search

Feriehuse i Primorsko

Sol, sand og vand er nøgleord for den lille badeby Primorsko ved Sortehavet i Bulgarien. Byen er især kendt for sin 10 kilometer lange sandstrand, og er et eftertragtet feriested for både unge og familier. Et rigtig godt sted,hvis I drømmer om en familieferie i Bulgarien, hvor I kan nyde det skønne klima og de dejlige strande. 

Ferielejlighed Primorsko

Oplevelser i Primorsko 

I byens lille centrum ligger flere restauranter, barer, diskoteker og butikker. Efter mørkets frembrud er her en livlig atmosfære. I dagtimerne er det på byens fantastiske strande, man mødes. Det milde klima og de mange soltimer, gør Primorsko til et oplagt valg for soldyrkere og badedyr. Selvom strandende er det absolutte trækplaster, findes der faktisk en del spændende udflugtsmål og mange flotte naturoplevelser i området.

Forslag til seværdigheder og udflugter til jeres ferie i Primorsko

Mærk historiens vingesus i ruinerne af den gamle borg Farmika, som ligger omgivet af klipper på 3 sider og med en smal sti, som eneste adgang. Besøg også det hellige stenmonument Beglitash, der ligger utrolig smukt med panoramaudsigt over havet. Det fascinerende stenmonument er skabt af naturen og blev i fordums tid brugt til hellige ritualer. De forskellige elementer er grupperet i ensembler som f.eks. ”stensengen”, ”den hellige grotte” samt ”det astronomiske ur”. 

Tag på udflugt til floden Ropotamo, med den tilhørende naturpark, hvor I kan opleve både tætte skove, strand med klitter, sumpe og de smukke vandliljer. Endelig kan I opleve den ægte, gammel romerske ruinby Ranuli, som menes at være det oprindelige Primorsko. I kan også besøge den historiskes by Nessebar, med smalle gader og pittoreske torve og gode shoppingmuligheder.

Aktiviteter i og nær feriehuset i Primorsko 

Udover et hav af vandsportsaktiviteter, kan I også dykke i Primorsko. Hvis I ikke allerede har dykkercertifikat, kan I tage det her. Poseidon Dive Center tilbyder både leje af udstyr, guidede dykkerture og alle former for PADI kurser. I Waterpark Aqua Planet venter der masser af vandruchebaner og andre former for sjove vandaktiviteter. I kan også leje cykler og udforske naturen på to hjul, ligesom der findes fine vandreruter, flere steder i område. 

Ferie Primorsko

De dejlige strande ved Primorsko 

Den 10 kilometer lange sandstrand ved Primorsko er opdelt i forskellige områder, så I kan finde netop det område der passer jer bedst.

Arkutino Beach: Skøn sandstrand med klitter og masser af plads. På nogle af strandens områder kan man leje parasoller og liggestole, men I kan også bare finde jeres helt egen klit, og slå jer ned i fred og ro. Man kommer til stranden på træbroer, der snor sig mellem klitterne. Der findes flere strandbarer og cafeer langs stranden.

North Beach of Primorsko: Den mest centralt beliggende strand med en livlig atmosfære og mange gæster. Dette er stedet for strandløver og badenymfer, der vil se og blive set. Her findes et af hav af faciliteter og aktiviteter. I kan leje parasoller, liggestole, vandcykler, vandscootere og forskellige former for både. Der er både toiletter, omklædningsrum, brusere. Her kan I også hænge ud på en af de mange barer og restauranter på stranden. Det er også her I kan prøve kræfter med aktiviteter som beachvolley og surfing.

Feriehus med pool Bulgarien

Feriehusudlejning i Primorsko og Burgas 

I skal vælge en feriebolig i Primorsko, hvis I drømmer om en badeferie med masser af sol og afslapning, kombineret med sjove aktiviteter og spændende udflugtsmål. Primorsko ligger i området Burgas. Burgas er et vigtigt handels-, industrielt- og kulturelt centrum, hvilket bidrager til ,amge forskellige oplevelser i området. Har I, efter ferien i Primorsko, fået lyst til, at opleve mere at Burgas området, så udlejer vi flere feriehuse og ferielejligheder i Burgas området. Ferieboligerne hos NOVASOL er alle forskellige, men ét har de tilfælles, nemlig at de vil give jer friheden til, at holde den ferie I gerne vil. I en privat feriebolig er der ingen faste spisetider eller bestemt udflugter, som I kan deltage i. I gør det, I gerne vil, og når I vil. Vælger I at leje en feriebolig med en pool, enten helt privat eller fælles, ja så er der slet ingen grænser for, mængden af afslapning og hygge for alle. Det er ferie med frihed.