Hvorfor skal man vælge sommerhusudlejning i Danmark?

Vi kan i dag holde ferie på et utal af måder, og i alle dele af verden. Alle har vi forskellige ønsker og behov til vores ferie - og netop her kan det at leje et sommerhus, være et godt bud på en ferieform, hvor der er valgfrihed og noget for enhver smag. 

De mange private sommerhuse og ferieboliger som udlejes, er alle forskellige. Det gør sig både gældende i forhold til størrelse, indretning, boligens faciliteter og beliggenheden. Ejerens egen smag og behov skinner ofte igennem på husets indretning og udendørsområder. Nogle foretrækker det moderne udtryk med rene linjer, mens andre vælger det mere nostalgiske, hvor måske egne sommerhusminder fra barndommen føres videre. Nogle sommerhuse går i arv i familien og her vil det ofte være en meget personlig indretning, hvor der i indretningen ses spor fra flere generationer. Denne mangfoldighed gør netop, at der er en feriebolig for enhver smag og alle kan finde sommerhusudlejning, som falder i deres smag! 

Sommerhusudlejning i danmark

Sommerhus til ferier året rundt 

Vores ferieønsker kan også være meget forskellige, alt efter hvilken ferie vi skal afholde. Til vores sommerferie vil vi ofte gerne være tæt på hav og strand. Duften af det salte hav, de smukke udsigter og dovne dage i det bløde sand, er for mange indbegrebet af sommerferie, især når vi vælger sommerhusudlejning i Danmark.  At holde ferie ved vandet har altid haft en stor tiltrækning på os, og derfor ser vi også rigtig mange sommerhusområder langs kysten.

At leje sommerhus i de kolde måneder, til vinter - og efterårsferie er også blevet populært. Her betyder beliggenheden ikke altid lige så meget som sommerhusets faciliteter. I de kolde ferieperioder vil vi naturligvis opholde os mere indenfor i sommerhuset. Derfor ligger vi større vægt på faciliteter, som kan forsøde ferien. Her er det især sommerhuse med indendørs pool, spabad og sauna som hitter. 

Sommerhus ved vandet

Sommerhusudlejning er lig med frihed 

Sommerhusene giver os også muligheden for, at skabe netop den ferie vi drømmer om. Nogle elsker at stå tidlig op og tage på ture rundt i området. Her besøges lokale museer og forskellige attraktioner. De nærmeste byer og naturen udforskes, så der samles et væld af gode og nye oplevelser. Andre bruger ferieboligen som base for størstedelen af ferien. Ferieboligen og grunden omkring bruges fuldt ud. Der leges i haven, slappes af foran Tv’et, læses bøger i skyggen og grilles på terrassen. 

Ingen ferieform er forkert, men handler udelukkende om det personlige valg. Om I er til den ene ferieform eller den anden; om I er til de meget aktive sommerhusophold eller hellere vil koble helt af og bare nyde sommerhuset og omgivelserne lige omkring, så er valget altid jeres. Vi mener at sommerhusudlejning er ferie med frihed. Friheden til selv at bestemme hvordan rammen skal være ift. indretning, udstyr og beliggenhed. Friheden til selv at planlægge selve sommerhusopholdet og fylde feriedagene ud med netop det, I har lyst til.

Sommerhusudlejning med familien

Lej et sommerhus eller en ferieboliger i hele Europa

Det at holde ferie i et sommerhus og sommerhusudlejning har en lang historie bag sig i Danmark. I starten byggede vi små sommerhuse, huse som i dag nok vil blive anset som primitive hytter. Vi byggede især ved vandet, hvor vi nød den friske luft og naturen. At leje sommerhus ved vandet er stadig utroligt populært, men også det at leje en feriebolig i udlandet er blevet mere og mere og mere populært. Ideen med at udleje sit private feriehus, har bredt sig til mange lande udenfor Danmark. Feriehusudlejning er blevet langt mere organiseret og i dag kan der lejes alle typer af ferieboliger, gennem bureauer, i stort set alle lande. For feriehuse i Europa gælder det samme som for sommerhusene i Danmark. De er alle privatejede og afspejler ejerens personlighed og smag. Her får vi de mere autentiske oplevelser, som f.eks. et hotel ikke tilbyder på samme måde. I ferieboligerne ses ofte islæt fra landets kultur, som afspejles i valget af møbler, malerier og farvevalg. Når der lejes et feriehus i udlandet, vil man som oftest blive mødt af husets ejer ved ankomst. Det giver de bedste forudsætninger for, at få gode "indsider-tips" til oplevelser og god mad i området, men også til at komme lidt tættere på den lokale befolkning. Her er der basis for en masse gode historier om huset og området samt for at få et unikt indblik i det daglige liv og samfundet i det område I skal holde ferie. Uanset hvilken type sommerhusudlejning I er på jagt efter, kan det findes hos NOVASOL

Ferie i sydeuropa