Hold ø-ferie i et feriehus i Sverige

Der er noget helt særligt ved at tilbringe en ferie på en ø. Når I vælger at leje en feriebolig på en ø i Sverige, vil I opleve det særlige sammenhold og den autentiske stemning, der præger et ø-samfund.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Ferieboliger til en ø-ferie i Sverige

I Sverige er det Gotland og Öland, der er svenskernes foretrukne ferieparadis – de elsker simpelthen den hyggelige stemning og den underskønne natur. Også Øen Tjörn byder på pittoreske byer i underskøn natur. Det helt særlige ved en ø-ferie er nærheden til havet. Uanset hvor I holder ferie, er der aldrig langt til vandet og når man er omgivet af hav, bliver lyset helt særligt. Mange danskere har også fået øje på de svenske øers fortræffeligheder. Vi oplever en stigende efterspørgsel på ferieboligerne på de to øer og heldigvis får vi også løbende flere og flere feriehuse, hytter og lejligheder til udlejning på øerne. Ferieboligerne i Sverige hitter altid. Vil I gerne holde ø-ferie i Sverige, så er det en god ide, at være tidlig ude, så I er sikre på at få plads, på en af de skænne svenske øer. 

Feriehus på ø i Sverige

Ø-ferie i et feriehus på Gotland

Mange har måske fulgt med i nogle af de svenske krimiserier, der udspiller sig på den smukke ø Gotland. Man kan ikke undgå, at føle sig draget af de vilde klippeformationer, de skønne strande og skærgårdsstemingen. Når I vælger en feriebolig på Gotland venter der jer masser af oplevelser og spændende aktiviteter. Gå på opdagelse ved de berømte kalkstensformationer, der er kendt vidt omkring og besøg Sveriges næst længste grotte, Lummelundagrottan. Hovedstaden Visby, der er på UNESCOs verdensarvsliste, er noget af det mest pittoreske I finder i Sverige. De små, smalle stræder og hyggelige torve, emmer af stemning og atmosfære. Selve byen er omgivet af en urgammel bymur, der på flotteste vis, bidrager til byens spændende historie. 

På Gotland har I også en enestående mulighed for, at kombinere badeferie med natur- og kulturoplevelser. Med en kyststrækning på over 800 kilometer, er der et hav af strande, at vælge imellem. I finder alt fra hvide sandstrande til afrundende klipper, hvor I kan slappe af i solen. Den største strand på Gotland hedder Tofta og her finder I alle tænkelige faciliteter samt øens strandløver og badenymfer. Vil I være helt alene, er det bare at følge kysten og finde jeres egen lille plet ved havet. Med et feriehus på Gotland er I sikre på, at få en uforglemmelig ferie i Sverige med masser af autentiske oplevelser. Der afgår færge fra fastlandet til Gotland mange gange om dagen, men i højsæsonen bør I reservere plads på forhånd.

Ø-ferie på Gotland

Ø-ferie i et feriehus på Öland

Ligesom Gotland er Öland et elsket ferieparadis. Med det højeste antal solskinstimer i Sverige, en unik natur og vidunderlige strande, er Öland det perfekte valg for både par og familier. Når I lejer en feriebolig på Öland kan I glæde jer til en mangfoldig natur, der nogle steder er barsk og gold, andre steder grøn og frodig. Her finder I både klipper, enge, skove og et varieret dyre- og planteliv. Der findes ikke mindre end 73 naturreservater på Öland, så det er et rent mekka for naturelskere. Den smukkeste natur finder I på den sydlige del af øen, men de bedste strande ligger på den nordlige del. Der er vandreruter overalt på øen, som også byder på aktiviteter som kanosejlads, cykling og fiskeri. Når I lader et feriehus på Öland danne rammen om jeres ferie, skal I ikke forvente masser af natteliv og store shoppingcentre. I stedet kan I glæde jer til en autentisk atmosfære, masser af naturoplevelser og frem for alt – fred og ro. I kommer til Öland via den lange Ölandbro, som er gratis at benytte.

Feriehus ø-ferie på Öland

Ø-ferie i en feriebolig på Tjörn

Øen Tjørn er forbundet med fastlandet via en bro, så når I lejer feriebolig på Tjörn, kommer I hurtigt og let frem til jeres sommerhus. Øen hører til Bohuslän og ligger ca. 50 kilometer fra Göteborg. Tjörn emmer af idyl, lige fra de små hyggelige fiskerbyer til klippeafskærmede badebugter og romantiske naturområder. Der findes gode vandreruter og cykeludlejning, så I har mulighed for at opleve naturen på nærmeste hold. Øen har masser af små lystbådehavne, hvor I kan slentre en tur og nyde et godt måltid på én af de hyggelige restauranter. Besøg Skärhamn, Kyrkesund og Rönnäng som har det til fælles, at de ligger direkte ved havet med en vidunderlig maritim stemning.

Gå i svenskernes fodspor og lej et feriehus til en ø-ferie i Sverige på en af deres yndlings ø-destinationer.

Ø-ferie i Sverige på Tjörn

 

 

| Administrator