Lej et vital sommerhus med natur og velvære

Vores vital sommerhus koncept er perfekt til jer, der ønsker at tilbringe aktive dage i naturen og samtidig gerne vil kunne slappe helt af, når i vender tilbage til jeres sommerhus. Disse sommerhuse byder på skønne faciliteter såsom pool, sauna og spa, samt kort afstand til vandrestier og cykelstier, eller langrendsløjper, hvis I tager afsted i de koldere vintermåneder. Lej et wellness sommerhus hos NOVASOL og nyd en aktiv ferie med plads til ren afslapning, velvære og familiehygge i lange baner.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Hvad er et vital sommerhus?

Vores vital koncept består af sommerhuse, der befinder sig i naturskønne omgivelser med kort afstand til en lang række aktivitetsmuligheder i naturen. Endvidere så har disse sommerhuse enten pool, spa, sauna, whirlpool eller endda flere af de ovennævnte faciliteter. Vores konkrete definition af ’vital konceptet’ lyder således; ”sommerhuset har enten pool, sauna eller whirlpool. Max 5 km til bl.a. vandrestier, træningstier, cykelstier, mountainbikeruter eller langrendsløjper.” Konceptet er altså dannet til jer, der ønsker at tilbringe aktive feriedage i naturen, men samtidig vil vende tilbage til et luksus sommerhus, der byder på afslapning og velvære i bedste forstand. Vores vital sommerhuse byder på lidt udover det sædvanelige!

Vital sommerhus med eget spa

Sommerhuse for alle over hele Europa

Uanset hvilken type sommerhusferie I er på jagt efter, så kan et af vores vital sommerhuse danne rammen om jeres næste ferie. Mange af sommerhusene indenfor denne kategori kombineres nemlig med vores andre koncepter, såsom lystfiskerhuse, husdyrvenlige feriehuse, sommerhuse i feriehusbyer eller sommerhuse med panoramaudsigt. I vil også finde vital sommerhuse i næsten alle størrelser, så I kan komme afsted på en aktiv ferie, uanset om I rejser afsted på en romantisk afrejse for to eller om I tager hele den udvidede familie med. Hvis tiden er knap, kan I også kombinere et vital sommerhus med vores last minut tilbud, så I kan komme afsted samme dag!

Aktivitet i naturen og afslapning i egen pool

Nyd den friske luft og få rødglødende kinder. Pak en lækker hjemmelavet frokost og nyd den ved første oase I finder. Uanset sæson og vejr vil en vandre- eller cykeltur gennem naturskønne omgivelser give ro i sjælen og ny energi. Når I vender tilbage til jeres sommerhus, er der intet bedre end at kunne nyde en afslappende svømmetur i egen pool. Rejser I afsted om vinteren har I mulighed for at leje sommerhuse nær famøse langrendsløjper, hvor I kan få varmen igen i egen sauna når dagen er over. I vil være omgivet af luksus og det er kun jer der sætter grænserne for aktivitetsniveauet! Alle vores vital sommerhuse lover en atmosfære af velvære og nydelse.

Aktiv ferie med velvære sommerhus

 

| Redaktør
(Først publiceret )