search

Sommerhuse med pool i Danmark

Sommerhusene med pool finder I i hele Danmark, både ved kysterne og inde i landet. Sommerhusene står klar til at modtage badeglade feriegæster året rundt.

Hos NOVASOL sommerhusudlejning finder I et stort udvalg af sommerhuse med egen pool. Sommerhuse som giver garanti for masser af sjov og glade feriegæster. Sommerhusene med pool finder I i hele Danmark, både ved kysterne og inde i landet. Sommerhusene står klar til at modtage badeglade feriegæster året rundt.

Sommerhuse med pool

Sommerhuse med pool – et sikkert hit for børnefamilierne

Hvis I booker et sommerhus med pool, så kan I godt regne med klapsalver og glædeshop – børn elsker nemlig en pool. I sommerhuset kan I hygge jer lige så meget i vil i poolen, uden at der skal tages hensyn til andre feriegæster eller åbningstider. Jeres pool er åben døgnet rundt – noget som de voksne kan glæde sig over, når ungerne er gået i seng og der er plads til at svømme et par baner, uden at få en badebold i hovedet.

Sommerhuse med pool til den helt store pool-fest

I sommerhusene med pool er der også ofte plads til den helt store familie eller flere hold venner. Sommerhusene har flere soverum og mange også en hems, hvor ungerne vil elske at opholde sig og f.eks. spille på Ipad, mens de voksne hygger i stuen. Allerbedst er det, hvis de også får lov at sove på hemsen – så er lykken gjort! De store poolhuse giver plads til, at I kan være sammen om madlavning og hygge jer sammen i opholdsrummet. Men samtidig kan man også trække sig tilbage på et af værelserne og få en lille lur, inden der igen skal plaskes i poolen. En del sommerhus med pool har også andre aktiviteter som billard og bordfodbold. Kan I løsrive jer fra poolens varme vand, så er det tid til en konkurrence om titlen som f.eks. årets billard-haj.

Sommerhus med indendørs pool

Sommerhuse med udendørs pool i Danmark

Når det danske sommervejr viser sig fra sin bedste side, så er der ikke noget som en ferie i sommerhus. Og hvis der så ovenikøbet er en dejlig udendørs pool, vil ferieglæden ingen ende tage. Blandt vores sommerhuse i Danmark finder I også nogle med en udendørs pool.

Husk at være opmærksomme på, at de udendørs pools ikke er tilgængelige året rundt, som oftest lukkes de ned i efteråret og åbnes op igen til foråret.