Attraktioner i Burgas

Med et feriehus i Det Nordlige Burgas kan I glæde jer til en aktivitetsrig ferie langs Sortehavet. Her findes aktiviteter og attraktioner for store såvel som små, hvilket giver grundlag for en skøn ferie i Bulgarien!

Oplevelser i Nessebar

Bygninger, butikker, gårdspladser og meget mere ligger tæt i Nessebar på grund af den sparsommelige plads. Nessebar er unik for hele kysten og intet andet sted findes denne form for bosættelse. Denne halvø er forbundet med fastlandet via en landtange som er 10 m bred og 300 m lang. Antikke erobrere og doriske grækere udviste trakerne fra halvøen og byggede en stærk borg, Messembria, lavet af store sten. Borgens mure blev bygget ved århundredeskiftet (IV og V). Man kan stadig se murene mange steder, særligt ved byporten.

Badeferie ved sunny beach

Badeferie i Burgas 

Når I rejser til et feriehus i Burgas er det helt klart stranden, der er den største attraktion. Her ligger strandstolene og inviterer til afslappende feriedage ved havet. Stranden er meget børnevenlig og det bliver først dybt forholdsvist langt ude i vandet. Her er også rig mulighed for en lang række vandsportsaktiviteter såsom vandski, jetski eller windsurfing. Ved solnedgang forvandler stranden og byen sig til et livligt festområde. I kan nyde en lokal øl på en af de mange barer og sportsbarer eller tage ud på dansegulvet på et af byens mange diskoteker og slå jer løs. 

I den vestlige ende af Sunny Beach ligger en stor 'Action Aquapark', hvor man kan prøve alt fra store vandrutsjebaner til afslappende turer på vandmadrasser. For ultimativ afslapning kan I også vælge mellem en række spabade eller følge med ud på Sortehavet på skib eller i båd. Hvis I ønsker en dejlig ferie ved Sunny Beach vil et feriehus eller en feriebolig danne de ideelle rammer om jeres ferie med frihed! Book jeres feriehus online hos NOVASOL feriehusudlejning og glæd jer til en skøn ferie med dem I holder af.