search

Feriehuse i Nessebar

Nessebar er det helt rigtige valg for jer, der både vil have en skøn badeferie, men samtidig ønsker at stifte bekendtskab med det autentiske Bulgarien. Nessebar ligger i Burgas-provinsen ved Sortehavets kyst. Det milde klima og de mange solskinstimer gør området til et yndet feriemål året rundt. Byen kombinerer antikken med moderne turisme på fornemste vis. 

Ferielejlighed Bulgarien

Den gamle bydel i Nessebar 

Den gamle bydel i Nessebar med de brostensbelagte gader, er som skabt til romantiske slentreture mellem ruinerne af byzantinske fæstninger og bade, der ligger side om side med små butikker med hæklede og strikkede souvenirs. De hyggelige fortovscafeer, i de smalle gader, serverer kolde drikke til overskuelige priser. I den nye bydel, med moderne arkitektur, findes alt hvad hjertet kan begære af restauranter og natteliv. Overalt er der en atmosfære af afslapning og feriestemning. Der findes strande overalt, også i centrum, dog findes de brede strande, med naturlige klitter, nord og syd for byen.

Strandene i Nessebar

Ravda Central Beach: Denne fine badestrand er især egnet for familier. Her finder I alt, hvad I har brug for, til en dag på stranden. Her findes bl.a. barer, restauranter, toiletter, WiFi og massage.

Nessebar Old Town Beach: Dejlig sandstrand for jer der vil slappe af. Stranden er ”partyfri zone” og der findes både restauranter og cafeer i nærheden. Der findes desuden et dykkercenter på stranden.

Nessebar Southbeach: Den mest livlige af strandende i Nessebar. Det er let at parkere ved stranden, der også har strandbar og windsurfingcenter. Der findes desuden toiletter, restauranter, WiFi lounges og massage.

Strande Nessebar

Forslag til seværdigheder, udflugter og aktiviteter 

Gå på opdagelse i den gamle bydels brostensbelagte gader og besøg den betagende St. Sofia kirke. I St. Stephens Kirken fra 1100-tallet kan I se hundredevis af gamle vægmalerier og en rigt dekoreret altertavle.  På byens havn kan I indsnuse den friske havluft og nyde en frokost med frisk fisk. Havnen i sig selv er en seværdighed med en lang og spændende historie. Overalt i byen finder I gamle klostre, antikke bade og andre interessante bygningsværker. De mange møller og fine springvand er med til at understrege den romantiske atmosfære. Hele den gamle bydel er erklæret og anerkendt som museumsby – en arkæologisk og arkitektonisk seværdighed.  Vil I udforske det traditionelle Bulgarien? Så er en tur ud i landdistrikterne en glimrende ide. Her kan I stifte bekendtskab med den traditionelle livstil og kultur, det unikke køkken og ikke mindst den bulgarske gæstfrihed på de små lokale kroer. Vil I opleve det vilde natteliv, med dunkene rytmer og masser af badenymfer og strandløver, der fører sig frem, bør turen gå til Sunny Beach, som ligger en kort køretur fra Nessebar.

Der er rigtig gode muligheder for sport og udendørs aktiviteter langs den bulgarske sortehavskyst. Mange steder findes centre med udstyr til dykning, surfing, kitesurfing og andre vandsportsgrene. I kan også leje jetski, tage på udflugt eller fisketur med båd.  Der findes desuden en del cykeludlejninger på stedet.

Lejlighed i Nessebar

Feriehusudlejning i Bulgarien 

Efter en skøn feriedag fuld af spændende oplevelser og afslapning på stranden, går turen tilbage til jeres private feriebolig. Her kan I nyde, at der er ro og plads til jer. Måske slår I jer ned på terrassen med snacks og god vin, mens dagens oplevelser vendes eller I tager fat på aftensmaden, som I kan tilberede i jeres eget køkken. Har I lejet en lejlighed i et kompleks med fælles pool, kan I sætte jer og slappe af, mens ungerne brænder det sidste krudt af i poolen. Valget er jeres, for en ferie i en ferielejlighed eller feriehus er fuld af frihed. Dette er fælles for alle de ferieboliger NOVASOL har til udlejning i hele Europa. 

Med en feriebolig i Nessebar som base for jeres ferie i Bulgarien, er I sikre på, at få det bedste af alt. Sol, stand, god mad og en romantisk, autentisk atmosfære. Hos NOVASOL finder I en lang række ferieboliger i Burgas provinsen, hvis I gerne vil tilbage og holde ferie i dette område flere gange.