Kundefordele i Norge

Tag en tur til Norge og oplev de historiske skatte i Norge! Eller tilbring en dag med dine børn i en eventyrpark med fart, sjov og action. Bestil et feriehus i Norge og drag fordel af de mange fordele, der tilbydes. For NOVASOL kunder er der rabatter på forskellige attraktioner og seværdigheder i Norge, som du bør drage fordel af.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

DFDS 

10% rabat på sejlads med DFDS mellem Frederikshavn og København til Oslo 

Få et godt tilbud med DFDS på sejlads mellem Frederikshavn og København til Oslo, når du booker en hytte eller et feriehus i Norge. Du sparer 10% på bestilt kahyt og køretøj med afrejse alle dage. Du får adgang til rabatten via din MyBooking, efter du har booket en feriebolig hos os. God tur!

Få rabat på overfarten med DFDS

Borgund Stavkirke

10% rabat på indgangspris
 
Borgund Stavkirke er en turistattraktion i Lærdal, da det er en af ​​de ældste træbygninger i Europa og en af ​​de bedst bevarede stavkirker. Besøg denne ekstraordinære struktur og lær om dens historie, sted i verdensarkitektur og det religiøse liv i middelalderen. Mange billeder, film og andre oplysninger gør Stavkirken interessant for børn.

 Borgund Stavkirke når du leier hytte i Norge

Atlanterhavsparken Ålesund

Gratis kaffe til voksne og en sodavand til børn.
 
Atlanterhavsparken i Ålesund er et af de største og mest populære akvarier i Europa og blev kåret til det bedste akvarium i Nordeuropa i 2013. Parken ligger 3 km vest for Ålesund, hvorfra du har en fantastisk udsigt over Atlanterhavet. Parken er åben hele året rundt og byder på dagligt skiftende aktiviteter, fra dykeshowet til krabbefisk til vandparken for børnene.

 Atlanterhavsparken

Blaafarveværket og Koboltgruvene


20-25% rabat på alle aktiviteter i koboltgruvene!
 
"Blaafarveværket" er et museum med oplevelser for hele familien.  "Blaafarveværket" stammer fra 1772, hvor der blev fundet koboltmalm i minerne. I dag er dele af koboltminen tilgængelige for besøgende, hvor I kan gå i minearbejdernes fodspor. Sammen med en guide kan I opleve attraktioner som "det svævende glasgulv" og Norges første underjordiske hængebro. I "Blaafarveværket" er der en række tilbud og aktiviteter for børn i alle aldre, flere spisesteder med hjemmelavet mad samt nye museums - og kunstudstillinger hvert år.  

I forbindelse med COVID-19 anbefaler vi, at I holder jer opdateret omkring åbningstider samt aktivitetstilbud på: www.blaa.no

 Blaafarveværket

Sjusjøen Husky Tours

10% rabat på hundeslædekørsel
 
Prøv en hundeslæde med ivrige og glade Alaska Huskies i det smukke bjerglandskab i Sjusjøen. En fantastisk måde at opleve naturen på i forbindelse med dyr. To personer får deres eget team på 6-8 hunde og kører hver især halvdelen af turen, under vejledning af Sjusjøen Husky Tours. Børn over 13 år kan køre selv, mens børn under 13 år skal ledsages af en voksen. Turene er 6, 15 eller 30 km lange. Efter turen venter snobrødsbagning og varme drikke. 

Læs mere om Sjusjøen Husky Tours her: https://sjusjoenhuskytours.no

Sjusjøen Husky Tours

Learn2 Sportskurser

Forskellige rabatter på kurserne
 
Lær noget nyt i ferien - du kan bruge kurser i Learn2. Vælg mellem skiløb, jogging, cykling, windsurfing, klatring eller kajakroning. Alle sportsgrene kombinerer fokus på sportteknikken. Trænerne er tidligere topatleter. Kurser tilbydes over hele landet og afholdes i små grupper.

 Learn2 idrettskurs

Olympiaparken i Lillehammer

20 % rabat på bob- og kælkekørsel samt stoleliften. 

I Olympiaparken i Lillehammer kan I opleve de olympiske anlæg fra 1994. I Lysgårdsbakkene kan I tage stoleliften til toppen af skihopbakken og få byens bedste udsigt. Er I vilde med fart? Om vinteren kan I hygge jer med kælkekørsel i Kanthaugen, ved siden af Lysgårdsbakkene. Tag liften til toppen, og så er det bare at suse ned af den 1 km lange bane. I Lillehammer Olympiske Bob- og Akebane kan I prøve hjulbobkørsel om sommeren, med en topfart på 100 km/t. Om vinteren kan I også prøve en tur i en bobraft med en topfart på 100 km /t og et tryk på 3G i svingene. Er I meget modige, så kan I prøve en tur i en rigtig olympisk 4-mands bobslæde. Her kommer I op på en hastighed på 120 km/t, med et tryk på 5G.  Alle bobslæderne styres af en rutineret pilot. Aldergrænsen for at prøve hjulbob og bobraft er 10 år i selskab med en voksen og 12 år for at kører alene. For bobslædekørsel er aldersgrænsen 16 år. 

Lillehammer Olympiapark

SPORT 1 Sjusjøen

10 % rabat på leje af ski og cykler

SPORT 1 på Sjusjøen er en fuldsortiments fjeldbutik med særlig fokus på vandring, fiskeri, langrend og tøj. Sportsbutikken har et stort og bredt udvalg af typiske produkter som feriegæster i området kan få brug for, når de forskellige aktiviteter i området skal afprøves. Om vinteren er der også skiudlejning i butikken, og udlejning af cykler om sommeren. Butikken er åbent alle dage.

Vis dit NOVASOL lejebevis i butikken for at opnå rabatten.

Du finder butikkens åbningstider her: https://sport1.no/butikker/sport-1-sjusjoen/

SPORT1 Sjusjøen

Glem ikke!

Disse fordele er kun gyldige med et NOVASOL lejebevis og kan ikke indløses for kontanter. Ikke gyldig i forbindelse med andre rabatter eller kampagner, samt auktioner på internettet, mellemhandel og andre spekulative transaktioner. Med forbehold for ændringer. Alle oplysninger uden garanti.

Se særlige betingelser for rabat hos Stena Line øverst på siden. 

feriehus i Norge

 

| Redaktør
(Først publiceret )