search

Feriehuse i Ucka

Man går aldrig galt i byen, hvis man lejer en feriebolig i Ucka i Istrien hos NOVASOL. Ucka er en alsidig destination, så ligegyldig om du holder af badeferier eller af ture i naturen, er det et oplagt feriemål. NOVASOL har et bredt udvalg af ferieboliger i hele Kroatien, så det bliver intet problem at finde netop det feriehus, der passer til dine ønsker og behov.

Ferie i Kroatien

Strandferie i Ucka

Du kan finde nogle store feriesteder langs Adriaterhavskysten på halvøen Istrien, hvor vores ferieboliger i Kroatien er beliggende. Der er nogle gode feriedestinationer, der er populære blandt både nationale og internationale turister. Nyd en uforglemmelig badeferie i Kroatien med din familie, og vi lover at jeres dage på stranden vil byde på afslapning på højt niveau. Der udbydes mange ture rundt i Ucka, og du bør ikke snyde dig selv for at opleve kalkstensbjergene tæt på Rivijera Opatija.

Aktiv ferie med en feriebolig i Kroatien

Uanset om du lejer en af vores ferieboliger eller lejligheder i Istrien, hvorfor så ikke opdage Ucka på en mountainbike? Eller hvad med at hoppe i vandreskoene og tage nogle mindeværdige ture på østkystens største bjergmassiv. Vidste du at bjerget Vojak har den højeste top i Istrien? Besøg det lokale udkigstårn i Istrien, der blev bygget i 1911, hvorfra du vil have en smuk udsigt over Kvarnerbugten, herunder øerne Cres, Krk og Losinj. På dejlig og solrig dag, kan du endda se Velebitmassivet i det centrale Kroatien, de Julianske Alper i Slovenien og Dolomitterne i Italien. Hvis du er på udkig efter en aktiv ferie, hvorfor så ikke prøve paragliding i Vojak eller prøve kræfter med klatring?

Ferie i Ucka

Naturparker i Ucka tæt på NOVASOLs feriehuse i Istrien

Naturelskere og deres familie bør ikke misse et besøg til Ucka naturpark, mens de bor i en feriebolig i Istrien. Parken Prirode Ucka ligger tæt på havet og strækker sig over et område på 160 kvadratkilometer, og du kan finde flere beskyttede planter og dyrearter her. En afmærket sti fører til reservatet ”Kronprinsesse Stephanie”, der blev bygget i 1897 af arkitekter fra Østrig. På den vestsiden af Ucka naturpark, kan du finde Vela Draga, som er et andet vigtigt naturreservat i Kroatien. Ifølge arkæologiske fund har denne naturpark været befolket i 12 tusind år og blev underlagt beskyttelse i 1963. Nyd denne canyonlignende dal, som er et geomorfologisk naturmonument.

Ferieboliger i Kroatien nær naturfænomener

Bliv bjergtaget af op til 100 meter høje kalkstenskolonner, mens du er på ferie i en af vores ferieboliger i Kroatien. Fra den geologiske sti ved kanten af kløften kan du nyde en fantastisk udsigt over bjergformationerne. Oplev den beskyttede flora og fauna i Vela Draga, og hvis du er heldig, kan det være at du ser en sjælden kongeørn, en vandrefalk eller en egentlig sejler.

Ferie i Kroatien