Online betaling

Når du betaler online hos os, er du i trygge hænder. Vi har indrettet os under de højeste sikkerhedsforanstaltninger således, at dine oplysninger er maksimalt beskyttet. Alle oplysninger sendes i krypteret form under et SSL-certifikat. Vi gemmer ikke dine kortoplysninger på noget tidspunkt. Vi kontrollerer, at der er afgivet korrekte oplysninger, og så trækker vi beløbet.

Betaling i flere rater

Når din bestilling skal afregnes i to rater, opkræver vi første rate med det samme. Betalingsoplysningerne gemmes hos vores eksterne samarbejdspartner, som er godkendt til sådanne formål og den anden rate trækkes automatisk på anden rates forfaldsdato. Du bliver notificeret via e-mail, hvis du har oplyst den til os i forbindelse med din bestilling. Hvis du bestiller flere serviceydelser mellem første og anden rate - f.eks. bestilling af linned - forhøjer vi automatisk beløbet i anden rate tilsvarende.

Hvis du får nyt kort

Hvis du får nyt kort mellem første og anden rates betaling, skal du oplyse os om det, når 2. rate forfalder. I modsat fald kan betaling af anden rate nemlig ikke gennemføres.

Du kan også på betalingsdagen, selv gå ind på din booking, og gennemføre betalingen med dit nye kort.

OBS: Gør du det før betalingsdagen, skal du være opmærksom på, at beløbet bliver trukket straks.

Vi accepterer følgende kreditkort:

Dankort og Visa/Dankort 

Forbrugsforeningen

Mastercard / Eurocard 

Visa