Ferie på solskinsøen - Bornholm

Hold ferie på solskinsøen og oplev Bornholm fra sin allerdejligste side. NOVASOL er markedsførende i sommerhusudlejning på Bornholm og tilbyder dig et væld af lækre kvalitets feriehuse og ferieboliger og sommerhuse på skønne Bornholm. Når I lejer en feriebolig på Bornholm, eller andre steder i Danmark, får I glæde af vores mangeårige erfaring med sommerhusudlejning i Danmark. 

Ferie i sommerhus Bornholm

Fantastiske ferieboliger på solskinsøen 

Jeres ferie bliver et hit, hvis I vælger en feriebolig på øen Bornholm i dejlige Danmark. På Bornholm kan I vælge den enkle løsning med en standard feriebolig, hvor samværet og hyggen er i fokus, eller leje et sommerhus, med alt hvad hjertet kan begære af udstyr. Her kan I finde huse med egen indendørs pool, spa og sauna, eller andet luksus til at forsøde jeres ferie med. Ønsker I, at der skal være plads til hunden, skal I blot huske at søge efter vores husdyrvenlige feriehuse, hvor hunden kan komme uden ekstra omkostninger. Hvis I planlægger at holde ferie på Bornholm, der nærmest er et eventyr af oplevelser, så er det sværeste faktisk at skulle hjem igen. I kan også kontakte vores kontor på Bornholm, hvis I ønsker hjælp til planlægningen af ferien på solskinsøen. 

Oplev den fantastiske klippeø

Det kan være helt magisk at ankomme til Bornholm med natfærgen. Se solen stå op over Rønne, og få en rigtig lang dag på klippeøen. På Bornholm finder I masser af attraktioner og seværdigheder for hele familien, især i sommerferien. Der er så meget at give sig til, at vi med garanti kan sige at I ikke når det hele under jeres første besøg. Den lokale dialekt er ligeledes enestående, og jo, det er helt i orden ikke altid at forstå, hvad øboere siger. Gå på jagt efter Krølle Bølle, eller kæmp mod bølgerne ved nogle af Danmarks bedste strande. Kort sagt: Det er ikke et spørgsmål om, men hvornår I skal holde en sommerhusferie på Bornholm.

Strand Bornholm

Afslappende ferie på Bornholm

På Bornholm er I som udgangspunkt rimelig sikre på, at naboen ikke holder fest hele natten. Hvis I samtidig foretrækker god plads og få mennesker, er Bornholm perfekt i i foråret og efteråret. Se blomster og træer springe ud eller kom i september, når de små gårdbutikker bugner af nyhøstet frugt og grøntsager. Samtidig er priserne lavere udenfor sæsonen, så der er penge at spare. Lej en cykel og udforsk øens mange små oaser. En ferie på Bornholm er perfekt til par eller familier der ønsker at komme væk fra hverdagens stres og jag.