search

Feriehuse ved Sunny Beach

Sunny Beach er en del af det det nordlige Burgas og er bestemt stedet til en dejlig solrig ferie, hvor de gode strande bliver et af højdepunkterne på jeres ferie i Bulgarien

Oplevelser i Sveti Vlas

Den trakiske koloni Larisa blev grundlagt i det II århundrede f.k og den fik navnet Sveti Vlas i det XIV århundrede. Vlas var beskytteren af kvæghandlere. Der var 5 klostre i området, et af dem var Sankt Vlas kloster. I tidernes løb udviklede denne by med 3000 indbyggere sig og blev et eftertragtet kursted. Trods udviklingen ændrede byens oprindelige karakter sig ikke. Der blev skabt mange små og hyggelige restauranter og butikker. Vlas byder på en smuk sandstrand som overfladisk er under vand og hvor man kan leje liggestole og parasoler. Øl koster her på en restaurant kun 0,60 €,og et glas vin ikke mere end 1,25 €. Sveti Vlases kendetegn er udsigten over Nessebar og oplyste strande.

Ferie i Sveti Vlas

Sunny Beach - sol og strandliv 

I kraft af favorable geografiske betingelser er området i Burgas omkring Sunny Beach lidt varmere (2-3 grader) end i den nordlige del af landet. Stranden, som er næsten 8 kilometer lang, byder på det dejligste sand og føres langsomt ud i havet. Stranden er et virkeligt paradis og giver mulighed for dejlig afslapning for hele familien. Liggestole og parasoler kan lejes flere steder langs stranden. Der findes også en strandtjeneste og livreddere. Den dejlige strandpromenade er ca. 2 kilometer lang og fører til Sveti Vlas.

Byen og området byder på forskellige butikker, værtshuse, diskoteker, restauranter mv. De mest kendte danseklubber er Lazur, Iceberg og Golden Apple. Fest og natteliv karakteriserer dette område. Aktive turister vil finde rig mulighed for at dyrke sport. Den historiske naboby Nessebar er absolut et besøg værd. Fra badestedet Sunny Beach kan man tage på ture ind til landets hjerte. Sunny Beach er et af de mest besøgte områder i Bulgarien.

Ferie i Burgas

Badeferie på en anden måde 

En stor del af de ferieboliger NOVASOL udlejer i Bulgarien har privat pool. Her kan I nyde en luksus ferie fra terrassen, mens børnene bader og leger. Med de høje temperaturer om sommeren tilbyder Bulgarien sand luksus. Før du pakker strandtasken, for at besøge en af mange sandstrande, kan I lige køle ned efter morgenmaden i poolen eller snuppe en dukkert inden sengetid. Efter en dag med ture rundt i området, kan I tage hjem og svømme og køle lidt af, inden I starter op i grillen. Børn nyder at have en swimmingpool ved huset og lege i det dejlige vand, så lej et hus med pool og få en afslappende ferie i Bulgarien for hele familien.