NOVASOL præsenterer: Linde på Langeland

Velkommen i vandkanten:

Idyl og eventyr på Langeland

 

NOVASOL elsker Vandkantsdanmark. Derfor er vi både glade for og stolte af, at være med til at præsentere det aktuelle TV2-program, Linde på Langeland, der følger Sofie Lindes sommerhus-eventyr på Langeland. Har du set programmet og - ligesom Linde - fået lyst til at dyppe tæerne i det Sydfynske Øhav, så læs med herunder, og lad dig inspirere til dit helt eget langelandske eventyr. Langt væk fra hverdagen og lige rundt om hjørnet.

Langeland seværdigheder | Opdag dit eventyr med NOVASOL

Ægte ø-stemning med et glimt i øjet

Der er noget i luften på de danske øer, og Langeland er bestemt ingen undtagelse. Den særlige stemning, de idylliske omgivelser, det lokale glimt i øjet, den ukomplicerede tilgang til tingene, og det mildt sagt rolige tempo, man ikke kan undgå at bemærke, så snart du letter anker og forlader fastlandet.

Eller sagt med andre ord; vi forstår godt, hvorfor Sofie Linde er faldet pladask for Langeland, og hvorfor stadigt flere bevæger sig mod strømmen. Hos NOVASOL kan du altid gå på opdagelse i (vandkants)danmarks største udvalg af unikke sommerhuse og ferieboliger på Langeland, hele vejen fra Bagenkop til Lohals.

Opdag vandkantsdanmark på Langeland | NOVASOL

Semi-eksotisk

Sydhavsstemning

Vilde heste, frugtplantager og ‘sydhavs’klima. Ja, Langeland er en af de mere eksotiske destinationer på vores breddegrader. Opdag skjulte perler, små gårdbutikker med lokale specialiteter, og flora og fauna, der ikke findes andre steder i Danmark, og et helt øhav af små og store eventyr.

Vilde heste Langeland | Sommerhuse hos NOVASOL

Små byer,

stor personlighed

Storbystemningen udebliver på Langeland, men det er måske også hele humlen ved at svømme mod strømmen og ende i hjertet af det Sydfynske Øhav. Dermed ikke sagt, at der ikke er noget byliv at komme efter, nærmest tværtimod. I Langelands største by, Rudkøbing, er der hyggelig havnestemning og ditto handelsliv med en håndfuld lokale butikker, caféer og restauranter, mens de to mindre byer Bagenkop og Lohals runder den aflange ø af i hver sin ende. På den anden side af Tåsinge og Svendborgsund ligger en af Danmarks hyggeligste og smukkest beliggende provinsbyer, Svendborg, der altid er et besøg værd, særligt i sommerperioden.

Du kan følge med i Sofie Lindes sommerhus-eventyr og ‘Linde på Langeland’ onsdag kl. 20.50 på TV2. I mellemtiden, kan du gøre din egen feriedrøm til virkelighed på NOVASOL.dk.

Nyd slow living i et sommerhus i det sydfynske øhav | NOVASOL

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968

Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.