Ferie i Østflandern

Holder du ferien i Belgien i et af vore feriehuse i Østflandern, har du mulighed for at udforske den dejlige natur og besøge de smukke byer, som på trods af deres geografiske placering, ikke er særlig kendte. Gå f.eks. en tur igennem Meetjeslandse området. Her er skøn natur med små rislende bække. Et must for naturelskere. Byen Dendermonde er også et besøg værd. Her finder du ved den hyggelige markedsplads klokketårnet, som er en del af UNESCO-verdenskulturarven.

Ferie i Belgien

Oplevelser i byen Gent 

Hovedstaden i Østflandern hedder Gent. Denne livlige by er fyldt med store mindesmærker, gadecafeer og andre seværdigheder. Her kan du blandt andet besøge St.-Bavo-Katedralen med hele 22 altre og mange kunstværker af verdensberømte kunstnere så som Rubens og Van Eyck. Du kan også nyde en bådtur igennem bymidten og se blandt andet Graslei og Korenlei.

Ferie i Østflandern

Tid til ferie-afslapning 

Tæt på feriehusene i Flandern ligger også et par flotte parker, som er en dagsudflugt værd. Det interessante krigsmuseum i Adegem har en smuk parklignende have omkring. I byen Sint-Niklaas finder du aktivitetsparken De Ster. Her kan du blandt andet nyde vejret fra søbredden imens børnene lejer på legepladsen. Skulle vejret ikke lige spille med, så kan vi varmt anbefale Pretland i Gent, som er en indendørs legeplads for børn.

Byen Oudenaarde er bestemt også et besøg værd. Rådhuset i den charmerende by er en del af UNESCO-verdenskulturarven. I Ename, en del af kommunen Oudenaarde, ligger det arkæologiske provinsmuseum. Her kan du se ruinerne af Ename klostret. Byen Sint-Niklaas er absolut også et besøg værd. Her ligger Belgiens største markedsplads.

Ferie i Belgien

Belgien er ideel til en romantisk ferie for par eller en forlænget weekend, hvor der kan slappes af, lagt væk fra hverdagens travlhed. Med et feriehus i Belgien kan I slappe af og hygge jer i helt private rammer, hvor I kan nyde god mad, en film på sofaen, tage på vandreture sammen i den smukke natur eller ved vandet og ikke mindst tage et glas vin på sommerhusets terrasse, mens solen går ned. I kan også tage på sightseeing, shoppingtur eller tage på gode restauranter i Belgiens mange spændende storbyer. I kan leje NOVASOLs mange feriehuse i Belgien i alt fra en forlænget weekend til en eller flere uger, hvor i kan nyde hinandens selvskab i fulde drag. En del af feriehusene har egen pool, spa eller sauna, så I kan forkæle jer selv på ferien, med en ren wellness oplevelse.