Sommerhuse i Rindby

Sommerhusudlejning i Danmark er utroligt populært både blandt landsmænd og udenlandske turister. Dette skyldes b.la. steder som Rindby på Fanø. Her kan ferie nydes i fulde drag, med masser af aktivitetsmuligheder, dejlige strande, smuk natur og med masser af godt at spise. Danmark er en smuk feriedestination, hvor NOVASOL har det største udvalg af sommerhuse på Fanø og i resten af Danmark. 

Sommerhus rindby

 

Sommerhus i Rindby

På Fanø finder I den lille by Rindby, der er utroligt charmerende. Byen befinder sig på den vestlige side af øen og er fuld af de traditionelle fiskerhuse med karakteristiske tangtage. Dette er stedet for alle, der trænger til at geare ned fra hverdagens stress og jag. Sommerhusområdet ved Rindby ligger syd for Nordby midt i det flotte kuperede landskab og tæt på en børnevenlig badestrand, som man kun finder dem i Sydvestjylland. Hvis I har brug for at slappe af og nyde et par uger sammen med familien, er Rindby det helt perfekte sted. Her finder I alle de tilbud, der danner rammen om en god ferie.

Oplevelser ved Rindby

Der er masser at lave og se i området omkring Rindby. Ture til stranden er oplagt, men skal der ske noget anderledes, kan I f.eks. spille fodboldgolf eller leje heste til en ridetur rundt i det smukke landskab. Kast snøren i vandet ved Rindby´s Put & Take sø - måske kan I stolt kan vende hjem med aftensmaden. Besøger i Rindby i juni måned, skal I kigge forbi stranden når der afholdes Dragefestival. De mange tusinde drager, i alle former og farver, er et utroligt smukt syn og en stor oplevelse for alle store som små. Uanset hvor I lejer sommerhus på Fanø, så kan I nemt udforske hele den lille ø, da den er spækket med fede seværdigheder og aktivitetsmuligheder. De mange vandre- og cykelruter gør det nemt og behageligt at komme rundt på øen og er yderligere en garanti på at se øens enestående natur på vejen. 

Ferie på Fanø med børn

NOVASOL på Fanø

NOVASOL Feriehusudlejning har eget kontor på Fanø og har i løbet af årene opbygget et bredt udvalg af ferieboliger på Fanø. Ferieboligerne vil være en dejlig base for jer, som ønsker at opleve de mange smukke og spændende seværdigheder som Fanø tilbyder. Uanset om I er en stor familie eller et par, så finder vi gerne ferieboligen som passer til jer. NOVASOLs medarbejdere på Fanø kender naturligvis også til øens mange oplevelsesmuligheder og seværdigheder. I kan altid kigge ind på kontoret og få et par tips og tricks.