Lej et sommerhus i efterårsferien med familien

NOVASOL har et godt tilbud til de hurtige, der drømmer om en hyggelig efterårsferie med familien. Book din efterårsferie i dag og spar mange penge på sommerhuse. Uanset om du ønsker at leje et af vores mange sommerhuse i Danmark eller feriehuse i Europa, kan du i skolernes efterårsferie i uge 42 spare helt op til 40% på din ferie, sammenholdt med priserne i sommerens højsæson. Har du forelsket dig i et bestemt sommerhus så tjek allerede i dag, om det er ledigt i efterårsferien - du kan sikkert spare penge ved at booke dit favorit-sommerhus i efterårsferien! Find mere inspiration til efterårsferien med vores store guide '6 gode ideer til aktiviteter i efterårsferien' på siden herunder!

Find sommerhuse i efterårsferien for hele familien

Herunder kan du klikke på linkene og se alle vores sommerhuse i efterårsferien med forskellige faciliteter og fodele, som passer til netop din famile: 

OBS* Herunder kan du se vores store guide med 6 gode ideer til, hvad man kan lave med familien i efterårsferien! 

 

lej et sommerhus i danmark og tag hunden med på efterårsferie

6 gode ideer til aktiviteter i efterårsferien

1) Halloween i LEGOLAND, Djurs Sommerland eller BonBon-Land

Står efterårsferien i familiens tegn og skal du på ferie med børn, så er de store forlystelsesparker i Danmark altid et hit! I efterårsferien kan I få jer en (u)hyggelig dag i enten LEGOLAND, Djurs Sommerland eller BonBon-Land, der allesammen holder Halloweentema, hvor parkernes på imponerende vis, udsmykkes med græskar, skeletter, hekse og andre uhyggelige væsner. I efterårsferien vil der være et hav af specielle aktiviteter og events som man kan deltage i. Man kan blandt andet prøve udklædningskonkurrencer, Trick-and-Treat, Spøgelseshuse, Gyserfest, Monsterparader og uhyggelige labyrinter. Der vil være en masse sjovt for både små børn, unge og voksne. Lejer du et sommerhus i efterårsferien hos NOVASOL, kan du få rabat på entréen i de 3 forlystelsesparker. Se mere om vores rabatter og kundefordele når du lejer sommerhus i efterårsferien her.     

2) Østerssafari ved Vesterhavet

Prøv en anderledes ferieaktivitet og tag familien med på østerssafari. Efteråret er højsæson for østersfangts og i det danske vadehav finder man et hav af østers, der holder til på bankerne. Lejer du et sommerhus i Vestjylland ved områder som f.eks. Fanø eller Rømø, du tage hele familien med på guidet østerssafari. På en østerssafari går man fra stranden og ud til bankerne, når vandet har trukket sig tilbage. Undervejs kan man få fortalt om skaldyr og om deres vej til vadehavet. De mange østers ligger lige til at samle op i sandet og når jeres spande er fyldt, kan man tage tilbage til en hyggelig grillhytte, hvor I kan lære at åbne og tilberede østers samt få inspiration til opskrifter. Du kan se mere om østerssafari hos Vadehavscentret eller Club Fanø. Book dit sommerhus ved Vesterhavet i efterårsferien allerede i dag!

3) Sidste chance for at opleve Sort Sol

Tag hele familien med til en fantastisk oplevelse i naturen. I efterårsferien kan du nemlig flere steder i Danmark opleve naturfænomenet Sort Sol, når gigantiske stæreflokke samles i flokke på over 100.000 fugle, for at trække sydover. Fænomenet Sort Sol sker lige før de mange stære lander på jorden for natten. Her danner de nogle fantastiske mønstre på himlen, som kaldes Sort Sol. I kan blandt andet opleve Sort Sol ved Ribe, nær Ringkøbing, på Rømø, ved Lakolk, I Haderslev og flere steder i Sønderjylland. Det betyder også at hele familien kan få denne hyggelige oplevelse i naturen, næsten uanset hvor du lejer sommerhus i den sydlige del af Vestjylland eller i Sønderjylland. I kan finde et hav af guidede ture til Sort Sol i de lokale sommerhusområder. 

4) Oplev historiens vingesus i efterårsferien

Brug efterårsferien på at udforske og opleve det historiske Danmark. Hvis tilbringe jeres efterårsferie i et hyggeligt sommerhus i Danmark, så befinder I jer aldrig langt fra massevis af historiske attraktioner og seværdigheder som slotte, museer, vikingebyer, bunkere, historiske bygninger og oplevelsescentre, hvor hele familien kan få sig en sjov og oplevelsesrig dag. I efterårsferien kan man for eksempel besøge Kongernes Jelling, hvor runestenen står. I kan også lege riddere og prinsesser for en dag, til Renæssancefestival på Kronborg Slot. Her kan I opleve ridderturneringer og søslag eller prøve bueskydning, fægtetræning og børnelege. En anden sjov familieattraktion, er Den Gamle By i Århus, hvor du og børnene kan rejse tilbage i tiden for en dag. I kan også tage til vikingemusset i Roskilde, besøge H.C. Andersens barndomshjem i Odense eller komme tæt på 2. Verdenskrig ved Bunkermuseet i Hanstholm, der er Nordeuropas største fæstningsanlæg. Med fra et sommerhus i efterårsferien får I rige muligeheder for mange hyggelige og oplevelsesrige dage med familien! 

5) Tag familien med til solskinsøen Bornholm

Bornholm er fuld af oplevelser og sjove aktiviter hele året rundt, men efteråret er noget helt specielt på, den smukke klippeø. Igennem en efterårsferie på Bornholm kan du også opleve den unikke natur i flotte farver, efterårshygge i de små feriebyer og få en masse kvalitetstid med børnene. Er du på efterårsferie med børn, er der et hav af ting at tage sig til. I kan blandt andet besøge Bornholms Middelaldercenter og tage på den store skattejagt efter Eskilds testamente, med poster rundt omkring på øen, noget der er sjovt for hele familien. Søger du flere oplevelser i naturen, kan man pakke picnickurven og tage til Almindingen Skov, hvor I kan opleve de smukke farver fra tætteste hold. I skoven kan I også se en flok bisonokser, der er sat ud i en stor indhegning. Bornholms Kunstmuseum åbner i efterårsferien op for en billedskole, der byder på leg, eksperimenter og kunst i børnehøjde. Hvis I slet ikke kan gå nok af Halloween og gys, så kan man tage til Halloween i Gudhjem og prøve den store labyrint, se spændende boder og få gys! Gennem jeres efterårsferie på Bornholm kan I selvfølgeligt også opleve de mange klasiske seværdigheder som Rokkestenen, Rundkirken, Rytterknægten og Hammershus. Book dit sommerhus på Bornholm i efterårsferien allerede i dag! 

6) Skru op for familiehyggen i et sommerhus  

Brug jeres efterårsferie i et sommerhus og få jer den mest hyggelige ferie sammen med hele familien! En ferie i et sommerhus er virkelig afslappende, man kommer helt ned i gear og langt væk fra hverdagens stress og jag. Og bedst af alt så får man en masse kvalitetstid med sin familie i et sommerhus, hvor der er tid til fælles madlavning, brætspil, højtlæsning eller en god film. I efterårsferie kan I lave masser af hyggelige fællesaktiviteter ude i den flotte natur, såsom at tage lange ture ved stranden eller en tur i skoven, hvor I kan samle mos og kogler, så I er helt klar til juledekorationerne. Når jeres kinder er røde og I er blevet blæst godt igennem af den kølige efterårsluft, kan I sætte jer rundt om bordet med varm kakao, friskbagte boller og et brætspil, mens brændeovnens flammer sørger for ekstra hygge. Er I vilde med Halloween og hygge, så kan i købe nogle græskar og hygge jer med at udhule dem til sjove græskarlygter. Lyder dette som noget for jer? Så kan du bestille et sommerhus i efterårsferien her. 

 

lej sommerhus i efterårsferien og tag familien med en tur i skoven

Spar penge på sommerhuse i Efterårsferien

Drømmer du om at tilbringe din efterårsferie med familien i et hyggeligt sommerhus tæt på havet eller omgivet af smuk natur? En ferie, hvor I kan opleve en masse af dejlige Danmark, hygge foran brændeovnen med en kop varm kakao, mens vinden rusker i træerne udenfor? Eller drømmer du dig langt væk fra Danmark til en efterårsferie med sol og varme ved Middelhavet, sangria på Rivieraen og lange dage ved poolen? Så har NOVASOL et godt tilbud til de hurtige. Lejer et af vores mange sommerhuse i Danmark eller Feriehuse i Europa, i uge 42. Mange af sommerhusene har fleksible kalendere, så i får også mulighed for at book halve uger eller tage på weekendophold i efterårsferien. Det er attrativt at leje sommerhus i efterårsferien. Faktisk kan man nogle gange spare helt op til 40% på sin ferie, sammenlignet med priserne i vores højsæson. Det vil altså sige, at du kan leje store sommerhuse ved populære sommerhusområder langt billigere end du kan om sommeren. NOVASOLs efterårsferie tilbud gælder i hele Europa, hvor du kan finde mange billige sommerhuse i uge 42. Det gælder om at være hurtig, for der rift om sommerhusene i efterårsferien. Lyder sådan en ferie som noget for dig? Så se meget mere om de billige sommerhuse herunder og find masser af inspiration og gode ideer til efterårsferien.

Find billige feriehuse i Europa i Efterårsferien

Lej sommerhuse i efterårsferien og se storbyer som rom