Tag en tur til Norge og oplev de historiske skatte i Norge! Eller tilbring en dag med dine børn i en eventyrpark med fart, sjov og action. Bestil et feriehus i Norge og drag fordel af de mange fordele, der tilbydes. For NOVASOL kunder er der rabatter på forskellige attraktioner og seværdigheder i Norge, som du bør drage fordel af.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Borgund Stavkirke

10% rabat på indgangspris
 
Borgund Stavkirke er en turistattraktion i Lærdal, da det er en af ​​de ældste træbygninger i Europa og en af ​​de bedst bevarede stavkirker. Besøg denne ekstraordinære struktur og lær om dens historie, sted i verdensarkitektur og det religiøse liv i middelalderen. Mange billeder, film og andre oplysninger gør Stavkirken interessant for børn.

 Borgund Stavkirke når du leier hytte i Norge

Hardanger Eventyr 

10 % rabat på disse oplevelsesture; Dronningens panoramatur, Eventyrtur på Aga og helikoptersightseeing. 

Hardanger Eventyr holder til i bygden Nå i Ullensvang, og tilbyder unikke oplevelser i spektakulære naturomgivelser. Tag på tur med dygtige guider på H.M. Dronning Sonja. Dette er en af H.M. Dronning Sonjas turfavoritter i Hardanger. Turen går fra Røte i Kinsarvik til Lofthus, og bringer jer forbi skove, fjelde og frugthaver. Ruten er middelsvær og varer ca. 6-7 timer.

Ønsker I en turoplevelse fyldt med aktiviteter og god mad, så skal I tage med på eventyrtur på Aga. Her guides I gennem et eventyrlig naturlandskab, hvor I også får mulighed for at prøve bueskydning samt øksekast. Der er også mulighed for, svømmeture i Visdomskilden. Prisen inkluderer også hardangertapas med lokal mad og drikke. Selve turen er lidt krævende og varer ca. 5 timer. 

Drømmer I om at opleve fantastiske Hardanger fra luften? Så skal I da med Hardanger Eventyr på helikoptersightseeing med cider smagning og lokale egnsretter. På turen vil I flyve forbi de imponerende fjelde og fosser. Når I igen sætter fødderne på jorden, venter dejlige hardangertapas og smagsprøver på lækker cider. Oplevelsesturen varer i ca. 4 timer. 

Brug jeres NOVASOL lejebevis ved bestilling for at opnå rabatterne. 

I kan læse mere om Hardanger Eventyr her: https://www.hardangereventyr.com/

Kundefordel NOVASOL - Hardanger Eventyr

Atlanterhavsparken Ålesund

Gratis kaffe til voksne og en sodavand til børn.
 
Atlanterhavsparken i Ålesund er et af de største og mest populære akvarier i Europa og blev kåret til det bedste akvarium i Nordeuropa i 2013. Parken ligger 3 km vest for Ålesund, hvorfra du har en fantastisk udsigt over Atlanterhavet. Parken er åben hele året rundt og byder på dagligt skiftende aktiviteter, fra dykeshowet til krabbefisk til vandparken for børnene.

 Atlanterhavsparken

Blaafarveværket Museum


20-25% rabat på alle aktiviteter i koboltminerne
 
"Blaafarveværket" er et interessant museum for hele familien. "Blaafarveværket" oprindede i år 1772, hvor koboltmalm blev fundet og koboltminer blev skabt. I dag er dele af koboltminen tilgængelige for besøgende. Med en bjergguide vandrer du 200m ind i bjerget, og gætte hvad det betød at være minearbejder. I "Blaafarveværket" er der flere restauranter og forskellige kunstudstillinger hvert år.

 Blaafarveværket

Sjusjøen Husky Tours

10% rabat på hundeslædekørsel
 
Prøv en hundeslæde ført af Alaska Huskies i det smukke bjerglandskab i Sjusjøen. En fantastisk måde at opleve naturen på i forbindelse med dyr. To personer får deres eget team på 6-8 hunde og kører halvvejs under vejledning af Sjusjøen Husky Tours. Børn på 13 år kan køre selv, mens børn under 13 år skal ledsages af en voksen. Ture er 6, 15 eller 30 km lange. Efter rejsen kan du vente "opdrættet" og varme drikkevarer. Rabatten gælder mandag til fredag ​​hele året (ikke vinterferie, påskeferie og jul).

Sjusjøen Husky Tours

Learn2 Sportskurser

Forskellige rabatter på kurserne
 
Lær noget nyt i ferien - du kan bruge kurser i Learn2. Vælg mellem skiløb, jogging, cykling, windsurfing, klatring eller kajakroning. Alle sportsgrene kombinerer fokus på sportteknikken. Trænerne er tidligere topatleter. Kurser tilbydes over hele landet og afholdes i små grupper.

 Learn2 idrettskurs

Lillehammer Olympiapark

20 % rabat på bob- og kælkekørsel, stoleliften og indgang til "Hopptårnet"

I Olympiaparken i Lillehammer kan I opleve de Olympiske anlæg fra 1994. I Lysgårdsbakkene kan I tage liften heisen fra bunden til toppen og ned igen, samt besøge hopptårnet, som tilbyder byens bedste udsigt. Om vinteren kan I hygge jer med kælkekørsel i Kanthaugen, ved siden af Lysgårdsbakkene. Tag liften til toppen, og så er det bare at suse ned af den 1 km lange bane. Om vinteren kan I prøve en bob-flåde, som er en gummibobslæde med plads til 5-6 personer. Bob-flåden har en topfart på 100 km/t. Er I rigtig modige? Så kan I prøve en tur i en rigtig olympisk 4 mands bobslæde. Her kommer I op på en hastighed på 120 km/t, med et tryk på 5G.  Alle bobslæderne styres af en rutineret pilot. 

Lillehammer Olympiapark

SPORT 1 Sjusjøen

10 % rabat på leje af ski og cykler

SPORT 1 på Sjusjøen er en fuldsortiments fjeldbutik med særlig fokus på vandring, fiskeri, langrend og tøj. Sportsbutikken har et stort og bredt udvalg af typiske produkter som feriegæster i området kan få brug for, når de forskellige aktiviteter i området skal afprøves. Om vinteren er der også skiudlejning i butikken, og udlejning af cykler om sommeren. Butikken er åbent alle dage.

Vis dit NOVASOL lejebevis i butikken for at opnå rabatten.

Du finder butikkens åbningstider her: https://sport1.no/butikker/sport-1-sjusjoen/

SPORT1 Sjusjøen

Glem ikke!

Disse fordele er kun gyldige med et NOVASOL lejebevis og kan ikke indløses for kontanter. Ikke gyldig i forbindelse med andre rabatter eller kampagner, samt auktioner på internettet, mellemhandel og andre spekulative transaktioner. Med forbehold for ændringer. Alle oplysninger uden garanti.

Se særlige betingelser for rabat hos Stena Line øverst på siden. 

feriehus i Norge

 

| Administrator
(Først publiceret )