Attraktioner på Djursland

Overvejer I at leje et sommerhus på Djursland, så burde I tage et kig på det skønne område omkring Norddjursland. Dette er uden tvivl en feriedestination, hvor gæster fra ind såvel som udland kommer tilbage til hvert år. Norddjusland og især egnen ved Fjellerup og Bønnerup, er et sandt slaraffenland med rige muligheder for både en aktiv ferie med aktiviteter, spændende attraktioner og forskellige seværdigheder samt en afslappende ferie, hvor i nyder udsigten og solen ved vandet. Men andre ord vil der aldrig være kedeligt her! Vælger I at leje et af NOVASOLs mange lækre sommerhuse i dette område, vil I inden for kort afstand, have mulighed for at besøge både sjove forlystelsesparker, dyreparker, museer, være aktive i naturen og hygge jer med shopping og restaurantbesøg samt nyde nogle af Danmarks mest børnevenlige strande.

Strand ved Grenå

Det store hit hos legebørn: Djurs Sommerland

Djurs Sommerland er det perfekte udflugssted for familier med legeglade børn i alle aldre. Er I klar til fart, leg og sjov for hele familien? Så glæd jer til 8 temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. Kom og oplev, hvorfor Djurs Sommerland blev kåret til Nordens bedste sommerland i 2014 og 2015. I kan nemt tilbringe en hel dag i Djurs Sommerland, sammen hele familien. Som gæster hos NOVASOL kan I købe billette med rabat til Djurs Sommerland. 

Museer og seværdigheder tæt på jeres sommerhus 

Vil I lidt ned i tempo i løbet af jeres ferie på Djursland og dykke lidt nærmere ned i områdets historie og lokale kultur, kan dette gøres i flere forskellige byer. Både i Grenå, Randers og Ebeltoft finder I forskellige museer, der fortæller om livets gang i området. I kan også opleve diverse kunsthåndværkere og deres små gårdbutikker og købe særlige feriesouvenirs med hjem. En gåtur igennem de hyggelige købstæder er også en oplevelse i sig selv, og en smuttur på havnen er også altid en sjov oplevelse. Husk at købe lidt af de friske fisk, der ofte sælges direkte fra de små fiskebåde.

Ebeltoft Lystbådehavn

Aktiv ferie og power-shopping

Uanset om I er til det ene eller det andet eller måske begge dele, så kan behovet for aktivitet og shopping også opfyldes på Djursland. Mange af sommerhusene ligger i naturskønne omgivelser, hvor der er alle muligheder for at tage på mountainbiketure, løbeture og lange gåture i det bakkede område eller langs vandet, hvor udsigten er skøn! Nærheden til vandet åbner op for friske morgen-svømmeture, kystfiskeri, surfing og meget meget mere. Når lysten til shopping melder sig, så er det bare med at komme afsted. I de lidt større byer finder I både de kendte designbutikker, men også mange forskellige gårdbutikker, som ofte handler med lokale vare. Kort sagt; her er alt hvad I har behov for, når I lejer sommerhus i Danmark.

NOVASOL Feriehusudlejning har sommerhuse i hele landet samt lokale servicekontorer som altid er klar til, at hjælpe jer i løbet af ferien, både med praktiske ting og gode tips til oplevelser. 

Sommerhus Mols