Last Minute tilbud på feriehuse i Kroatien

Søger du et feriehus i Kroatien og er klar til at rejs med kort frist? Så kan du med fordel tage et kig på vores Last Minute tilbud i Kroatien, hvor der er op til 50% rabat på lejebeløbet. 

 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Last Minute tilbud på feriehuse i Kroatien

Uanset hvor I finder en feriebolig i Kroatien kan I glæde jer til et fantastisk ferieliv fyldt med gastronomiske oplevelser, unikke udflugtsmuligheder og afslappende stunder i jeres feriehus med f.eks. egen pool og havudsigt. Kroatien er yderligere kendt for sin utrolige naturskønhed og det rige kulturliv i landets mange spændende byer. Udover alt dette byder Kroatien selvfølgelig også på utallige øer, hvor NOVASOL udlejer ferieboliger, hvor I aldrig er langt fra fantastiske strande og sjove aktivitetsmuligheder.

Tag et kig på vores liste over Last Minute tilbud i Kroatien og se hvilke ferieboliger i Kroatien, der kan lejes til en nedsat pris. Uanset om I vil på ø-ferie, storbyferie eller gerne vil nyde middelhavsklimaet i et dejligt feriehus, så byder Kroatien på et hav af muligheder, og der er store besparelser at hente. Ofte vil I også finde tilbud på skæve perioder eller på en miniferie, så I kan rejse præcis, når I vil.

Feriehus i Rovinj

Last Minute sommerhuse i Kroatien opdateres hele tiden!

Vi opdaterer vores Last Minute tilbud på ferieboliger i Kroatien løbende, så hold øje med denne side, når I vil booke ferie kortfristet. I kan vælge en kør selv ferie til Kroatien, med f.eks. et stop i Østrig. I kan også vælge at flyve til en af de større byer og derfra begive jer videre til det lejede feriehus. Find den ferie der passer bedst til jer, pak taskerne og/eller bilen og tag afsted. Når I får rabat på ferieboligen, bliver der også lidt mere luft i feriebudgettet til sjove oplevelser – og dem er der mange af i Kroatien!

Alle vores Last Minute tilbud er nedsat med op til 50% rabat. Men I skal ikke vente for længe med at bestille en af ferieboligerne, der er nemlig rift om de gode tilbud, så bestil før en anden snupper ”jeres” feriebolig.  Hvis der ikke er nogle passende ferieboliger på listen lige nu, så kig listen igennem senere, for der kommer hele tiden nye Last Minute ferieboliger.

Ved meget kortfristet ankomst, kan det være nødvendigt at booke ferieboligen via vores salgsafdeling, for at få klaret betaling samt for at få sendt alle informationer til jer, så I kan suse afsted på ferie.

Spar penge på en feriebolig i Kroatien og få luft i feriebudgettet – bestil last minute tilbud i dag hos NOVASOL sommerhusudlejning.

Tilbud på feriehuse i Kroatien

 

| Redaktør
(Først publiceret )