Ledige sommerhuse i Danmark uge 27 - 31

Er du på udkig efter et sommerhus i Danmark til din sommerferie, kan du nemt og hurtigt få et overblik over ledige huse i ugerne fra 27 - 31 her på siden. 

Sommerferie i Danmark i et sommerhus 

Har du planer om, at holde sommerferie i Danmark i et sommerhus, så kan du hurtigt få et overblik over, hvilke sommerhuse der er ledige, lige når du har ferie.  

Ledige sommerhuse i Danmark i uge 27

Ledige sommerhuse i Danmark i uge 28

Ledige sommerhuse i Danmark i uge 29

Ledige sommerhuse i Danmark i uge 30

Ledige sommerhuse i Danmark i uge 31

Har du nogle specifikke ønsker til sommerhuset, såsom område, afstand til hav, antal sovepladser eller noget helt andet, kan du nemt tilføje disse ønsker til søgningen.

Klik blot på den grønne knap "Alle søgekriterier" og foretag dine valg. Herefter opdateres listen med ledige sommerhuse, i den valgte uge, og du er tæt på at have ferien i hus. 

Sommerhuse i Danmark

Sommerhusferie i Danmark 

Vi er så heldige, at have rigtig mange skønne sommerhuse og sommerhusområder i hele Danmark. Hvert område byder på gode oplevelser, store som små. Overalt er der smuk natur, hvor der kan kobles af og glemme hverdagens pligter. I Danmark er vi også priviligerede i forhold til et stort udbud af attraktioner og museer samt et meget varieret udvalg af events og festivaler, særligt i sommersæsonen. 

Sommerhus ved havet 

Vi oplever, at særligt sommerhusene langs den dansk kyst hitter. Nærhed til hav og strand er for mange indbegrebet af sommerhusferie i Danmark. Vi er mange som elsker de tidlige morgenstunder ved havet, de gode gåture, afslapningen i solen og det varme sand samt de smukke solnedgange. Du kan være heldig, at finde et sommerhus i første række, som stadig er ledig i sommerferien, det er dog de huse, som bliver booket først og tidligt. Men tag alligevel et kig, hvis sommerferie med havet som nærmeste nabo, lige er dig.  

Ferie med hund

Et andet hit er vores mange sommerhuse, hvor det er tilladt at medbringe familiens kæledyr. Mange vil gerne holde ferie med deres hund, og det er der rigtig mange muligheder for hos os. I over halvdelen af vores sommerhuse i Danmark er det nemlig tilladt at medbringe op til 2 hunde - helt uden ekstra omkostninger. I disse sommerhuse kan hele familien holde ferie sammen og bekymringerne om pasningen af Fido forsvinder. 

Sommerhus havudsigt Danmark

Attraktioner til ferie i Danmark 

Når valget er faldet på en sommerhusferie i Danmark, kan du se frem til en ferie med masser af frihed, tid til at være sammen og nye oplevelser. Somerhuset bliver feriens base, hvorfra du kan tage på ture ud i området og besøge attraktioner, seværdigheder og udforske naturen. Efter en oplevelsesrig dag vender du tilbage til de private rammer, hvor familien kan slappe af og vende dagens oplevelser. En ferie i et sommerhus giver nemlig alle muligheder for, at holde præcis den ferie der drømmes om. Her er ingen faste spisetider eller planlagte udflugter, som skal følges. Det er ferie med frihed. 

Fordele for NOVASOLs feriegæster

En anden fordel ved at leje et sommerhus i Danmark hos os er, at vi kan tilbyde vores feriegæster flere gode kundefordele til en perlerække af danske attraktioner. I kan opnå forskellige rabatter på kendte forlystelsesparker som; LEGOLAND, Djurs Sommerland og til flere flotte dyreparker som; Ree Park og Knuthenborg Safaripark. De mange attraktioner giver gode oplevelser for hele familien og nye, gode fælles ferieminder. 

Djurs Sommerland Bondegårdsland

På vej mod det helt rigtige sommerhus i Danmark 

Vi håber du finder det helt rette sommerhuse til din ferie og får en masse dejlige oplevelser i det danske sommerland. Vi vil altid gerne hjælpe med, at finde et passende sommerhus, så kontakt gerne vores salgsafdeling.

Du er også velkommen til at kontakte et af vores mange lokale kontorer i Danmark. NOVASOLs lokale kontorer findes i hele landet og her er medarbejderne også altid parate med gode råd og hjælp til din kommende ferie. Medarbejderne er alle lokalkendte og kender sommerhusene i området, hvilket gør det nemt for dem, at finde et sommerhus match til dig.