14 dages fri afbestilling på ferieparker i Tyskland

Ændrede planer?

Ingen problemer!

 

Det skal være både nemt og fleksibelt at holde ferie sammen med NOVASOL, og derfor tilbyder vi lige nu gratis afbestilling indtil 14 dage før ankomst i tre af vores populære ferieparker i Tyskland. Læs mere om 14 dages fri afbestilling herunder og opdag charmen ved feriepark-livet i Tyskland.

Lige nu tilbyder vi gratis afbestilling indtil 14 dage før ankomst på udvalgte ferieparker i Tyskland. Opdag Tysklands charmerende ferieparker, og book nemt, trygt og fleksibelt på NOVASOL.dk.

Med 14 dages fri afbestilling har du mulighed for at afbestille din booking kvit og frit helt indtil 14 dage før ankomst på udvalgte ferieparker i Tyskland. Det betyder ganske enkelt, at du kan holde ferie med endnu større fleksibilitet, hvis dine planer skulle ændre sig. 

Vilkårene gælder aktuelt for de tre ferieparker Marissa i naturskønne Niedersachsen, Wemding i eventyrlige Bayern og Wreecher Idyll på ferieøen Rügen i Østersøen for bookinger, der foretaget senest 3. december 2022 og med ankomst senest 17. december 2022. Alle ferieboliger der er omfattet af tilbuddet er desuden markeret 14 dages fri afbestilling på søgeresultatsiden.


 

14 dages fri afbestilling

  • Tilbuddet gælder alle ferieboliger, der er tydeligt markeret '14 dages fri afbestilling' på bookingtidspunktet.
  • Tilbuddet gælder bookinger foretaget senest 3. december 2022 og med ankomst senest 17. december 2022.
  • Annullering af en booking, der er omfattet af tilbuddet om 14 dages fri afbestilling skal foretages via din personlige MyBooking-side.
  • For bookinger, der er foretaget senere end 3. december 2022, gælder vores almindelige lejebetingelser.
  • For annulleringer, der er foretaget indenfor 14 dage før ankomst, gælder vores almindelige lejebetingelser.

 


 

Luksus, klassisk eller minimalisme. Hvilken feriepark er du?

Luksus, klassisk eller minimalisme.

Hvilken feriepark er du?

 

Med 14 dages fri afbestilling kan du udforske tre vidt forskellige versioner af Tysklands populære ferieparker. Marissa Feriepark byder på moderne feriehuse og luksuriøse penthouse-lejligheder på bredden af søen Dümmer og midt Niedersachsens smukke natur. På tyskernes foretrukne ferie-ø, Rügen, ligger Wreecher Idyll, hvor du - som navnet antyder - finder klassisk og uspoleret ferieidyl, tæt på Østersøen og øens lange, brede strande. Længere mod syd, i delstaten Bayern, ligger Feriepark Wemding. Her er konceptet de minimalistiske og charmerende tiny houses og et udpræget fokus på det omkringliggende aktivitets- og udeliv tæt på Bayerns mange dybe skove, blanke søer og brusende floder.

 


 

NOVASOL – Inspirerende service siden 1968 

Hos NOVASOL tror vi på, at vejen til en uforglemmelig ferie starter og slutter med tryg og inspirerende service. Derfor er vi med jer på hele rejsen - både før, under og efter - så I altid føler jer i gode hænder, når I holder ferie sammen med os. Sådan har det været siden 1968, og sådan vil det fortsat være.

Med mere end 40.000 ferieboliger og sommerhuse i 19 forskellige lande, har vi med garanti noget for enhver smag. Udforsk vores store udvalg i Sydeuropa, og book din sommerferie sammen med NOVASOL i dag.

| Redaktør
(Først publiceret )