Skal du holde ferie i juni, kan du lige nu leje feriehuse og lejligheder, i hele Europa, til nedsatte priser. 

Klik for at aktivere kortet

Sommeren er lige om hjørnet - og det betyder heldigvis også; Ferie. 

Har du ferie i juni og har du endnu ikke bestemt dig for, hvor ferien skal holdes henne, så er der lige nu rigtig gode muligheder for, at leje feriehuse og feielejligheder i hele Europa til rigtig gode priser. 

En del af vores mange ferieboliger er sat ned i juni fra d. 02.06 - 30.06.2018. Du kan finde nedsatte ferieboliger i alle de lande, hvor vi udlejer feriehuse. 

Sådan finder du din feriebolig

Vil du gerne leje et sommerhus i juni, så starter du med at vælge din destination. Derefter indtaster du den peridoe du gerne vil rejse i, samt eventuelle andre kriterier til ferieboligen. Dernæst vil de ledige ferieboliger blive vist. Du kan se hvilke ferieboliger, der er sat ned i pris ved, at der er anført to priser, hvoraf den ene pris er streget over. Bemærk venligst, at det ikke er alle ferieboliger som er sat ned i pris i juni

Inspiration til din juni ferie 

Den tidlige sommer i Danmark kan være rigtig skøn. Her er alt grønt og frodigt. På vores mange dejlige strande og på de mange gode attraktioner i Danmark, er der endnu god plads, inden de fleste feriegæster melder deres ankomst i juli. Juni er desuden ikke højsæson hos os rent prismæssigt, så du kan virkelig gøre et rigtig sommerhus-kup, hvis du vælger at holde din ferie i Danmark i juni. 

Ledige sommerhuse i Danmark -  uge 24 

Ledige sommerhuse i Danmark  - uge 25

Ledige sommerhuse i Danmark - uge 26

Du kan se hvilke ferieboliger der er sat ned i pris ved, at der er anført to priser, hvoraf den ene pris er streget over. Bemærk venligst, at det ikke er alle ferieboliger som er sat ned i pris i juni.

Sommerhuse i Danmark

Vil du gerne holde ferie under mere eksotiske himmelstrøg med lidt mere varme, så sæt kurs mod sydens sol og sommer. 

Årets hit - Kroatien 

Der er ingen tvivl om, at danskerne virkelig er blevet glade for Kroatien. Det er klart et af de lande i Sydeuropa, hvor vi ser den største efterspørgsel i år - og vi forstår godt hvorfor. Azurblåt hav, smukke gamle byer, imponerende nationalparker og et væld af øer langs den 6.000 km lange kyst, er blot noget af det som kendetegner Kroatien. Vi kan tilbyde mere end 10.000 ferieboliger i Kroatien, hvor en stor del af disse har egen privat pool, hvor der rigtig kan slappes af i solen. 

Ledige feriehuse i Kroatien - uge 24

Ledige feriehuse i Kroatien - uge 25

Ledige feriehuse i Kroatien - uge 26

Altid dejlige Spanien 

Et andet hit blandt vores ferieboliger i Sydeuropa er Spanien. De hvide sandstrande, den lækre mad og gode vin og ikke mindst de mange soltimer, tiltrækker stadig mange feriegæster. Hos os kan I både leje ferieboliger på det spanske fastland og på flere af de spanske øer. Vores ferieboliger på Mallorca er absolut blandt de mest populære. På fastlandet er området Andalusien blandt de mest efterspurgte. Her finder du dejlige kystbyer som f.eks. Fuengirola, Marbella og Malaga samt en del ferieboliger inde i landet. 

Ledige feriehuse i Spanien - uge 24

Ledige feriehuse i Spanien - uge 25

Ledige feriehuse i Spanien - uge 26

Ferie i Spanien

Sommeferie i idylliske Sverige 

Sommerferie i Sverige er den rene idyl. De grønne skov og de mange søer sætter en skøn stemning for en ferie i et feriehus. Her kan du rigtig nyde de smukke landskaber, kysten med skærgårde og besøge de mange gode seværdigheder som f.eks. Glasriket og Astrid Lindgrens Verden. Der er også god plads for dem, som elsker lystfiskeriet eller som gerne vil ud og vandre. 

Ledige feriehuse i Sverige - uge 24

Ledige feriehuse i Sverige - uge 25

Ledige feriehuse i Sverige - uge 26 

De ovenstående lande er blot et par eksempler på, hvor du kan leje et feriehus eller en ferielejlighed med rabat i juni. Hos NOVASOL tilbyder vi nemlig ferieboliger i hele Europa samt i Egypten. Tag et kig på de øvrige destinationer og kontakt os endelig hvis du har brug for hjælp til, at finde den helt rette destination og feriebolig til din ferie.