Få rabat til LEGO House

Lejer du sommerhus i Danmark (Bornholm undtaget) kan du købe billetter til den ultimative LEGO® oplevelse i LEGO House via NOVASOL.  

Besparelsen udgør 70 DKK i forhold til billetpris ved køb i LEGO HOUSE. 

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Verdens bedste legeaftale 

LEGO® House er verdens bedste legeaftale for hele familien – voksne, indre legebørn og ægte børn. Der er oplevelser for enhver smag og 25 millioner LEGO klodser, der bare venter på dig og din familie. Alle er inviteret til legeaftalen, ingen vil hjem fra. Og det gør det lidt bøvlet, når det er lukketid. Men sjovt bliver det. Nå, men vi ses. 

LEGO HOUSE Billund

Legehus på et helt nye niveau 

LEGO® House har seks Oplevelseszoner, et hyggeligt LEGO Square og lækre udendørs legepladser på de ni tagterrasser. Start verdens bedste legeaftale ved Tree of Creativity. Det er 15,68 meter højt! Og gå så videre til Masterpiece Gallery og se nogle af de mest crazy LEGO mesterværker. Hvorefter du fortsætter ind i Oplevelseszonerne. 

Her er plads til at gå LEGO amok og sætte fantasien løs. Byg dine egne kreationer og se dem blive levende. Ræs om kap med din familie og se hvilket LEGO køretøj, der er hurtigst. Og spis i én af de tre fantasifulde restauranter, når maven begynder at rumle.

Oplevelser i LEGO House

Praktisk information

For at opnå rabatten på billetterne, skal du benytte det link, som du finder i din MyBooking. Linket er tilgængeligt 24 timer efter du har bestilt et sommerhus. 

Der kan ikke købes billetter til LEGO House på NOVASOLs lokale servicekontorer, ligesom der ikke kan opnås rabat ved indgangen til LEGO House mod forevisning af NOVASOL lejebevis. 

 

| Administrator
(Først publiceret )