den berømte kærlighedshistorie mellem Elvira Madigan og Sixten Sparre udspillede sig på Tåsinge. Ved Bregninge Kirke ligger Tåsinge skipperhjem og Folkemindesamling hvor I kan se en samling som knytter sig til denne dramatiske historie. I kan helt selv bestemme hvad I gerne vil opleve, når I har valgt at leje et sommerhus i Danmark. Sommerhusferie er nemlig lige med friheden til at planlægge feriedagene som I ønsker det, udenat skulle tage hensyn til et fastlagt program.

Attraktioner og seværdigheder på Tåsinge 

På Tåsinge kan I både tage bilen rundt til de mange attraktioner, men der vil uden tvivl også være en masse spændende, som I kan nå på cyklerne. Byen Troense er en rigtig hyggelig by, hvor der i de små gader er flere fredede bindingsværkshuse. På en sommerdag er det en hel attration i sig selv, blot at slentre gennem gaderne, mens I spiser is. Troense er en gammel fiskerby og på Troense Søfartssamlinger kan I lære mere om livet i byen samt se fotos af skibene, som holdte til i Troense. 

Tag også turen til slottet, Valdemars Slot. Det fine slot er fra 1600-tallet og emmer af eventyr. På slottet kan I se både Herregårdsmuseet og Jagt - og Trofæmuseet. I de smukke omgivelser ved slottet, kan I også se en af landets ældste vandmøller, den frede Ventepose Mølle. 

Tåsinge er en idyllisk lille ø, med en smuk natur. Havet og kysten åbner op for oplevelser ved og i havet. Slotshagen Strand, tæt på Valdemar Slot er øens meget børnevenlige badestrand. Der er også andre steder I kan holde en fridag ved stranden. Ved Stenodden Strand er der mange som nyder solnedgangen. Vornæs Strand ligger lige op til skoven og i Vindeby finder i den lille bystrand. 

Ferie Tåsinge

Service hos NOVASOL

Hos NOVASOL vil vi gerne være med til at skabe den bedste mulige ferie i et sommerhus i Danmark. Derfor har vi sørget for at have servicekontorer placeret i de største ferieområder i Danmark, hvor I kan kontakte os og få hjælp, hvis I har spørgsmål eller brug for et godt ferietip. På de enkelte kontorer sørger vores medarbejdere for alt det praktiske vedrørende jeres sommerhusophold. Personalet taler flere sprog og de er uddannet til lige præcis at hjælpe jer under opholdet, både med de praktiske ting der kan dukke op og med information om området, som de kender godt. Udenfor kontorenes åbningstider er der muligt at kontakte vores kundeservice i stedet for.