Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Kleinarl i Østrig lokker med fantastiske vandreture, frisk luft og højfjeldssol. Bo i de bedste sommerhuse, og få mest muligt ud af Kleinarl - lej hos NOVASOL. Stil kufferten i et af vores sommerhuse i Kleinarl i Pongau-området i Salzburger Land og mærk hvor dejligt, der er i Østrig. NOVASOL er din ekspert, når det gælder leje af sommerhuse i Salzburger Land.

Ferie i Østrig

Sommerhus i Kleinarl

Kleinarl er en charmerende lille by midt i de høje østrigske bjerge. Om vinteren er den et brusende susende jag af skiturister, men om sommeren falder det lille samfund til ro i varmen og bjergidyllen. Det er på denne årstid, man finder det ægte Østrig med køer på sætergårde og vandreture på bjergstierne. Det er lige før, man forventer at møde en lilla ko midt i det hele.

Hvis I overvejer at leje en feriebolig i Østrig, er Kleinarl i Pongau-området i Salzburger Land et rigtigt godt bud på en fantastisk destination. Her kan NOVASOL tilbyde en perlerække af eksklusive og velindrettede sommerhuse og ferieboliger til priser, I ikke finder andre steder.

En fordel ved Kleinarl er, at den ligger få kilometer fra motorvejen til Salzburg. Man lægger ikke mærke til vejen, når man er i byen - men til gengæld giver den mulighed for i løbet af kort tid at besøge storbyen Salzburg og slentre rundt, spise god mad og shoppe.

Det er med stor glæde, at NOVASOL nu kan tilbyde dig og din familie en dejlig ferie i dette område. Vi har personligt kontrolleret, at alle boliger lever op til vores høje kvalitetskrav. På den måde kan I være sikre på, at ferien bliver lige præcis så vellykket, som I forventer. Kontakt os allerede i dag, og få et tilbud.

Ferie i Kleinarl

 

| Redaktør
(Først publiceret )