Påskeferie i feriehus

Påskeferien er perfekt til en tur i sommerhus med hele familien eller alle vennerne. Her kan I nyde, at dagene bliver lysere og at den dejlige sommer er på vej. 

Klik for at aktivere kortet

Når I lejer et feriehus til påskeferien, kan I både få tid og plads til ren afslapning i helligdagene samt nyde en god påskefrokost. Samler I hele familien i et stort sommerhus kan I være fælles om madlavningen og andet praktisk - så går det hele som en leg. Efter den dejlige påskefrokost kan I gå en god lang tur og lade op til endnu mere hygge i sommerhuset. En tur til stranden eller i skoven er altid skønt og giver frisk energi. 
Når I kommer tilbage til sommerhuset kan I samles om bordet og male fine påskeæg. For børnene er det altid en fest at få lov til først at puste æg og derefter male dem i alle regnbuens farver. Måske kommer Påskeharen også forbi og gemmer lækre chokoladeæg rundt om sommerhuset....

Påske sommerhus

Plads til den store familie

Rigtig mange bruger påskeferien til at samle familien fra nær og fjern, og her er et af NOVASOLs store sommerhuse perfekte. I kan få lige præcis den plads I har brug for og familien kan komme og gå som det passer bedst. Nogle tager måske en hel uges ferie mens andre kigger forbi et par dage til påske-hygge. Skal påskeferien have lidt ekstra luksus, så kan I vælge et sommerhus med pool og spabad. Så er der lagt op til rene wellness påskedage. I kan også vælge at leje et aktivitetshus, hvor der er forskellige aktiviteter såsom billard, bordtennis og dart. Så kan I lave jeres egen lille turnering, hvor der kan dystes om f.eks. et lækkert chokolade-påskeæg. Måske bliver det en ny påsketradition, at samles i et feriehus.

Sommerhus leje påske

Påskeferie i Danmark 

I hele Danmark finder I dejlige sommerhuse, som kan danne rammen om jeres påskeferie eller en af de andre helligdagsferier, vi kan nyde godt af. I kan vælge at leje et sommerhus i Danmark ved havet, tæt på en større by eller på en af de skønne danske øer - mulighederne er mange og hvert sted byder på sine egen spændende oplevelser. Også familiens hund kan komme med på påskeferie, for over halvdelen af NOVASOLs feriehuse tager gerne imod firbenede feriegæster - helt uden ekstra omkostninger. Læs mere om feriehuse med hund tilladt

Sommerhus hund tilladt

Påskeferie i udlandet 

Har I lyst til at opleve påsken udenfor Danmarks grænser, så er der masser af forskellige muligheder hos NOVASOL. Vi udlejer feriehuse i hele Europa. Måske I vil kombinere påskeferien med lidt skiløb? Så tag et kig på ferieboliger i f.eks. Norge og Sverige, hvor der i påskeperioden er fine muligheder for påskeferie med sne på. I det sydlige Europa er der lunt i påsken, hvis I gerne vil tage forskud på den kommende sommer. Både i Spanien, Frankrig, Italien og Kroatien er der sol til påskeferien. På tværs af alle landene er der mange muligheder for, at holde storbyferie i påsken. Tag f.eks. et kig på Hamborg eller Paris.