Find legekammerater ved sommerhuset med MineVenner.dk

På MineVenner.dk kan du nemt finde legekammerater til dine børn, når I er på sommerhusferie i Danmark.  

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Sommerhuskvarterene vrimler med børn. Ved du, hvem der bor i sommerhusene omkring jer og hvor de jævnaldrende legekammerater findes?

Til tider kan den lange sommerferie godt blive lidt kedelig for børn, hvis legekammeraterne mangler eller hvis de ikke lige kender nogle de kan lege med, i det område I f.eks. har lejet et sommerhus i. Men det behøver slet ikke at være sådan. 

Med MineVenner.dk kan du finde de andre børn i området, som er klar til en legeaftale, en tur på stranden eller stangtennis i haven. Du kan også finde andre familier, som I kan nyde en grillmiddag med i haven.

Find legekammerater med MineVenner.dk

Sådan bruger du MineVenner.dk 


Er det første gang, du bruger MineVenner.dk, skal du oprette en profil og indtaste din sommerhusadresse. Så kan du finde de børn, der er klar til at få besøg og andre familier i ferieområdet kan søge jer frem. Det er nemt og enkelt. Har du allerede en profil på MineVenner.dk, er det eneste du skal gøre at ændre din
adresse til din sommerhusadresse midlertidigt. Så er du i gang.

Om MineVenner.dk


MineVenner.dk er et landsdækkende netværk for børnefamilier, der søger nye legekammerater og venner - både i ferier til hverdag. Sitet fungere på den måde, at forældre opretter en profil for dem selv og børnene. Herefter kan man søge legekammerater ud fra forskellige kriterier som køn, alder, geografi og interesser. På et kort får man vist, hvor legekammeraterne bor.

Legekammerater sommerhusferie

 

| Administrator
(Først publiceret )