search

Feriehuse i Dürres

Det østlige Europa bliver ofte glemt, når vi danskere leder efter et sted at holde sommerferie, men dette er en stor fejl. Albanien er både billigt, varmt og hyggeligt – det er derfor oplagt at leje et feriehus i Albanien enten ved kysten ud til Adriaterhavet i vest, i det bakkede landskab i bjergene i midten af landet eller ved den kæmpe sø Ohrid i øst. Har I taget vandhundene med på ferie, vil I ikke fortryde at leje et feriehus i Dürres. I Dürres kan I kombinere badeferie og storbyferie, så pak badetøjet og feriepengene, for det får I brug for på jeres ferie i Albanien.

Ferie i Albanien

Hold ferie i en feriebolig i Albaniens største havneby Dürres

Som feriegæst i Dürres vil I ikke komme til at kede jer. I den albanske ferieby kan I leje ferieboliger og ferielejlighed medadgang til pool, her kan de morgenfriske tage en dukkert eller svømme et par baner inden morgenmaden. Med et feriehus bestemmer I over jeres feriedage i Albanien. Det er jer, som beslutter, om I vil en hel dag på stranden eller tage på udflugt ind til centrum.
Dürres centrum er bygget op om bådehavnen, herfra kan I bevæge jer op i byen af den hyggelige handelsgade med forretninger på hver side. Går I nordpå langs vandet, vil I træde ind på den dejligste strandpromenade. Her vil I have en helt fantastisk udsigt til Adriaterhavet på den ene side og lækre restauranter og caféer på anden side. Drager I mod syd, vil I komme til den skønneste sandstrand med dejligt roligt vand. I de seneste år er Albanien blevet et anerkendt feriested, da Europas befolkning har fået øjnene op for de skønne strande ud til Adriaterhavet og de billige priser for mad og vin. Det er især attraktivt for børnefamilier at leje et feriehus i Albanien. Stranden ved Dürres er flere kilometer lang, og her er der plads til at boltre sig i det rene fine sand uden at forstyrre de omkringliggende badegæster. 

Strand Albanien

Oplevelser nær jeres feriehus i Dürres

Det er ikke nogen hemmelig, at Dürres er en meget gammel by. Byen blev grundlagt 627 f.kr og blev dengang navngivet Durraza, hvoraf det nuværende navn stammer fra. I eftertiden var kystbyerne en vigtig del af handelslivet i hele Europa, hvilket gjorde den albanske ferieby populær for mange riger. Både grækerne og det romerske rige har invaderet den vigtige handelsby, hvilket også har sat sit præg på Dürres i dag, hvor ruinerne bliver ved med at dukke op. Så ønsker I en ferie med en masse historie og arkitektur, så er Dürres den helt rigtige by, at leje et af NOVASOL´s feriehuse i. Begynd jeres historiske rejse på Dürres’ Arkæologiske Museum, hvor I vil blive taget tusinde år til tilbage i tiden. I vil blive guidet igennem den historiske tidslinje, hvor I vil finde ud af, hvor stor en indflydelses de invaderende lande har haft på Albaniens men såmænd også på Dürres’ kunst, kultur og arkitektur. Efter en oplevelsesrig dag på museum, er det tid til at gå på opdagelse i den smukke albanske ferieby, der gemmer på en masse skønne arkitektoniske levn. Start jeres rejse ved det Byzanske Macellum, en stor cirkulær plads dekoreret med smukke romerske søjler. Fortsæt jeres arkitektoniske rejse til det ny fundne amfiteater, der med et held blev fundet i 1966. Amfiteateret er levn fra den byzanske storhedstid i Dürres. Det gamle teater har også en verdensberømt mur dekoreret med smukke mosaikker, som tiltrækker mange turister hele året rundt. Begge byzanske monumenter er smukke og er helt klart et besøg hver.

Ferielejlighed Albanien

Udforsk den smukke natur i Albanien fra feriehuset

Pak taskerne og snør vandreskoene for tæt på jeres feriehus i Dürres, finder I den smukkeste natur. Kør til bjergene lidt inde i landet, hvor der ligger markerede vandreruter i forskellige længder og sværhedsgrader. Naturentusiast eller ej, en udflugt til Divjaka-Karavasta National Park er en oplevelse, I bare ikke må gå glip af. Parkens placering kun få hundrede meter til Middelhavet samt Albaniens tempererede klima, giver parkens flora og fauna de rette betingelser for vækst. Bjergsiderne ned til havet danner små laguner med krystalklart blåt vand og rolige strande. Floderne og de små lave søer giver gode livsbetingelser for vækst af diverse dyr såsom grævlinger og odderen, som er en truet dyreart i hele Europa. Herudover vil I på jeres tur rundt i parken støde på arkæologiske fund, der har af stor historisk, kulturel og arkæologiske værdi.
Selvom I er på ferie i Albanien, skal I ikke snydes for en lækker italiensk middag, og det kan I få ved at tage en færge fra Dürres. Der sejler flere forskellige færger fra havnen, og I kan blandt andet komme til Bari eller Ancona på Italiens østvendte kyst. Bari er den hyggeligste havneby på Italiens østkyst. Byen er delt op i en gammel middelalder bydel med små snoede gader og barer og en ny bydel, med snorlige gader, nyrenoverede huse og fancy tøjbutikker.

Ferieboliger i Albanien  - All inclusive 

De ferieboliger som udlejes via NOVASOL Feriehududlejning i Albanien, bliver udlejet med vores ”All Inclusive” koncept. Dette koncept gælder for både lejlighederne og feriehusene i Albanien. I vores "All inclusive" koncept indgår dette: 

  • Elektricitet
  • Vand og varme
  • Rengøring efter afrejse
  • Sengetøj
  • Håndklæder (Dog ikke store håndklæder til pool eller strandbesøg)
  • Evt. turistskat i det pågældende land

Det vil sige at de ovenstående elementer ikke koster mere end den leje som opkræves for boligen, medmindre andet er angivet på huspresentationen. endnu en grund til, at overveje en ferie i Albanien.