Attraktioner og aktiviteter på de Baleariske Øer

ferien i det solrige Spanien er der altid mange seværdigheder, attraktioner og aktiviteter at se frem til, og I vil aldrig kede jer. De Baleariske Øer byder også på mange forskellige attraktioner, som I kan besøge i løbet af ferien. Nedenfor er en liste over et par af de mange attraktioner, I kan opleve, hvis I vælger at leje en feriebolig på Mallorca, en feriebolig på Ibiza eller et feriehus på Menorca

Feriehus Mallorca pool

Museo de Mallorca - Mallorca

I Palma de Mallorca kan man virkelig lære øens historie at kende. Museet, Museo de Mallorca, befinder sig i et palads fra det 16. århundrede, som i folkemunde har fået tilnavnet Store Christinas hus. Her udstilles bl.a. betydningsfulde arkæologiske fund, malerier og keramik fra renæssancen og barokken og også mere moderne kunst. Museet er lukket mandage og fredage.

Lonja de Palma - Mallorca

Palmas varebørs er et pragtfuld bygning, opført i gotisk stil og stammer fra det 15. århundrede, beliggende i Palma de Mallorcas indre bykerne. Inde i bygningen kan man bl.a. beskue den smukke hvælving.

Dragehulerne Cuevas del Drach - Mallorca

Dragehulerne på Mallorca består af fire huler med indbyrdes, underjordisk forbindelse: den franske hule, hulen Luis Salvador, den Hvide og den Sorte hule. Det var havet som skapte disse huler via sine stærke strømninger. Hulerne stammer helt tilbage fra miocen-perioden (23-5 mill. år siden).

Besøget her kan også inkludere en lille, klassisk koncert ved søen Llac Martel. Hulerne er åben for besøgende året rundt (1. januar og 25. december undtaget).

Ferie Mallorca feriehus

Museo Arqueológico de Ibiza y Formentera - Ibiza

Det arkæologiske museum for Ibiza og Formentera, befinder sig på Ibiza og fremviser en god kombination af begge de to øers historie. Museumsbygningen ligger i Dalt Vila i den gamle bykerne i Eivissa og holder åbent hele året (lukket mandage og helligdage).

Almudaina - Castillo de Eivissa - Ibiza

Denne borg på Ibiza stammer oprindeligt fra 1100-tallet, men anlægget, som det fremstår i dag, blev først bygget i det 16. århundrede. Borgen tjente som fæstningsanlæg med både administration og militær indretning for den muslimske wali. Under Puerta de la Bomba, hvor artilleriet er opstillet, er tunellen, som leder hen til bastionen Sant Jordi, et besøg værd.

Catedral de Eivissa - Ibiza

Katedralen på Ibiza blev oprindeligt opført i gotisk arkitektur i det 14. århundrede, men gennem senere ombygninger har den fået en barok stil. I sakristiet ligger et bispemuseum.

By Ibiza

Ruinas de Talatí de Dalt - Menorca

Ruinerne af landsbyen Talatí de Dalt, ligger i byen Mahón og stammer fra bronzealderen, nærmere bestemt fra den såkadlte talayot-kultur. Kernen i anlægget er helligdommen med den centrale taula (T-formet stenmonument), som befinder sig i det som oprindeligt var den offentlige del af bosætningen. Det særlige med denne taula, er at den gennem flere århundreder har formået at beholde ligevægten, så den, så at sige, støtter tværsøjlen som nok mere eller mindre tilfældigt må være faldet ned på stammen.