search

Feriehuse i Saranda

Saranda er uofficielt Den Albanske Rivieras hovedstad. Her ligger NOVASOLs ferielejligheder med udsigt til det Ioniske Hav, og med adgang til hvad der ligner en strand i Caribien. Saranda er Albaniens bade- og festby, som der hvert år strømmer turister til for at nyde det varme klima og de lækre sandstrande. Følg strandpromenaden med det krystalklare vand på den ene hånd og caféer og restauranter på den anden. Det gamle Saranda har mistet lidt af sin charme, men til gengæld har den nyrenoverede by fået så meget karisma, at det overståler det mistede.

Havnen i Saranda

Lej en ferielejlighed i Saranda helt tæt på lækker strand og krystalklart hav

Beliggende mellem helt fantastisk strande og skønne bjergkæder, er Albaniens sydlige by Saranda på turisternes top 3 over feriesteder i Albanien. I Saranda ligger jeres ferielejlighed kun få hundrede meter fra vandet eller med udsigt til det smukke hav. Tager I på ferie til Saranda, har I mulighed for at kombinere badeferie med en masse spændende historie, smuk natur og selvfølgelig afslapning.  I ferielejligheden i Saranda kan alle få deres feriebehov opfyldt. Er ferie for jer, at ligge med en god bog i solen eller spille spil til langt ud på natten, så en ferielejlighed i Saranda ikke nogen dum ide. Her er der tid og plads til, at alle får deres ønske opfyldt. Når I er på ferie i Albanien, er det en turistattraktion i sig selv at køre langs Den Albanske Riviera, her ligger små hyggelige bjergbyer med skønne udsigter og historiske levn fra mange tusinde år tilbage. Det er en super mulighed for at se den albanske kultur og natur. Bliver kørerturen for lang så lav nogle små stop ved de skønne strande, som den albanske vestkyst er så kendt for. Her kan alle blive kølet ned og få lidt frisk luft.

Ferielejlighed Saranda

Lej et feriehus i Saranda med kort afstand til spændende attraktioner

Lig jeres stress og jag derhjemme og gør klar en ferie i Albanien, hvor der står afslapning og hygge med familien på den prioriterede liste. Men ingen ferie uden lidt Albansk kultur, tæt på jeres ferielejlighed i Saranda ligger flere interessante seværdigheder med gode historier om Albaniens fortid. Slå et smut forbi det Etnologiske Museum, der er placeret i den gamle toldbygning ved havnen. Her udstiller museet interessante fotografier, fra da Albanien var underlagt det kommunistiske styre. Helt specielt er de fotografier fra det 20. århundrede, som illustrerer Saranda’s ekstreme byudvikling over de seneste årtier. Naturentusiast eller ej, Albanien vrimler med skønne nationalparker. Lidt syd for jeres ferielejlighed i Saranda, ligger den helt fantastiske Brutrint National Park, der imponerer med et areal på mere en 9.000 hektar. I blandt stejle skrænter og blomstrende skovområder gemmer sig et hav af arkæologiske og historiske fund, som stammer helt til tilbage fra Bronzealderen. De mange forskellige fund, giver parkens besøgende en hel unikoplevelser, hvilket også har medført, at den store national park er kommet på UNESCO’s verdensarvsliste. Kan I bare ikke få nok af levn fra Albaniens middelalder, så kør en tur til Lëkurësi Slot. Hævet over resten af Saranda, kan I få en hel eventyrlig udsigt over både feriebyen og det smukke landskab med Det Ioniske hav, som fortsætter i det uendelige. Der er masser af spændende oplevelser omkring jeres ferielejlighed i den albanske ferieby, så book jeres næste ferie hos NOVASOL Feriehusudlejning.

Stranden ved Ksamil

Tæt ved feriehuset i Saranda er I garanteret lækre strande og sjove oplevelser

I må ikke snyder jer selv for en tur til en hel fantastisk Bounty-strand. Ved jeres besøg vil I være i tvivl, om I er rejst til det Caribiske hav, dette sted er et sandt paradis.  Ksamil er en lille landsby lidt udenfor Saranda, der har den mest fantastiske strand med det fineste sand og det skønneste koralblå vand. I den lille bugt kan I slænger jer i sandet og tage svømmeture ud til de små øer i bugten. Dette sted er en gemt albansk perle og et besøg hver på jeres ferie i Albanien. Den albanske natur er noget for sig, og I kan opleve den med kun en halv times kørsel. I en smuk skov ligger Syri i Kaltër, et kildevæld, placeret i et helt unikt og eventyrligt område gemt blandt århundrede gamle ege- og ahorntræer. Syri i Kaltër er et stor hul i en klippe, hvor der strømmer krystalklart vand op, og fylder en smuk og frodig sø. Dette er et oplagt sted at snøre vandreskoene og begive jer ud på opdagelse.


Tænker I på at udforske Det Ioniske Hav, så er det oplagt at tage på dagstur til den skønne Græske ø Korfu. Fra Saranda kan I sejle til den dejlige ø og bruge en hel dag på at opleve øens opsigtsvækkende historie og smukke arkitektur. Korfu har, ligesom Albanien har været, styret af både det byznatiske, italienske og britiske rige og har igennem 400 år været underlagt det venetianske rige, hvilket tydeligt viser sig I byens arkitektoniske monumenter. Ønsker I et længere ophold på den lækre græske ø Korfu, så lej et NOVASOL feriehuse på Korfu. Med et feriehus har I tid til at se de smukker byer, og nyde de dejlige strande, gode shoppingmuligheder og den fantastiske græske atmosfære.