Tag en tur til Norge og oplev de historiske skatte i Norge! Eller tilbring en dag med dine børn i en eventyrpark med fart, sjov og action. Bestil et feriehus i Norge og drag fordel af de mange fordele, der tilbydes. For NOVASOL kunder er der rabatter på forskellige attraktioner og seværdigheder i Norge, som du bør drage fordel af.

Klik for at aktivere kortet

Stena Line

Når I booker et feriehus i Norge hos os, kan I få 10 % rabat på Stena Lines overfarter.

Når I har booket et feriehus i Norge, får I, 24 timer efter bestillingen, adgang til et link i jeres MyBooking, hvor I kan bestille færgebilletter direkte hos Stena Line. Rabatten fratrækkes automatiske ved køb via linket

Borgund Stavkirke

10% rabat på indgangspris
 
Borgund Stavkirke er en turistattraktion i Lærdal, da det er en af ​​de ældste træbygninger i Europa og en af ​​de bedst bevarede stavkirker. Besøg denne ekstraordinære struktur og lær om dens historie, sted i verdensarkitektur og det religiøse liv i middelalderen. Mange billeder, film og andre oplysninger gør Stavkirken interessant for børn.

 Borgund Stavkirke når du leier hytte i Norge

Hardanger Eventyr 

10 % rabat på disse oplevelsesture; Dronningens panoramatur, Eventyrtur på Aga og helikoptersightseeing. 

Hardanger Eventyr holder til i bygden Nå i Ullensvang, og tilbyder unikke oplevelser i spektakulære naturomgivelser. Tag på tur med dygtige guider på H.M. Dronning Sonja. Dette er en af H.M. Dronning Sonjas turfavoritter i Hardanger. Turen går fra Røte i Kinsarvik til Lofthus, og bringer jer forbi skove, fjelde og frugthaver. Ruten er middelsvær og varer ca. 6-7 timer.

Ønsker I en turoplevelse fyldt med aktiviteter og god mad, så skal I tage med på eventyrtur på Aga. Her guides I gennem et eventyrlig naturlandskab, hvor I også får mulighed for at prøve bueskydning samt øksekast. Der er også mulighed for, svømmeture i Visdomskilden. Prisen inkluderer også hardangertapas med lokal mad og drikke. Selve turen er lidt krævende og varer ca. 5 timer. 

Drømmer I om at opleve fantastiske Hardanger fra luften? Så skal I da med Hardanger Eventyr på helikoptersightseeing med cider smagning og lokale egnsretter. På turen vil I flyve forbi de imponerende fjelde og fosser. Når I igen sætter fødderne på jorden, venter dejlige hardangertapas og smagsprøver på lækker cider. Oplevelsesturen varer i ca. 4 timer. 

Brug jeres NOVASOL lejebevis ved bestilling for at opnå rabatterne. 

I kan læse mere om Hardanger Eventyr her: https://www.hardangereventyr.com/

Kundefordel NOVASOL - Hardanger Eventyr

Atlanterhavsparken Ålesund

Gratis kaffe til voksne og en sodavand til børn.
 
Atlanterhavsparken i Ålesund er et af de største og mest populære akvarier i Europa og blev kåret til det bedste akvarium i Nordeuropa i 2013. Parken ligger 3 km vest for Ålesund, hvorfra du har en fantastisk udsigt over Atlanterhavet. Parken er åben hele året rundt og byder på dagligt skiftende aktiviteter, fra dykeshowet til krabbefisk til vandparken for børnene.

 Atlanterhavsparken

Kongeparken

4 billetter til prisen for 3. Er I færre end 4 personer, er der 15% rabat på den ordinære indgangspris
 
Nær Stavanger i Fjordnorge tilbyder denne eventyrpark over 50 attraktioner for hele familien. Lav f.eks.din egen chokolade i chokoladefabrikken og test den største karrusel eller den længste bobsløjfe i Norge. Prisen inkluderer alle aktiviteter og shows. Børn under 90 cm har fri adgang. Kongepark ligger tæt på E39, 20 minutter fra Stavanger og 10 minutter fra Sandnes.

Kongeparken

Blaafarveværket Museum


20-25% rabat på alle aktiviteter i koboltminerne
 
"Blaafarveværket" er et interessant museum for hele familien. "Blaafarveværket" oprindede i år 1772, hvor koboltmalm blev fundet og koboltminer blev skabt. I dag er dele af koboltminen tilgængelige for besøgende. Med en bjergguide vandrer du 200m ind i bjerget, og gætte hvad det betød at være minearbejder. I "Blaafarveværket" er der flere restauranter og forskellige kunstudstillinger hvert år.

 Blaafarveværket

Sjusjøen Husky Tours

10% rabat på hundeslædekørsel
 
Prøv en hundeslæde ført af Alaska Huskies i det smukke bjerglandskab i Sjusjøen. En fantastisk måde at opleve naturen på i forbindelse med dyr. To personer får deres eget team på 6-8 hunde og kører halvvejs under vejledning af Sjusjøen Husky Tours. Børn på 13 år kan køre selv, mens børn under 13 år skal ledsages af en voksen. Ture er 6, 15 eller 30 km lange. Efter rejsen kan du vente "opdrættet" og varme drikkevarer. Rabatten gælder mandag til fredag ​​hele året (ikke vinterferie, påskeferie og jul).

Sjusjøen Husky Tours

Learn2 Sportskurser

Forskellige rabatter på kurserne
 
Lær noget nyt i ferien - du kan bruge kurser i Learn2. Vælg mellem skiløb, jogging, cykling, windsurfing, klatring eller kajakroning. Alle sportsgrene kombinerer fokus på sportteknikken. Trænerne er tidligere topatleter. Kurser tilbydes over hele landet og afholdes i små grupper.

 Learn2 idrettskurs

Lillehammer Olympiapark

20 % rabat på bob- og kælkekørsel, stoleliften og indgang til "Hopptårnet"

I Olympiaparken i Lillehammer kan I opleve de Olympiske anlæg fra 1994. I Lysgårdsbakkene kan I tage liften heisen fra bunden til toppen og ned igen, samt besøge hopptårnet, som tilbyder byens bedste udsigt. Om vinteren kan I hygge jer med kælkekørsel i Kanthaugen, ved siden af Lysgårdsbakkene. Tag liften til toppen, og så er det bare at suse ned af den 1 km lange bane. Om vinteren kan I prøve en bob-flåde, som er en gummibobslæde med plads til 5-6 personer. Bob-flåden har en topfart på 100 km/t. Er I rigtig modige? Så kan I prøve en tur i en rigtig olympisk 4 mands bobslæde. Her kommer I op på en hastighed på 120 km/t, med et tryk på 5G.  Alle bobslæderne styres af en rutineret pilot. 

Lillehammer Olympiapark

SPORT 1 Sjusjøen

10 % rabat på leje af ski og cykler

SPORT 1 på Sjusjøen er en fuldsortiments fjeldbutik med særlig fokus på vandring, fiskeri, langrend og tøj. Sportsbutikken har et stort og bredt udvalg af typiske produkter som feriegæster i området kan få brug for, når de forskellige aktiviteter i området skal afprøves. Om vinteren er der også skiudlejning i butikken, og udlejning af cykler om sommeren. Butikken er åbent alle dage.

Vis dit NOVASOL lejebevis i butikken for at opnå rabatten.

Du finder butikkens åbningstider her: https://sport1.no/butikker/sport-1-sjusjoen/

SPORT1 Sjusjøen

Tangen Dyrepark 

25 % rabat på indgangsbilletten

Velkommen til en familiepark i smukke omgivelser, kun en time nord for Oslo. Tangen Dyrepark har mere end 200 beboere, både nordiske og eksotiske dyr af hele 30 forskellige arter. Her kan børnene deltage i fodringen, komme helt tæt på dyrene og lære en masse om naturen. Dyrene lever i naturlige omgivelser, med gode gangstier gennem parken. Parken har også en legeplads og grill til fri afbenyttelse.

Vis dit NOVASOL lejebevis ved indgangen for at opnå rabatten. 

Du finder parkens åbningstider og flere informationer her: www.tangendyrepark.no

Tangen Dyrepark

Glem ikke!

Disse fordele er kun gyldige med et NOVASOL lejebevis og kan ikke indløses for kontanter. Ikke gyldig i forbindelse med andre rabatter eller kampagner, samt auktioner på internettet, mellemhandel og andre spekulative transaktioner. Med forbehold for ændringer. Alle oplysninger uden garanti.

Se særlige betingelser for rabat hos Stena Line øverst på siden. 

feriehus i Norge