Grænseåbning betyder sommerferie i Norge

Hold rigtig skandinavisk sommerferie i Norge

Den danske regering har lempet på rejsevejledningen til Norge, og det er nu muligt at tage på opdagelse i landet med flotte fjelde og majestætiske fjorde.

Her giver vi jer vores bedste bud på en vidunderlig sommerferie oppe nordpå. Læs med her og find ud af, hvorfor:

- I skal tage til Fjordenes hovedstad, Bergen

- I skal cykle rundt i Trysils mange fjelde

- I skal nyde ægte norsk skærgårdsstemning i Kragerø

Wondering what the stars mean? Our experts use these to clarify the quality of the holiday home. It's pretty simple; the more stars, the more comfort you can expect.
Klik for at aktivere kortet

Oplev de majestætiske fjelde ved Bergen

Bergen i Hordaland kaldes både for Fjordenes hovedstad og Byen med de syv fjelde. Byen ligger da også helt ekstraordinært naturskøn og danner rammen om en sommerferie, hvor aktiviteter i naturen er i højsædet. I kan blandt andet vandre eller cykle i de omkringliggende fjelde eller havet, mens I også kan få flere timer til at gå med fiskeri ved Sotra.

Bergen er Norges anden største by og emmer af en unik blanding af moderne storby og charmerende landsby. Du går således rundt på brostensbelagte smågader, mens du kan se attraktioner og nyde gastronomi i international særklasse.

Det siger sig selv at området omkring Bergen, altså Hordaland, er ligeså naturskønt og storslået som byen. Livet langs fjorden, havet og fjeldene er den bedste måde at komme helt i zen på. Se derfor ferieboliger i Bergen lige her.

 

Saml familien til en aktiv sommerferie i Trysil

I tænker nok vinterparadis, når I hører om Trysil. Sandheden er dog, at det er en lige så god sommerferiedestination med aktiviteter for hele familien. Faktisk er det et sandt eldorado for den aktive familie. Pak derfor jeres cykler, vandrestøvler og fiskestænger og gå på opdagelse i det smukkeste fjeldlandskab.

Området er kendt for sine gode muligheder for cykelløb og vandring, mens der også er mulighed for golf og klatring. Elsker I livet på vandet, så er der også rig mulighed for kanoture, rafting og fiskeri. Se derfor ferieboliger i Trysil lige her.

 

Nyd den norske skærgårdsstemning i Kragerø

Kragerø er en rigtig lille perle, når det gælder norske kystbyer. Med sin idylliske placering lige midt i den norske skærgård, rimer byen bare på skandinavisk sommerferie: God mad, samvær og store naturoplevelser.

Hvis I elsker at vandre eller cykle, så er et besøg i Jomfruland Nasjonalpark eller en tur ud af den smukke kyststi oplagt. Den norske skærgård omkring Kragerø består af hundredevis af små øer, og det er altså også dejligt at sejle omkring i båd eller kano.

Ydermere er der masser af gastronomiske oplevelser og kulturelle tilbud i og omkring Kragerø. Se derfor ferieboliger i Kragerø lige her.

 

Praktisk information omkring jeres sommerferie


Må I gerne rejse til Norge?

Ja, Norge har åbnet sine grænser for turister igen. Danmarks Udenrigsministerium har ligeledes lempet på deres rejsevejledning for Norge, så landet nu er markeret som gult. Det betyder helt konkret, at:

  • I skal være opmærksomme på jeres eget ve og vel og holde jer orienteret omkring situationen.
  • I frarådes at opholde jer i tætbefolkede områder i længere af tid ad gangen, så I netop kan overholde reglerne om afstand til hinanden. I Norge skal man – ligesom i Danmark – holde 1 meters afstand til hinanden i det offentlige rum.
  • OBS: I må gerne køre igennem Sverige, selvom Udenrigsministeriet fraråder rejser hertil. I skal dog gøre det i transit og må altså ikke overnatte i Sverige på vej til Norge.

 

Fordele ved at holde sommerferie i en feriebolig under COVID-19-pandemien

  • I kan begrænse jeres omgang med andre mennesker markant. I kan benytte pool, køkken og badeværelser uden at skulle bekymre jer om at hygiejnen er i orden.
  • Fordi en kør-selv-ferie til Norge er inden for overkommelig køreafstand, kan I køre direkte til jeres lejede feriebolig. I skal derfor ikke være bekymrede for at blive smittede på vejen.

 

 

 

 

 

 

 

 

| Administrator