search

Lej feriehus i Bulgarien

Når Bulgarien nævnes som ferieland, så tænker mange nok først og fremmest på Sunny Beach eller Golden Sands, et sted hvor unge tager ned og hygger sig om sommeren. Men Bulgarien har meget mere at byde på, faktisk er landet et yndet feriemål for mange børnefamilier, og hos NOVASOL finder I mange dejlige ferieboliger i Bulgarien, hvorfra i kan opleve dette smukke land. Landet er rigt på traditioner, kultur og historie. Der er en masse, næsten uspoleret, natur som åbner op for flere forskellige aktivieter og smukke oplevelser. De store og travle byer sætter kontrasten til det mere fredelige liv i landsbyerne. Selvfølgelig er der en særlig efterspørgsel på at holde ferie ved de dejlige strande, da de dejlige sommertemperature i Bulgarien nemlig byder på de perfekte betingelser for en rendyrket badeferie. Vælg sommerhusudlejning og book en uforglemmelig ferie i Bulgarien allerede i dag! Bliv inspireret her og find din foretrukne feriebolig i Bulgarien.

6 gode grunde til at leje feriehus i Bulgarien

 • Oplev den smukke og spændende hovedstad Sofia, der er fuld af liv
 • Hold en aktivferie i Bulgarien med vandsport og smukke vandreture
 • Skønt klima, der passer perfekt til badeferie om sommeren
 • Mulighed for ferie hele året rundt, om vinteren kan man stå på ski nær Bansko og Borovets
 • Stort udvalg af villaer med privat pool og havudsigt hos NOVASOL
 • Rig mulighed for at leje feriehus og holde ferie med hund
Ferie i Bulgarien

Sightseeing og aktiviteter på ferien i Bulgarien

Har du spekuleret på, hvad du kan se og opleve i Bulgarien? Så kan du lade dig inspirere herunder og få ferietips til en eller flere dages fantastiske ferieoplevelser! Det er et must at tage en dagstur til hovedstaden Sofia, hvis man er til cafebesøg, shopping, kultur og storbyferie. En smuk og meget levende by med i rivende udvikling med imponerende store bygninger og masser af kulturelle seværdigheder. Alt dette er i øvrigt inden for gåafstand af hinanden. Man behøver ikke mange timer på gåben før man har set de fleste must-see seværdigheder udefra, men de er jo absolut værd at se indefra. Den mest kendte seværdighed er nok Alexander Nevski Memorial Cathedral med de store gyldne kupler. En af de største ortodokse kirker i verden og Sofias ultimative vartegn. Når du har slentrede ud, kan du hygge dig med en kop kaffe og nyde udsigten fra en af byens mange cafe-terresser.

Andre attraktioner ved din feriebolig i Bulgarien

 • Nessebar: En af de ældste byer i Europa. Den historiske del af byen ligger på en halvø ved Sortehavets kyst. Her er masser af kultur og byen er bestemt et besøg værd!
 • Raiskoto Praskalo vandfaldet: Med 124,5 meter er det højeste vandfald på Balkan. Især om foråret eller om efteråret er dette smukt at besøge. Dette kan ses efter en lettere udfordrende vandretur gennem i Central Balkan National Park.
 • Veliko Tarnovo: To gange dette har været hovedstad i Bulgarien. Den middelalderlige Tsarevets fæstning er blev delvist restaureret, du bør helt sikkert se dette, hvis du er til historie! Foruden kan du her besøge mange historiske bygninger der har spillet en større eller mindre rolle i verndenshistorien. Et besøg her vil være uforglemmeligt ikke mindst pga. de utroligt smukke omgivelser!
 • Pirin Nationalparken: Et smuk naturreservat i bjergene i det sydvestlige Bulgarien. Du kan nyde mange gåture, ufordrende klatring og sjove cykelture hvor du kommer forbi smukke vandfald, glaciale søer og store skove.
 • Action Aqua Park i Sunny Beach: En stor og sjov vand og forlystelsespark, hvor både unge og gamle kan have en fantastisk dag, i det populære feriested Sunny Beach. Parken er perfekt til en sjov dag med familien.
Ferie i Bulgarien

Historie og kultur fra sommerhuset i Bulgarien 

Bulgarien har haft en noget omtumlet fortid, og derfor er Bulgarien i dag også hjemsted for ruiner fra forskellige epoker. For dem, der nyder historie, vil Bulgarien ikke skuffe. Der er endda nogle fascinerende rester fra den græske og romerske kolonisering, nogle 2500 år gammel. I de smalle gader skaber de smukke, gamle huse en helt særlig stemning, som I hurtig vil blive opslugte af. Trænger I til en pause fra udforskningen af lokale kirker og runder, så anbefaler vi, at I tager jer tid til at slappe af på en lokal restaurant. Det bulgarske køkken er en liflig blanding af krydret gryderetter, fyldte grøntsager, supper og frisk salat. I kan altid forsøge at genskabe disse retter i køkkenet i jeres feriebolig i Bulgarien.

Badeferie i Bulgarien

Nyd det behagelige, varme hav og de guddommelig sandstrande ved f.eks. den moderne ferieby Burgas eller i Sozopol, som er mere stille og mindre. Denne maleriske og meget attraktive turistby ligger omkring 35 km fra Burgas. Nær fiskerihavnen er der to strande med rutschebaner, trampoliner, beachvolley og vandscootere. For de mere eventyrlystne er der dykkerkurser og paragliding. En lille kystby som. Konstantin er en af de ældste sommerferiesteder i regionen. Romantiske bugter med fint sand, mange solrige dage og venlige mennesker inviterer jer på besøg. I kan også leje feriehus i Varna, hvor i også kan opleve Sortehavet og faktisk også vingårde og smukke gamle landbrug. Fra vores destinationer og feriehuse i Bulgarien er i aldrig langt fra en badetur i det dejlige sortehav, hvor saltinholdet er så hørt at du flyder rundt - utroligt børenevenligt for de mindste. I kan besøge de famøse feriebyer Golden Sands og Sunny beach, hvis strade har meget mere at byde på end fulde unge mennesker og billigt alkohol. Her kan i for eksempel prøve kræfter med vandscootere, kajak, windsurfing og andre sjove vandaktiviteter. Om aftenen kan i få jer en dejlig omgang mad på en af de hyggelige lokale restauranter.

På ferie i Bulgariens natur

Oplev Bulgariens fantastiske natur på jeres ferie. Landet byder blandt andet på store lavliggende enge, smukke bakkelandsskaber, vige floddale, brede søer og ikke mindst høje og smukke bjerge, hvor i kan se solnegangen - et smuk syn! Det varierede terræn gør det muligt at holde en aktiv ferie i Bulgarien, hvor det er oplagt at tage lange vandreture eller cykkelture i det smukke landskab. I de lokale områder kan i finde mange forskellige afmærkede stier i forskellige niveauer, så hele familien kan være med på oplevelsetur. I bestemmer selv om i vil opleve de 70% af landet der består af bakkelandskab eller de sidste 30% der består af smukke bjerge. Det højeste bjerg i bulgarien hedder Bogev og toppen ligger 2,376 meter over havets overflade. Klimaet i Bulgarien er i gennemsnit mellem 11-14 grader, men i sommermånederne juli-august ligger temperaturen et sted mellem 21-24 grader i gennemsnit. Bulgarien har mange soltimer, især om sommeren og badevandstemperaturen ved Sortehavet er yderst behageligt og ligger op til en sand badeferie for børnefamilier. I kan også gå på oplevelse i Bulgariens 3 nationalparker på jeres ferie. Her kan i for eksempel se Pirin National Park, der er et UNESCO site. Ydermere kan i opleve de smukke Rila National Park og Central Balkans National park. Uanset hvad i er til kan i finde det i Bulgarien, især hvis i er til aktiv ferie med vandsport, vandreture og cykel eller til afslappende ferie ved feriehusets private pool .

Ferie i Bulgarien

Feriehus med pool i Bulgarien

En stor del af vores feriehus i Bulgarien har privat pool hvorfra i kan få jer en fantastisk badeferie. Man af disse feriehus ligger med udsigt over for eksempel Sortehavet, så i kan nyde en luksus ferie fra terrassen, mens børnene bader og leger. Med de høje temperaturer om sommeren tilbyder Bulgarien sand luksus. Før du pakker strandtasken for at besøge en af mange sandstrande, kan du lige køle ned efter morgenmaden i poolen eller snuppe en dukkert inden sengetid. Eller efter i har brugt en lang dag på at se de smukke områder, kan du tage hjem og svømme og køle lidt af i en lækker pool. Børn nyder at have en swimmingpool ved huset og lege i det dejlige vand, så lej et hus med pool og få en afslappende ferie i Bulgarien for hele familien! Kort sagt, se vores store udvalg af ferieboliger i Bulgarien og nyd den fantastisk udsigt og det dejlige vand. Bulgarien kan stærkt anbefales som en feriedestination.

Ferie i Bulgarien - et kontrastfyldt land

Bulgarien er et land i en rivende udvikling, hvilket skaber et kontrastfuldt land. Industri, storbyer, handel og landsbyer, det hele er i Bulgarien. De større byer bliver mere og mere moderne, mens man på landet stadig lever et mere simpelt liv og hvor hestevogn stadig bruges som transportmiddel. I kan vælge at tage på en tur ud i landområderne, som ligger lidt væk fra de mere turistprægede steder, og selv opleve den anden del af Bulgarien. Landets hovedstad Sofia er en skøn by, som ikke mange kender. Byen byder på et væld af historiske attraktioner, spændende museer, børnevenlige forlystelser og masser af shoppingmuligheder både i mærkevarebutikkerne og i boderne på diverse markeder.

God service hos NOVASOL - også i udlandet!

Når I lejer en feriebolig i udlandet, får I stadig den fulde NOVASOL service med i bagagen. Modsat i Danmark, hvor I typisk henter nøglen til jeres sommerhus på et lokalkontor, hvor medarbejderne også kan hjælpe med svar på diverse spørgsmål, så starter ferien i udlandet oftest direkte ved ferieboligen. Her tager husets ejer eller en kontaktperson imod jer og byder velkommen. De kan også være behjælpelige med svar på diverse spørgsmål. Skulle I, i løbet af ferien, få behov for at kontakte NOVASOL, så er vores kundeservice kun et opkald eller en mail væk.