Lej sommerhus til jul og nytår

De mange feriehuse i Danmark, som udlejes via NOVASOL, er ikke kun til brug om sommeren. Om vinteren kan et sommerhus også være en dejlig ramme for hygge med familie og venner. Det gør sig selvfølgelig også gældende til jul og nytår.

Klik for at aktivere kortet

De mange feriehuse i Danmark, som udlejes via NOVASOL, er ikke kun til brug om sommeren. Om vinteren kan et sommerhus også være en dejlig ramme for hygge med familie og venner. Det gør sig selvfølgelig også gældende til jul og nytår.

Lej sommerhus til jul

Den hyggelige juletid kan nogle gange godt blive en smule stresset med gaveindkøb og forberedelser til den store aften. Madlavning og indkøb kan måske tage lidt at juleglæde fra den, som skal være vært. Måske kan det også knibe lidt med pladsen om julebordet eller med sengepladser nok, hvis familien kommer langvejsfra. Men ved at leje et sommerhus i julen, kan de mange forberedelser deles mellem familiens medlemmer og I kan være sikre på, at der er en ledig seng til alle, som ønsker at overnatte.

Jul i sommerhus

Tid til julehygge i sommerhuset

Når julens skal fejres i et sommerhus, kan I glæde jer over at være sammen om både de praktiske og mere hygsomme opgaver. Mens juleanden steger i ovnen, kan I sammen pynte årets juletræ eller gå en frisk tur og samle appetit til den ventende julemiddag. Mens ungerne ser Juleshow i TV, kan de voksne skænke et glas vin og dække bordet, måske med hjemmelavet pynt og fine bordkort, som er forberedt i løbet af dagen. Opvasken deles mellem julegæsterne, mens andre tager tjansen med kaffe og konfekt, før julegaverne findes frem under træet. Når julegaverne er pakket ud og ungerne er i gang med at afprøve al det nye, kan de voksne synke ned i sofaen og nyde roen, inden alle mand går til køjs.

1 juledag kan I sove lidt længe, og spise morgenmad sammen. Måske skal alle tilbringe dagen i sommerhuset og I kan planlægge dagens aktivitet over kaffen. Nogle vil spille, andre læse den nye bog. Nogle skal teste de nye, varme vanter mens andre gerne vil slumre på sofaen. Sådan går den første juledag, og sidst på dagen kan alle igen samles til lidt mere af den gode julemad. Og sådan kan I hygge jer hele julen, lige til nytåret, hvis I ønsker det.

Nytår i sommerhus

Lej sommerhus til nytår 

Vælger I at fejre nytåret i et sommerhus, så giver det naturligvis de samme fordele som ved juletid. Alle kan deltage i de praktiske gøremål, og sammen bygge op til den nytårsaften, som I gerne vil have. Måske skal hovedretten tilberedes på grill eller nytårstorsken hentes hos den lokale fiskehandler? I sommerhuset kan I sammen skabe dejlige nytårsminder og måske skabe en hel ny tradition med familien eller vennerne. Når det nye år er budt velkommen, champagnen drukket og alle er mætte og glade, kan nytårsgæsterne roligt gå i seng og ingen skal tænke på taxa eller en kold gåtur hjem. Dagen efter er der ro og tid til, at folk kan sove længe og komme roligt i gang med det nye år.

Julemarkeder i Europa

Lej sommerhus til jul og nytår i udlandet

Der er naturligvis også mange muligheder for, at fejre jul og nytår i udlandet. Hos NOVASOL kan der lejes ferieboliger i 27 lande. I mange af de større byer i Europa er der et væld af julemarkeder og pynt for alle pengene og nytåret fejres med fest hele natten. I Norge eller Sverige kan I være så heldige, at fejre jul og nytår i snehvide landskaber. Det vil være ren idyl med en gåtur i sneen, inden I samles ved den varme brændeovn og spiser julemiddagen.

Uanset hvilken type jule- eller nytårsfest I søger, spå kan I finde et feriehus som passer til jer. Hos os finder I ferieboliger i alle størrelser, som giver plads til alle – også familiens hund, som er yderst velkommen som gæst i over halvdelen af vores feriehuse.