search

Feriehuse i Varna

Varna, med den internationale lufthavn, Chaika og Konstantin, Znana, Złocista og Plaża, er beliggende i et område med mange ferieboliger i Bulgarien.

I sommerhalvåret er Varna lige så vigtig for Bulgariens økonomi og udvikling som den bulgarske hovedstad Sofia. Det kulturelle program er meget bredt. Gader, parker og facader på den terrasseformede anlagte havneby er moderniseret, og ligeså er de mange restauranter, forretninger og hoteller i centrum. Varna ligger i det nord-østlige Bulgarien, ved Sortehavet. Området har altid været et af de vigtiste videnscentre. De mange vingårde i området er af meget vigtig betydning for landbruget. Landbruget spiller den vigtigste rolle i dette område. Nyd det dejlige landskab i selskab med et glas vin fra den lokale vingård.

Ferie i Varna

En levende by

Besøgende fra hele Europa medbringer alle de nyeste trends indenfor både musik, mode og fritid. Byen var en boplads bygget af grækerne i det VI århundrede f.kr. og blev kaldt Odessos (byen ved vandet). Byen voksede under først Romernes og siden Byzanternes regering og blev en handelsby. Nu er Varna på grund af dens beliggenhed et vigtigt industrielt centrum.

Byen er ikke kun et verdenskendt badested men også et af landets kulturcentre. Hvert år i juni/juli arrangeres musikfestivalen Varnaer Sommer). Ved den gamle bydel i Varna findes den monumentale Kristi-Himmelfarts-katedral. Den store park på 80 hektar og en længde på 8 km byder på talrige træarter, buske og alleer. Parken er et perfekt åndehul for både turister og lokale.

Ferie i Varna

Solferie i Varna

På den lange sandstrand, beliggende mellem parken og havnen, findes alle ingredienser til en vellykket strandferie! Efter solnedgang begynder en uendelig fest med lys, musik og underholding så langt øjet rækker. Variete i den skønne og eksotiske atmosfære, det dejlige køkken og dejlige drinks gør festen til en fantastisk begivenhed under stjernerne, som I sent vil glemme. De mange natklubber byder på dans til den lyse morgen og natten kan afsluttes med en lille cocktail i en strandbar.

Ferie i Varna

Det er så meget at opleve i Bulgarien 

Bulgarien er et land i en rivende udvikling, hvilket skaber et kontrastfuldt land. Industri, storbyer, handel og landsbyer, det hele er i Bulgarien. De større byer bliver mere og mere moderne, mens man på landet stadig lever et mere simpelt liv og hvor hestevogn stadig bruges som transportmiddel. Hvis I har lysten til og muligheden for det, så tag på en tur ud i landområderne, som ligger lidt væk fra de mere turistprægede steder, og opleve denne side af Bulgarien. Landets hovedstad Sofia er en skøn by, som ikke mange kender. Byen byder på et væld af historiske attraktioner, spændende museer, børnevenlige forlystelser og masser af shoppingmuligheder både i mærkevarebutikkerne og i boderne på diverse markeder. Tag et kig på de ferieboliger NOVASOL feriehusudlejning har i Bulgarien og find den bolig som passer bedst til jeres ønsker og i det område, hvor I gerne vil starte med at udforske Bulgarien.