Sommerhuse ved havet i Danmark

Heldigvis har vi i Danmark rigtig mange sommerhuse, som ligger ganske tæt på de mange dejlige kyststrækninger, både i øst og vest.

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Findes der noget skønnere, end at mærke brisen fra havet og høre bølgernes brus? Luk øjnene, læn jer tilbage i liggestolen og glem alt om hverdagen– det er ægte velvære. Heldigvis har vi i Danmark rigtig mange sommerhuse, som ligger ganske tæt på de mange dejlige kyststrækninger, både i øst og vest.

Sommerhus nær havet i Danmark

Sommerferie ved hav og strand

Når I holder ferie lige ved vandet, så kan I starte feriedagene med kaffekoppen i den ene hånd og håndklædet i den – dagens første dukkert venter kun et stenkast fra jeres dejlige sommerhus. Et sommerhus tæt på strand og hav er ”Easy Living”. I smutter frem og tilbage mellem sommerhuset og stranden, som I har lyst til, og frokosten kan nydes på terrassen eller på stranden, uden at I skal planlægge det hele fra morgenstunden. Mens ungerne bygger sandslotte, kan de voksne læse en god bog eller bare nyde at være langt væk fra hverdagen. Tag et glas koldt hvidvin med til vandet eller bliv på jeres terrasse og oplev det betagende syn af solen der synker i havet.

Efterårs – og vinterferie ved hav og strand

Det er ikke kun om sommeren og i forårsperioden, at det er dejligt at holde ferie nær havet og de danske strande. Efteråret og vinteren byder på andre oplevelser, når I holder ferie ved havet. De friske vinde sender ”skatte” op på stranden og giver kroppen ny frisk energi. Med den gode vinterjakke på og huen godt ne dom ørene, så er en god gåtur i efterårsvindene helt vidunderlig. Der er også god plads til, at flyve med drager på strandene – måske bygger I selv jeres egne drager i sommerhuset? Det kræver kun et par pinde, noget snor og et par aviser. På stranden finder I måske også noget af Nordens gyldne guld – rav. Efterårsvindene skyller ravet op på stranden, så det er bare med, at vende næsen mod sandet og se om I er heldige.

Vinterferie eller efterårsferie i sommerhus i Danmark er også lig med masser af hygge. Efter et par timer ved stranden, går turen tilbage til sommerhusets varme. Har sommerhuset en brændeovn, går der ikke længe før end at fingrene er varme og kinderne blussende røde. Slå jer ned i sofaen og sæt en god film på, så er eftermiddagen fyldt ud, med hygge for hele familien. 

Sommerhus til efteråret

Jeres sommerhusferie ved havet

Lyder det som en ferie for jer? I finder nemt sommerhusene nær havet, ved at benytte søgemuligheden” max afstand til vand”, når I skal finde det sommerhus, som passer jer bedst. Start med at søge blandt de sommerhuse, som ligger tættest på havet. Er der ikke et sommerhus som lige passer til jer, så kan I udvide afstanden til vandet og se om det giver pote.

| Redaktør
(Først publiceret )