Aktiv ferie i Danmark

Når I lejer et sommerhus i Danmark indbydes der ofte til afslapning, ro og nye oplevelser. Men I kan også nemt holde en aktiv ferie i Danmark fuld af gode og spændende oplevelser. Danmark tilbyder nemlig mange aktivitetsmuligheder, som kan tilrettelægges så hele familen, store som små, kan være med. Særligt i forårs- og sommerperioderne er det udendørsaktiviteter, der er i spil, og der er flere måder hvorpå I kan være aktive og få masser af gode ferieminder sammen.

Sommerhusophold Danmark

 

Ferie med surfing i Damark 

Danmarks lange vestkyst er ideel til surfing. Uanset om I er nybegynder eller super-surfere, vil I kunne få nogle sjove og udfordrende surfoplevelser i Danmark. De bedste betingelser for surfing kan findes ved Ringkøbing Fjord, Hvide Sande samt i det såkaldte Cold Hawaii-område, der strækker sig fra Agger til Hanstholm. De skiftende vindhastigheder gør Danmark til et af de mest populære surfsteder i Europa. De lange strande og smukke kyststrækninger med vinden fra Nordsøen, tilbyder de bedste betingelser for kitesurfing. I flere områder er det muligt at få undervisning i både surfing og kitesurfing af højtkvalificerede instruktører. Således kan I få styr på teknikken, inden I kaster jer ud i bølgen blå.

Aktiv ferie Danmark

Golfferie i Danmark

For mange er det ren velvære for sjælen, at gå en runde på en smuk golfbane og som også gerne dyrkes i løbet af ferien.

Det gode ved at leje et sommerhus i Danmark er, at der er en flere golfbaner, som er åbne for de ikke-medlemmer, der gerne vil gå en runde eller to i løbet af ferien. Ligeledes kan det for den passionerde golfspiller være spændende at teste sit spil, på en anden banen end dem man spiller på til daglig.

Skal hele familien have en fælles golfoplevelse, selvom ikke alle har kørekort til de store, grønne golfbaner, kan I gå på jagt efter en af de mange minigolfbaner, der findes i de fleste sommerhusbyer. Det er altid sjovt at samle familien til en venlig dyst på de sjove og til tider udfordrende baner.

En tur på legepladsen

De gode ferieoplevelser behøver ikke koste noget. Overalt kan I finde gode, familievenlige aktiviteter som er ganske gratis. I Danmark er der mange gode legepladser med legeredskaber af alle slags og for alle aldre. Får I lyst til en tur på en legeplads, men er i tvivl om hvor der findes en legeplads nær jeres sommerhus, så kan I med fordel benytte oversigten over legepladser i Danmark. I indtatser blot et postnummer og vupti, så har I en fin oversigt over legepladser i nærheden.

Sommerhusferie med cykler

 

Cykelferie i Danmark

Danmark er et sandt slaraffenland for de, der elsker gode cykelture. Naturen byder på alt slags tærren ligefra flade heder og stejle bakker til udfordrende mountainbiking i de mange skove. Uanset hvor I lejer et sommerhus i Danmark, vil der være gode cykelstier, landeveje eller skovstier, som kan bringe jer rundt i området og give jer mulighed for, at udforske alle hjørner af Danmark. Der er ligeledes mange mountainbikeområder, for eksempel omkring Silkeborg og Rebild Bakker, der gør det muligt at opleve sider af Danmark, som ikke altid er farbare med bil. For familier med mindre børn, er små ture rundt i området ofte en god oplevelse for de små. Her kan I selv sætte tempoet og bestmme antallet af pauser. Der er også mange ruter, som går langs kysterne. Har I brug for afkøling i sommervarmen, kan I altid holde pause ved en af de mange strande, og dyppe tæerne i havet. Tag en madkurv med og find en skøn plet, hvor I kan sidde og slappe af. Sommerhusudlejning i Danmark giver jer en farverig blanding af afslapning og aktiv ferie.