NOVASOL Luxury Collection i Danmark

Smukke fjorde, vilde bølger ved Nordsøen, maleriske kystbyer, marker og enge. Danmark er hjemsted for det hele og den obligatoriske endestation for feriegæster på udkig efter kulturelle og historiske oplevelser, gastronomiske eventyr og den helt særlige følelse af hygge. Vi er derfor rigtigt stolte af at kunne byde dig velkommen her i vores nye univers, NOVASOL Luxury Collection i Danmark.

NOVASOL Luxury Collection i Danmark
NOVASOL Luxury Collection i Danmark

NOVASOL Luxury Collection i Danmark

- huse, der rummer det gode liv

Dette håndplukkede udvalg, bestående af 4 og 5 stjernede ferieboliger, skiller sig virkelig ud fra mængden ved enten at have en ekstraordinær beliggenhed, en smagfuld indretning eller luksuriøse faciliteter, så du kan holde din absolutte drømmeferie.

Tag dig nu et kig omkring og opdag ved selvsyn, hvor mange feriedrømme vores søgemaskine indeholder. Vi bestræber os på at opfylde hver og én!

Hvordan ser din perfekte feriebolig ud?

Vælger du NOVASOL Luxury Collection, får du adgang til et stort udvalg af sommerhuse rundt om i det ganske, danske land, der opfylder et eller flere kriterier: 

  • Stilfuldt interiør med øje for detaljen
  • Rummelighed og høj komfort
  • En luksuriøs og unik oplevelse
NOVASOL Luxury Collection i Danmark
NOVASOL Luxury Collection i Danmark

Udforsk NOVASOL Luxury Collection i Danmark

Med det formål at opfylde alle feriedrømme tilbyder vi dig hermed et bredt udvalg af fristeder at vælge imellem. Uanset om du er på udkig efter et klassisk dansk sommerhus beliggende i klitterne ved Vesterhavet, et rækkehus på Bornholm og Langeland i det sydfynske øhav eller et luksuriøst ophold i de historiske badebyer helt oppe på Sjælland, så har vi formentlig det helt rigtige for dig. 

Luksusferie i Danmark

På trods af sin ret lille geografiske størrelse er Danmark en perle fyldt med store oplevelser for alle. De brostensbelagte gader oser af historie i kystbyer rundt om i landet, der alle huser museer, restauranter, gallerier og fantastisk shopping. 

Byerne er omringet af alskens natur. Når du besøger Danmark, kan du cykle eller svømme langs den fredfyldte kystlinje mod øst, eller du kan deltage i alle former for vandsport langs Nordsøens kyst. Du kan gå ange ture i det idylliske flade landbrugsland eller udforske de mange smukke fjorde og søer, der er drysset ud over hele landet. 

Da alle danskere abonnerer på "hygge" - som i bund og grund betyder at nyde de gode ting i livet - vil du forstå, at ferie her handler om kvalitetstid, ingen hastværk og oplevelser for livet. 

Book en luksusferie i Danmark
Luksusferie i Danmark
| Administrator
(Først publiceret )