Gode Last Minute tilbud på ferieboliger og hytter i vores skønne naboland Sverige.

Bestiller du et Last Minute feriehus hos NOVASOL, kan du spare op til 50% på lejebeløbet. 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Last Minute tilbud på feriehusde og hytter i Sverige  

Få inspiration til nye oplevelser i et af Sveriges mange naturskønne områder. Tag et kig på vores liste over Last Minute tilbud og se hvilke ferieboliger og hytter i Sverige der kan lejes med op til 50% rabat. Last Minute på ferieboliger kan sammenlignes med afbudsrejser – her finder I fine ferieboliger og hytter, som har fået en annullering helt kortfristet. 

Uanset om I vil holde sommerferie ved bredden af en sø, på skiferie i det sneklædte landskab, eller opleve årstidernes skiften i lavsæsonen, er der store besparelser at hente. Der vil også ofte være tilbud på skæve perioder eller miniferie – hele året rundt.

Sommerhus i Sverige

Last Minute tilbud i Sverige opdateres hele tiden!

Vi opdaterer vores Last Minute liste løbende, så hold godt øje med den, når I vil booke sommerhus i Sverige kortfristet. Sverige er afslapning og naturoplevelser med mulighed for masser af aktiviteter. Det er let at komme dertil og rejsen kræver ikke den store planlægning – derfor er Sverige et oplagt valg til en Last Minute ferie.  Tjek vejrudsigten og book, når I finder den perfekte feriebolig til jeres familie. Pak bilen og afsted – det er let og mulighederne er utallige. Med de store besparelser på ferieboligen, bliver der plads til lidt mere i feriebudgettet.

Last Minute tilbuddene er nedsat med op til 50% på lejebeløbet. Det betyder også, at de disse tilbud sjældent står længe, inden de er booket. Sp I skal ikke vente for længe med at bestille, når I finder et godt Last Minute tilbud der passer jer. Hvis der ikke er nogle svenske ferieboliger på listen lige nu, så kig igen i morgen – vi opdaterer hele tiden.

Ved meget kortfristet ankomst, kan det være nødvendigt at booke ferieboligen via vores salgsafdeling, for at få klaret betaling samt for at få sendt alle informationer til jer, så I kan suse afsted på ferie.

Spar penge på en feriebolig i Sverige og få luft i feriebudgettet – bestil et Last Minute tilbud i dag og nyd alle fordelene ved sommerhusudlejning

Last minute tilbud i Sverige

 

| Redaktør
(Først publiceret )