Ferie i Bulgarien

Bulgarien er en forholdsvis ny feriedestination med mange uudnyttede muligheder. Landet har en rig arkitektur, tradition, kultur og historie. Der findes mange steder med uberørt natur. I Bulgarien kan man hver dag opdage og opleve mange ting. Man kan også ligge på stranden og sole sig. Om efteråret kan man nyde det milde klima og løbe på ski om vinteren. Bulgarien er og vil altid være et land med meget lave priser i forhold til vesteuropæiske lande. Landet udvikler sig og får flere sommerhuse og ferieboliger som ikke adskiller sig ved deres standard fra vesteuropæiske huse. Lej jeres feriehus i Bulgarien hos NOVASOL og få en skøn ferie med dem I holder af!

Ferie i Bulgarien

Ferie ved Sortehavskysten

Sortehavetskysten er omkring 376 kilometer lang og byder på dejlige, fantastiske strande, som hører til Europas smukkeste. Strandene er meget lange, gule, omgivet af træer og fører helt ned til vandet. Sommersæson byder på mere end 300 soltimer. Det er ikke underligt at romerne kaldte Sortehavet for Pontus Euxinus - Det Gæstfri Hav. I vil forelske jer i havet der byder på romantiske havne og landsbyer som f.eks. fiskerbyen Nessebar, hvor I kan nyde eftermiddagskaffen og indånde den friske havbrise mens I betragter det historiske område ved havnen. Vandet er blåt og mange smukke både ruller forbi i horisonten.

Det nordlige Bulgarien

I nord finder I den gamle universitetsby og Bulgariens første hovedstad - Varna. Varna er ikke kun en by for turister som længes efter solen. Byens lufthavn byder turister fra hele verden velkommen. Golden Sands og Albena er navne på hurtigtudviklende badesteder. Ideel for en afslappende ferie for hele familien.

Badeferie i Bulgarien

Den bulgarske solkyst

Livet ved Sunny Beach kan uden tvivl sammenlignes med Costa Brava og på Mallorca. Men I vil også finde stille strande ved kysten. Lidt mod syd ligger Bourgas - Bulgariens andenstørste by og den internationele lufthavn ved kysten. Wellness er ikke et ukendt ord her - her findes nemlig mange termiske kilder. Badestederne byder på massage, terapeutisk mudder og meget mere.

Uanset hvad I ønsker at opleve eller se, er sommerhuset eller ferieboligen et ideelt udgangspunkt. Book nemt og sikkert hos NOVASOL feriehusudlejning!