search

Feriehuse ved Ohrid Søen

Albanien er, for mange, endnu en ukendt feriedestination, men landets feriegæster bliver altid betaget af den smukke natur, den overvældene historiske fortid, betagende kunst og kultur og de meget billige priser. Det er en oplagt mulighed for jer, som elsker at udforske ukendte steder, at leje en ferielejlighed i den smukke by Pogradec, som ligger helt ned til den skønne Ohrid Sø. Er der noget Albanien lokker sine turister til landet med, så er det den helt forunderlige natur, som er svær at finde mange andre steder i Europa. Selve Ohrid Søen er omkranset af hele to bjergkæder, hvilket gør udsigten ved søen helt fantastisk. Så lad jeres ferie være anderledes end alle andres, og book jeres næste ferie i Albanien med udgangspunkt i en feriebolig fra NOVASOL.

Ferielejlighed Ohrid Søen

Ferielejlighed ved Ohrid Søen med smukke panoramaudsigter

Fra ferielejlighederne i Pogradec har I enten udsigt til Ohrid søen eller mindre end 150 meter til vandet, hvilket gør en ferielejlighed i Pogradec en oplagt feriedestination, hvis I ønsker en ferie med kort afstand til både strand og by. I må ikke tage fejl af Ohrid Søen, for søen er ren og super at bade i. På jeres ferie ved søen er det muligt at leje både, som I kan sejle ud på søen med og nyde de dejlige omgivelser i. Oplev byernes kulturelle forskelligheder, søen er nemlig placeret midt på grænsen mellem Makedonien og Albanien. Det har medført, at to kulturmønstre har blandet sig og skabt et helt unikt samfund, I og omkring Ohrid Søen finder I et unikt og anset økosystem med stor betydning for Europa, det har medført en plads på UNESCO’s verdensarvsliste siden 1979. Kysten langs Ohrid Søen er omkring 32 kilometer lang og fyldt med spændende historiske og arkitektoniske levn, så der er nok at tage sig til, når I lejer en ferielejlighed i området. Hop ind i bilen og følg kyststrækningen langs Ohrid Søens bred, her vil små hyggelige byer komme til syne en efter en, og befolkningen vil tage i mod jer med åbne arme.

Ferie ved Ohrid Søen

Ferielejlighed i den albanske by Pogradec tæt på Ohrid Sø

Den største by ved Ohrid Søen i Albanien er Pogradec, som er en velbesøgt feriedestination af både makedonere og albanere. Pogradec har den hyggeligste strandpromenade, som det er oplagt at gå ture eller løbe langs f.eks. inden morgenmaden sættes på bordet i jeres ferielejlighed. Fra søen går hyggelige gader op i byen med forretninger og restauranter på begge sider, så skal I have stillet jeres shoppelyst eller have en hurtig frokost, er Pogradec by det helt rigtige sted for jer. Jeres ferielejlighed ligger centralt i Pogradec, med korte afstande til byens spændende attraktioner. Besøg blandt andet Pogradec Art Gallery, som huser værker af kendte albanske tegnere eller tag på Pogradec Museum, som indeholder antikviteter og historiske skrifter fra den albanske bys fortid. Er I mere interesseret i religion, så tag til de to ortodokse kirker og moskéer, som ligger i Pogradec’s gamle og nye bydel. Har I ikke fået nok af dejlig natur, så lej cykler og kør til den smukke Driloni Nationalpark, som ligger 4 kilometer fra byens centrum. Her finder I en eventyrlig park fyld med smukker blomster og træer samt små gangbroer over snoede åer. Det er oplagt at medbringe en picnickurv og nyde jeres mad i det dejlige vejr. Som sagt er det næsten ikke muligt at kede sig, når I tager på ferie i Albanien, så pak taskerne og bestil en ferielejlighed hos NOVASOL Albanien.

Pogradec ferie Albanien

Hold ferie ved Ohrid Sø og oplev Albaniens mange skatte

Ohrid Søen er en attraktion i sig selv, bad i søens klare ferskvand, smid fiskestangen i vandet, begiv jer ud på søen i en båd eller prøv kræfter med vandsport, detter er bare en lille del af, hvad søen kan tilbyde. Tæt på jeres ferielejlighed ved Ohrid Søen er der et hav af seværdigheder og attraktioner. Tag bilen og kør til den makedonske by Ohrid, som rummer skønne monumentære bygninger og en helt fantastisk bymidte med gode restauranter og shoppingmuligheder. Når I kører fra jeres ferielejlighed i Pogradec til Ohrid, kan det varmt anbefales at stoppe ved den lille halvø Lin, hvor I udover en fænomenal udsigt over Ohrid Søen, vil blive imponeret af smukke arkæologisk fund. På halvøen kan I finde flotte mosaikker fra den byzantinske basilika fra 700-500 år f.Kr. Mosaikkerne er så bemærkelsesværdige og unikke, at stedet er kommet på UNESCO’s verdensarvsliste.
NOVASOL Feriehusudlejning udlejer feriehuse og ferielejligheder i hele Europa, det er blot at finde ud af, hvor jeres næste ferie skal gå hen.