search

Feriehuse i Pomorie

Bulgarien er blandt mange kendt for feriesteder som Sunny Beach og Goldens Sands, hvor mange tager hen for at nyde det skønne klima, de gode strande og livet i de to byer. Men der er mange andre dejlige steder, hvor I kan holde en skøn feriehus i Bulgarien.  

Feriehus Bulgarien

Ferie i Pomorie 

Den lille charmerende ferieby Pomorie er en god mulighed. Byen ligger smukt med Sortehavet til den ene side og Pomoriesøen til den anden. I den charmerende gamle bydel, kan det mere autentiske Bulgarien opleves i de smalle gader, der emmer af atmosfære. Her finder I flere hyggelige fortovscaféer, restauranter og et lille torv. Atmosfæren er afslappet og ånder af ro og fred.

Pomorie er berømt for sit mineralvand, der siges at have en helbredende virkning, ligesom mudderet fra søen kan kurerer alverdens dårligdomme. Mange af områdets lokale ernærer sig stadig med vinavl, fiskeri og produktion af salt. Pomoriesøen tiltrækker mange forskellige fuglearter, og er super velegnet til en tur ud i det blå med picnickurven. Det milde klima og de mange solskinstimer gør også Pomorie det perfekte valg til en afslappende badeferie ved de skønne strande. Endelig ligger byen kun 20 kilometer fra Burgas og 18 kilometer fra Sunny Beach. 

Masser af oplevelser nær Pomorie

Når I har valgtat leje en feriebolig i Pomorie, er der flere spændende attraktioner I kan besøge. Tag f.eks til den historiske by Nessebar og gå på opdagelse i den gamle bydels brostensbelagte gader og besøg den betagende St.Sofia kirke fra de 5. århundrede. I St. Stephens Kirken, fra 1100-tallet, kan I se hundredevis af gamle vægmalerier og en rigt dekoreret altertavle. På byens havn kan I indsnuse den friske havluft og nyde en frokost med frisk fisk. Havnen i selv er en seværdighed, med en lang og spændende historie. Overalt i byen finder I gamle klostre, antikke bade og andre interessante bygningsværker. De mange møller og fine springvand er med til at understrege den romantiske atmosfære. Hele den gamle bydel er erklæret og anerkendt som museumsby – en arkæologisk og arkitektonisk seværdighed. Hvis I vil til en lidt større by, ligger Burgas kun 20 km. væk – her finder I alt hvad hjertet kan begærer af shoppingcentre, restauranter og barer. Endelig ligger Sunny Beach, med et livligt natteliv og et hav af diskoteker og barer, kun 18 kilometer fra Pomorie.

Ferie Pomorie Bulgarien

Strande nær feriehuset i Pomorie 

I løbet af ferien skal der også gøres plads til et besøg eller flere på de gode strande. Nær Pomorie er der flere muligheder for, at nyde solen og varmen på langs i det bløde sand. 

South beach: Dejlig sandstrand med lavt vand og meget børnevenlig. Her finder I alt, hvad I har brug for til en dag på stranden: Brusere, toiletter, omklædningsrum, strandcafeer og mulighed for at leje parasoller og liggestole.

East and central beach: Egentlig to strande, men i forlængelse af hinanden. Her er sandet lidt mørkere end på de andre strande i området, til gengæld har strandene blåt badeflag. Her findes også toiletter, omklædningsrum, massage, brusere og strandcafeer. På nogle områder af stranden kan man leje parasoller og liggestole. I sæsonen er der livreddere til stede.  

Wild Beach: I udkanten af Pomorie finder I den reneste og mest afsondrede strand i området. Her findes ingen faciliteter, til gengæld er der ro og fred.

Strande Pomorie

Ferie i Bulgarien

En feriebolig i Pomerie er det perfekte valg for jer der gerne vil mærke det autentiske Bulgarien og samtidig have afslappende dage i solen. Med en feriebolig fra NOVASOL får I rammerne til, at holde den ferie I bedste kan lide. Ved ferieboligen slappes der af og I kan planlægge udflugter i området. Pomorie ligger i området Burgas. Vi udlejer ferieboliger i hele Burgas området, såfremt I skulle få lyst til at besøge en anden del af dette område. 

Hos os er der naturligvis også mulighed for, at holde ferie i andre dele af Bulgarien. her kan vi tilbyde både ferielejligheder samt feriehuse. Flere af ferieboligerne har adgang til enten en fælles eller privat pool, hvilket giver ferien i Bulgarien et ekstra pift at luksus og livsglæde.