search

Lej sommerhus på Bornholm

I finder altid skønne steder at leje et sommerhus i Danmark, og specielt den lille solskinsø Bornholm, har altid været et populært! Der er mange gunde til at sommerhusudlejning på Bornholm er attraktivt. Borholm er kontrasternes ø. Her findes en natur, der er så anderledes og betagende, at den kan være svær at finde andre steder i verden. Dette gør det, at leje et sommerhus på Bornholm, til noget helt særligt. De smukke klippekyster, på den nordlige del af øen, veksler med det idyliske landskab mod syd, hvor de brede sandbanker og kilometerlange sandstrande gemmer sig. Brede sandstrande og fine landskaber samt hyggelige byer sætter en fantastisk kulisse for jeres ferie på Bornholm. Der er samtidig mange forskellige muligheder, når I vælger, at holde jeres Bornholm som feriedestination. Læs mere på denne side og få inspiration til ferien! 

Hvad kan man lave på Bornholm?

Oplev hammershus fra et sommerhus på Bornholm

Ferie på Bornholm - en ø med mange oplevelser

Bornholm er for mange den mest spændende ø i Danmark. Det betyder, at der er rift om de private sommerhuse, som udlejes på Bornholm. Derfor er det en god ide, at være hurtigt ude, især hvis det er i sommersæsonen, I skal bruge et sommerhus på Bornholm. Særligt det smukke landskab samt de idylliske og pittoreske småbyer, med de gamle huse, trækker folk til. Men også silderøgerierne og de mange kunstbutikker er populære. Øen byder på masser af aktiviteter og seværdigheder for både børn og voksne, bl.a. Hammershus, Christiansø, rundkirkerne og Ekkodalen. Alt ligger i overkommelig afstand fra jeres sommerhus, for Bornholm er ikke særlig stor og lettilgængelig - især på cykel!

På jeres tur rundt på øen, vil I uden tvivl komme forbi flere gårdbutikker. Bornholm er nemlig blevet et sandt mekka, hvad angår gode, lokale produkter. I kan I b.la. købe kød af forskellig slags, most og saft samt karameller, hos lokale producenter. Så også på madfronten kan jeres ferie på Bornholm blive fuld af gode smagsoplevelser samt autentiske oplevelser hos de lokale. På GoForLocal kan I få et overblik over gårdbutikker på Bornholm samt i resten af Danmark.

Hvorfor leje sommerhus på Bornholm?

  • Oplev Danmarks eneste klipper og enestående natur
  • Se det gamle fæstningsværk Hammershus
  • Nyd de mange solskinstimer og det varme klima om sommeren
  • Få gode gastronomiske oplevelser i det bornholmske køkken
  • Børnene elsker ferie på Bornholm - der er et hav af aktiviteter for hele familien!
dueodde strand fra sommerhus bornholm

 

Hvad kan man lave i et sommerhus på Bornholm?

Denne lille ø er perfekt til en sommerhusferie og man får ferieminder man aldrig glemmer på de dejlige sandstrande, hvor man kan nyde den ene lange sommerdag efter den anden. En helt anden oplevelse får man, hvis man tilbringer dagen på klipperne, hvor man kan springe direkte ud i bølgen blå. På vejen hjem fra stranden, kan man passende køre forbi røgeriet og tage et par nyrøgede sild med hjem til aftensmaden. Hvis I selv vil fange aftensmaden, er der også rig mulighed for dette på Bornholm langs kysten, i søer og mindre vandløb. Husk at undersøge vores lystfiskerhuse, hvor der er rensplads og tilstrækkelig frysekapacitet.

Ønsker I en særdeles aktiv ferie, er Bornholm stedet for jer. Her har man muligheden for bl.a. at dykke, klatre i klipper, surfe, sejle i havkajak og selvfølgelig tage på nogle helt fantastiske vandre- og cykelture. Udover at være et sommerhus paradis, er øen også enhver golfspillers drøm. Øen byder på 4 forskellige golfbaner for både begyndere og øvede, og er beliggende i smukke omgivelser.

Lej sommerhus på Bornholm

Sommerhusudlejning Bornholm - en elsket ferie-ø

At leje sommerhus på Bornholm har altid være populært til diverse ferier, og de fleste af NOVASOLs gæster har da også oplevet øens naturlige skønhed, klipperne og roen mindst én gang i deres liv. Når man først én gang har besøgt Bornholm, kommer man som regel tilbage til denne skønne ø, som er så anderledes end resten af Danmark. Bornholm er også elsket for de mange kunsthåndværkere - glaspustere, malere, smykkedesignere og keramikere - der har slået sig ned på øen for at sælge deres håndværk fra små hyggelige butikker. Et sommerhus er det helt ideelle udgangspunkt for alle ferieaktiviteter, og for en ferie med ro og afslapning.

Få et hav af oplevelser i et sommerhus på Bornholm 

Når I lejer et sommerhus i Danmark til jeres ferie, får I ubegrænset frihed. De fantastiske rammer, som et sommerhus skaber, giver jeg mulighed for, at planlægge lige præcis den ferie, I drømmer om. I bestemmer helt selv hvordan feriedagenen skal bruges. Måske vil I på masser af udflugter og besøge spændende seværdigheder, måske vil I slappe af i og nær sommerhuset og bare nyde at have fri og være sammen. Denne frihed er naturligvis pgså tilstede, når I lejer et privat sommerhus på Bornholm hos os. 

Mange vælger også at leje vores store sommerhuse på Bornholm, hvis hele den store familie skal samles til f.eks. et weekendophold. Udbuddet af store ferieboliger som kan rumme plus 20 personer er hvert år stigende og det åbner op for nye muligheder, når familien skal afsted på ferie.

Ferie i sommerhus på Bornholm

Sommerhusudlejning på Bornholm

NOVASOL har eget lokal servicekontor på Bornholm, nærmere bestemt på Rønne Havn. Det betyder, at I aldrig er langt fra gode råd til ferien, eller hjælp, hvis I får brug for det, i løbet af jeres ophold på Bornholm. Alle medarbejderne på kontoret er lokalkendte og kan altid komme med gode tips til oplevelser osv. Søger I et bestemt slags sommerhus på Bornholm, kan I også altid få hjælp på kontoret i Rønne.  

Hvilke typer sommerhuse kan der lejes på Bornholm?

  • Sommerhus med spabad på Bornholm: En tur i et dejligt varmt spabad er velvære for krop og sjæl. De varme bobler får hurtigt kroppen til at slappe af og finde den rette feriestemning. Forestil dig en tur i det boblende, varme vand, efter en frisk gåtur eller efter en dag på tur rundt på øen. På Bornholm er der et stort udvalg af sommerhuse med spa. 
  • Sommerhus med hund tilladt: Rigtig mange vil gerne holde ferie sammen med deres hund, eller et andet kæledyr. Her er sommerhusudlejning et helt oplagt valg. På hele Bornholm kan der lejes mange sommerhuse, hvor det er tilladt at medbringe op til to kæledyr. I et ferehus vil I få en dejlig ferie sammen, og I slipper for bekymringer om hundens ve og vel, mens I er væk hjemmefra. Så tag et kig på vores hundevenlige sommerhuse, når der skal planlægges en ferie for Hund & Co. 
  • Sommerhus med lystfisker-faciliteter på Bornholm: Bornholm er også et rigtig dejligt sted at tage på en lystfiskerferie. Der er både gode fiskesteder langs kysten samt ude på det åbne hav. Hos os kan I leje mange sommerhuse på Bornholm, som vil være gode til en ferie fuld af fiskeri på Bornholm. 
  • Sommerhus med panoramaudsigt på Bornholm: Der er ingen tvivl om, at Bornholm er en yderst smuk ø. Og hvad kan så næsten blive mere perfekt end at leje et sommerhus med panoramaudsigt på Bornholm. Fra disse sommerhuse har I en fantastisk udsigt over enten et smukt landskab eller over havet. 

Et godt råd hvis I vil leje sommerhus på Bornholm

Et godt råd til jer, som gerne vil leje sommerhus på Bornholm - her bliver hurtigt udsolgt. Særligt til sommersæsonen er der rift om sommerhusudlejning på Bornholm. Det er derfor en rigtig god ide, at være tidlig ude, hvis I drømmer om en ferie i et sommerhus på Bornholm. En del feriegæster booker allerede et helt år i forvejen samt i januar og februar. 

Sommerhus med udsigt på Bornholm