Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Wagrain i Østrig er et fredfyldt lille samfund, hvor man kan fordybe sig i familien og komme tæt på naturen. Hos NOVASOL kan I leje de bedst beliggende sommerhuse i Wagrain. Hold ferie et et af vores sommerhuse i Salzburger Land, fordi Østrig er dejlig og fordi NOVASOL har det største udvalg og de skønneste sommerhuse.

Skiferie i Østrig

Sommerhus i Wagrain

Er I til ro, bjergidyl og fascinerende naturoplevelser kombineret med god mad og dejlige vine, så er Wagrain det helt rigtige sted at holde ferie. Denne lille charmerende by rummer det hele. Og får I nok af lilleby-stemningen, er storbyen Salzburg kun en køretur væk med alle sine tilbud om shopping, tivoli og mange andre aktiviteter.

NOVASOL har gennem en årrække udlejet sommerhuse til feriehungrende turister, der søger mod Østrig. Wagrain har altid været en af vores populære destinationer. Derfor er vi glade for, at vi nu kan tilbyde endnu flere ferieboliger end nogensinde tidligere i denne perle af en bjergby.

Blodet ruller lidt raskere i årerne, når det første, man ser om morgenen, er solens genskær på en snedækket bjergtop. Det er netop denne oplevelse, der år efter år trækker turister til Wagrain i Pongau-området i Salzburger Land.

Med NOVASOL er I sikre på at få lige præcis den ferieoplevelse, I med rette forventer, når I lejer et sommerhus i Østrig. Vi står inde for, at alle huse lever op til den høje standard, der har gjort os til det førende sommerhusudlejningsfirma i Europa. Kontakt os, hvis du er træt af at blive skuffet andre steder.

Ferie i Wagrain
| Redaktør
(Først publiceret )