Ferie i Dueodde

Hvis ferien skal nydes i et sommerhus i Dueodde på øen Bornholm eller et andet sted i Danmark - så lej sommerhus hos NOVASOL. Vores udvalg af sommerhuse er stort og varieret og I finder sommerhuse i alle prislejer.

Dueodde Strand

Sommerhus i Dueodde

Find nøjagtig det sommerhus i Dueodde, I synes passer præcis til jeres behov. NOVASOL har et væld af sommerhuse i Dueodde, som I kan vælge imellem. De er alle bygget i kvalitetsmaterialer, og forekommer både i en toptunet udgave, med alt hvad hjertet kan begære af udstyr og luksus indretning, og i en helt enkel klassisk udgave uden dikkedarer. Når det drejer sig om sommerhusudlejning i Danmark, så har NOVASOL det største udvalg. Dueodde på øen Bornholm er et rigtig godt valg, hvis I elsker sandstrand og ro og fred - særligt når stedet kan nydes fra et af vores skønne sommerhuse.

Hos NOVASOL tilbyder vi sommerhusudlejning i Dueodde, som med strand og omgivende natur er et af de mest attraktive ferieområder i Danmark. Her strækker stranden sig over flere km på begge sider af øens sydspids og indbyder til en fantastisk ferie for hele familien.

Dueodde har Bornholms mest berømte strand, og sandet her er et kapitel for sig. Det siges at være verdens fineste og danner hele tiden nye vandreklitter, alt efter vindretningen. Vandet er klart og rent med mange revler, så det både er lavt og dybt tæt ved kysten.

Ferie på Bornholm