Stranden ved Marielyst

Lej et sommerhus på Falster og oplev den fantastiske Marielyst Strand, der flere år i træk er blevet kåret til Danmarks bedste strand, ved en afstemning foretaget af Rejseliv.dk.

På den 20 km lange hvide Marielyst Strand er der plads til alle, uanset om du foretrækker at ligge midt i mylderet, sammen med de andre badegæster eller om du helst vil ligge i ro og fred, så finder du en plads der passer dig på Marielyst Strand. 

Med de lavvandede badeforhold er Marielyst Strand også helt perfekt for de mindste vandhunde, og med livreddere placeret på stranden, kan alle trygt kaste sig ud i bølgen blå. Med kort afstand til byens mange cafeer, restauranter og kiosker er der heller ikke langt, når lysten til en forfriskende is eller til aftensmaden opstår. Det 20 km lange dige, som inddæmmer det flade bagland, er oplagt til en god gåtur for hele familien. På vejen kommer man b.la. forbi en familie sundhedslegeplads, hvor hele familien kan prøve kræfter med forskellige aktiviteter og for familiens hund er der en hundeskov med masser af plads ti leg for de firbenede.

Marielyst Strand

Feriedestinationen Marielyst Strand 

Sommerhusområdet ved Marielyst er garant for en skøn ferie og det har i mange år været et kendt og elsket feriested. Det er bestemt ikke kun Marielyst Strand, som er et af områdets highlights. Her er også alt hvad der behøves for at holde en god ferie, med mange forskellige aktivitetsmuligheder.

Den skønne natur er i sig selv en attraktion og med mange dejlige cykelruter, er det et perfekt sted for de cykelglade. Med bl.a. go-cart center, kite – og windsurfing skole, paintball og bowlinghal er her også masser af muligheder for at få pulsen op og dyste med familien eller vennerne. For dem som gerne vil ud og opleve, er Marielyst den perfekte base for ture til en lang række attraktioner og seværdigheder. Med bil når man nemt både Knuthenborg Safaripark, BonBon Land og Middelaldercenteret i Nykøbing. Igennem årene har Marielyst udviklet sig til et af Danmarks største sommerhusområder, med en skøn blanding af traditionelle danske sommerhuse med masser af charme til store luksus sommerhuse.

Sommerhus Marielyst Strand

Lej sommerhus ved Marielyst Strand 

Hos NOVASOL Feriehusudlejning kan I leje mange sommerhuse i Danmark og deriblandt vælge mellem mere end 500 sommerhuse i Marielyst området. Her er alt lige fra små hyggelige træsommerhuse, nybyggede luksus sommerhuse med alle tænkelige aktiviteter, til skønne sommerhuse med egen pool. Du finder også sommerhuse hvor din hund er mere end velkommen til at tage del i sommerens ferieglæder, sommerhuse med særlige faciliteter for lysterfiskerne og sommerhuse med gratis adgang til et nærliggende badeland.